Az After Earth posztere

M. Night Shyamalan utolsó esélye? ha Will Smith-szel sem tud jó filmet csinálni végre megint, akkor annyi. Vagy majd meglátjuk.

After Earth-poszter

13 hozzászólás a “Az After Earth posztere” bejegyzéshez

  1. remélem nem csak a kis Smith további hype-olása miatt készül a film, hanem a nézők által is emészthető lesz, Will is felmutathatna most már valamit, mert a – számomra – érdektelen filmjein kívül csak a gyerekei előtt töri az utat Hollywood felé.

    off: negyed 5-kor nem olyan egyszerű 22 plusz 13, a calculator használatát túlzásnak tartom, úgy hogy nézegetem bő fél percet…:)

  2. Na megint a Smith gyerek. Már emiatt veszített nálam a film az érdeklődés faktorból. Shyamalan-nal vegyesek az érzelmeim, az utóbbi időben nem sok jót tudott felmutatni, nálam a Signs után kezdődik a lejtmenete, de kb a Lady in the Water-nél teljesedik ki. Előtte azért rendesen belenyúlt a tutiba. Utolsó pár filmje meg számomra szinte nézhetetlen. Tipikus túlértékelt rendező, van most jónéhány ilyesfajta koma Hollywood környékén.

    Meglátjuk így elsőre nem az ugrott be, hogy hálószatyros mamikat félrelökve rohannom kellene a moziba.

  3. első gondolatom: na, Willszmissz megint benyomta a gyerekét egy filmbe… második gondolatom: shjamalama dingdong?

    csak a témája miatt várom.

  4. Miért, rendezni tud? :D Amúgy elég gagyi poszter, legalábbis a gyerekről készült kép már hosszú hónapokkal ezelőtt felkerült ide is, most betették egy erdőbe és kész, azért ennél jobban is megerőltethetnék magukat. Nekem a Legenda vagyok a hibái ellenére is nagy kedvencem, nem hiszem, hogy azt a szintet megugorja.

  5. Téma miatt várós, az elvárásaim nagyok.
    Smith filmjei bejönnek.
    Remélem a Signs szintjét eléri a film, mert akkor jó lesz. :)

  6. A Willel szemben fenntartott ellenszenvem ellenére nem bánom, hogy egy apa-fia színészpáros próbálkozzon be hollywooddal. Végülis ez egyfajta egzotikum. Anno Terence Hill is szerepelt a fiával, csak ott egy halálos tragédia véget vetett a kettejük közös munkájának.

  7. kevés olyan új film van, amit tényleg bármikor újra tudok nézni, ahogy a régi kedvencekkel szoktam, de az egyik pont egy shyamalan film :D lány a vízben, szerintem ritka jó hangulatot teremtett abban a filmben, de persze azért giamatti játékának is szerepe van benne

    a falut a mai napig nem láttam, elspoilerezték a végét, várom, hogy elfelejtsem, de beleégett az agyamba

    de kíváncsian várom az új filmjét

  8. a lány a vízbent én is bírtam, jaja, giamatti nagyot alakít benne :)
    sajna sjamalalamm az utóbbi nem túl ékes cuccokat csinált, de talán ez jó lesz, a téma jónak tűnik. bár jobban örülnék ha nem a kis smith játszana benne, annak ellenére, h egész meggyőző volt a boldogság nyomában-ban (ezt ilyenkor hogy kell írni ? :)

  9. Shyamalan a Hatodik érzék, és a Jelek óta csak fost csinált, az a csoda, hogy még egyáltalán rá mernek bízni bármit is. Falu, Sebezhetetlen, az a “védekező növények gyilkos gázt termelnek” marhaság (Talán Event volt a címe), az elcseszett földmegállós film Reeves-el (amit pedig klasszikus sztoriból vitt filmre)…Volt a Jelek óta egyáltalán valami neki, ami nem bukott meg? Most lusta vagyok utánanézni.
    Amúgy az összességében jól sikerült Jelek végén is látszott, hogy olyan patront próbál elsütni, ami már nem durran újra…nagyon erőlteti ezt a “tegyünk nagy csattanót a film végére, az majd elviszi a hátán az egészet” dolgot, pedig ez a Hatodik érzék óta az istennek sem megy neki..

  10. shyamalan adta a nevét a léghajlítóhoz és az ördöghöz is ha jól rémlik.

    ennek a filmnek meg az esélytelenek nyugalmával láthatott hozzá szerintem

  11. Smith papa híres arról, hogy nagyon megválogatja, hogy miben dolgozik, közönségfilmek esetén kielemzi a forgatókönyveket, és csak a tuti sikernek kinézőeket vállalja el. Ennek alapján ha bukás lesz, az már tényleg csak Shamalan rendezői kvalitásainak lesz köszönhető, nem nagyon lesz majd mivel takaróznia…
    Én még drukkolok neki, bár a Happeninggel életem talán legrosszabb filmélményét hozta össze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.