Oz The Great and Powerful-előzetes

Nem számítottam arra, hogy mi is megkapjuk Raimi Óz-feldolgozásának a trailerét, nem csak csak a Comin Conra kiszédelgett geekek, de szerencsére pozitívan kellett csalódnom. És rögtön HD meg minden.

Jövő tavasszal megtudjuk, hogy Óz miképp lett nagy varázsló, méghozzá James Francoval a főszerepben. Gyönyörűen néz ki, reméljük jobb lesz, mint az Alice in Wonderland.

human
írta
2012. 07. 13. 03:02
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “Oz The Great and Powerful-előzetes” bejegyzéshez

  1. Szépnek szép, de valahogy olyan műanyagnak néz ki az egész, ugyan ezt éreztem az Alice in wonderland-nél is. Remélem több lesz, mint egy korrekt látványfilm.

  2. Nekem is pont ez ugrott be. Valami hihetetlenül mű hatása van az egésznek. Miért nem lehet teljesen mellőzni a CGI-t sokkal “életszerűbbé” válna a dolog. Ez eddig egy computer demo volt, abból is erőltetett 3d-s effektekkel. (legalábbis nagyon kilógott a lóláb néhány felvételnél) Nem sok jót ígér így elsőre, de majd meglátjuk.

  3. Már baromi rég láttam (sajnos) de nem úgy van, hogy Dorothy álmondta az egészet miközben elájult? Csak mert akkor ugye nem létezik Óz és így nincs mit elmesélni róla.. Vagy ezt a sztorit is álmodni fogja? :) Amúgy tényleg baromi gáz az effekt, szinte SW (I-II-III) érzésem van, látom lelki szemeim előtt, hogy zöld meg kék vásznak előtt kalimpálnak ezek a színészek… :)

  4. Engem megvettek ezzel az előzetessel, én tökre szeretem az ilyen stílusú filmeket, akár zöld háttér akár nem h a történet és a látvány jó pláne jó színészekkel akkor semmi baj nem lehet.

    Az Alice in W. nekem picit csalódás volt, de nagyon szeretem Burton bácsi filmjeit, mellesleg azért is érdekel ez a film, mert nem rég olvastam egy Oz-os könyvet csak a Nyugati Boszorkány szemszögéből bemutatva, gyerekkora milyen volt, miért lett zöld stb… és ott pl Oz egy szemét zsarnok volt :)

  5. purple rain: legjobb tudomásom szerint ez a film a regényeket veszi alapul nem a Judy Garland-os film előzménye vagy folytatása(rebootja vagy akármilye). Bár nem olvastam a regényeket de mivel van belőlük egy rakat, meg még spin off is van (valami bogár szerű lényről pl)és Dorothy többször is visszatér Oz világába, ezért valószínű nem csak képzeleg.
    Amugy nekem is egyből az Alice ugrott be, és erre csak rátett egy lapáttal, hogy Danny Elfman a zeneszerző.

  6. Szerintem is nagyon gagyi a CGI. Már már ilyen Terra Nova minőségű kb. Annyira látszik, hogy oda van “rajzolva” a háttér. :(

  7. Kicsit olyan érzése van az embernek hogy nem tudták melyik irányba vigyék el a filmet és két szék közül a földre került.

  8. A designer osztály kitett magáért, ahogy az Alice-osoktól várható is volt. Sajnos, pont tőlük, az is várható, hogy a film minden értéke ebben fog kimerülni.
    A CGI-seknek pedig még nem ártana munkálkodni egy kicsit, mert ez így még nagyon mű.

  9. CGI-vel kapcsolatban nekem a végén a zöld kéz szúrta elsőre a szemem. A tíz éves Warcraft kettőben volt hasonló szintű átvezető. Viszont igazat adok annak, aki szerint vetített háttér hatást kelt a trailer – amolyan kilencvenes évek szintjén. Mindenesetre azért szájtátós munkát végeztek, bár nálam ez a milliónyi LSD szín nem gyere be.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.