Kiszivárgott egy Jack Reacher-előzetes

Egyelőre nem angolul, de Tom Cruise akciózik a One Shot feldolgozásában. Viszont a stúdió válasza a kiszivárgott trailerre? Törlik mindenhonnan… Lehet már az alábbi sem megy, remélem lesz rendes minőség gyorsan.

human
írta
2012. 07. 02. 03:01
megjelenés
6
hozzászolás


6 hozzászólás a “Kiszivárgott egy Jack Reacher-előzetes” bejegyzéshez

  1. ehehehh Tom Kry3! Hatalmas. Amúgy eléggé sablonnak néz ki így ez alapján (persze lehet, hogy nem lesz az), mondjuk túl sokat sem mutatott. Tipikus.. Tom fut, Tom “tomosan” tartja a gépfegyvert (az is megérne egy külön posztot, hogy kinek mi a védjegye fegyverfogásban :D Mert vannak akik mindig ugyanúgy tartják, pl Segal, Cruise, Willis)

    Amúgy tuti, hogy nem kiszivárgott a dolog, hanem direkt. Az utóbbi időben ez a marketing. Azzal, hogy törlik mindenhonnan azt érik el, hogy keressenek a filmre…

    Amúgy – most nem Tom ellen akarok beszélni – de ide szerintem kifejezetten rossz választás volt. A regényekben nem magasabb Reacher jóval? Ide kellett volna Neeson…Vagy akár valamelyik pankrátor, mert kigyúrt, szőke akcióhősből, hogy lett Tom Cruise, azt nem értem. Félek a regényekhez semmi köze nem lesz, pedig azok ütnek – annak ellenére, hogy elég ponyvák.

  2. “Amúgy tuti, hogy nem kiszivárgott a dolog, hanem direkt. Az utóbbi időben ez a marketing”

    ebben nincs semmi marketing. sokkal jobban is meg lehetne csinálni az effélét. és nem szólítanák akkor fel a filmes oldalakat, hogy vegyék le a trailert, már azokat, akik saját megosztóra felteszik.

    az ilyen hozzáállással az a baj, hogy még az illegális, bakis kiszivárgást is szándékos marketingnek véled és soha többé nem fogod tudni, hogy mi véletlen és mi nem. holott, akinek van esze, az látja, hogy ez nem volt szándékos. mint ahogy legtöbbször az sem szándékos, ha jelzés nélkül kikeröl egy sorozatepizód a netre. mert, ha valóban jelzik, annak hírértéke is van.

  3. Épp az ehavi Playboyban volt nagyinterjú Tom Cruise-al erről. A könyvben JR egy 180centis 110 kilós ember. Ezzel szemben Tom nagyon jószándékúan 170 cm és 80 kiló.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.