Madness

A Sony rebootolni akarja a Jumanji-t. Ez így magában durva.

A 21 Jump Street folytatásának forgatását már ősszel kezdik.

A stúdió meg van elégedve a Men in Black 3 bevételeivel (hivatalos változat szerint:), szerintük élő franchise, szóval tervezik a negyedik részt.

Az új Jack Ryan filmet rendező Kennet Branagh a rosszfiú szerepét is rögtön magára osztaná. Egy pénzügyi zsenit alakítana, aki az orosz kormány segítségével megpróbálja aláásni Amerika fizetőeszközét. Ryant ugye Chris Pine alakítja, ha még emlékszünk.

Jött egy friss Total Recall részlet, és a 3 mell is befutott közelről:

Ez valamiért kimaradt, de Dwayne “The Rock” Johnson twitteren megerősítette, hogy a Lobo pletyka, miszerint ő valószínűleg ő lesz a film főszereplője, az igaz. Valószínűleg Brad Peyton rendezné, akinek a Journey 2-t “köszönhetjük”. Ez alapján nem hard R-re tippelnék.

Robert Luketic (21) megkezdte új filmjének a Paranoianak a forgatását. Cégek közötti kémkedésről szól az alábbi szereplőkkel: Liam Hemsworth, Gary Oldman, Harrison Ford, Amber Heard, Josh Holloway.

Steven Spielberg szeretné megszerezni Chris Hemsworthot a Robopocalypse főszereplőjének.

The Mortal Instruments: City of Bones (Csontváros címmel itthon is kijött) könyv filmfeldolgozásában így alakulnak a szereplők: Lena Headey alakítja Jocelyn Fray-t, Lily Collins lesz Clary Fray, a többiek: Jared Harris (Hodge Starkweather), Godfrey Gao (Magnus Bane), Jamie Campbell Bower (Jace Wayland), Robert Sheehan (Simon Lewis), Jemima West (Isabelle Lightwood), Kevin Durand (Emil Pangborn), Robert Maillet (Samuel Blackwell).

A hatalmas érdeklődésre tekitnette videóval zárunk, a The Campaign TV-spotjait nézhetitek meg: egy, kettő, három, négy.

25 hozzászólás a “Madness” bejegyzéshez

  1. Sajnos TLJ már nagyon nagyon öregnek tűnt abban a pár percben is, amit játszott a 3. részben, uh vm nagyon “furmányos” dolgot kell kitalálniuk a forgatókönyvíróknak, hogy esetleg a jelenkorba tudják hozni a fiatal K ügynököt, mert egész jól működött Josh Brolin a szerepeben. Will Smith meg közismerten “nem öregszik” bár sztem mintha erre számítógéppel rásegítettek volna a filmben egy kicsit.

  2. tisztázzuk: a mészárlást belinkeltem facebookon, bár szerintem nem filmes hír, de itt már nincs helye, ahogy a tavalyinak sem volt itt a helye ami nem moziban történt. Akármilyen sokkoló is.

  3. jumanji reboot is mint mostanság minden annyira felesleges
    de ennél még hozzá lehetne venni h mégis meddig tartana egy “2” odabiggyesztése a cím után?
    1.rész vége a játékot bedobják a tengerbe-óceánba és egy új parton kerül elő
    többezer kilométerre lehet,és senki se híresztelte a játék eseményeit (a gyerekek végül nem is emlékeztek) szal a táblán kívül semmi kötelékkel nem kell lenni az első részhez
    egyáltalán nem értem..

    esetleg jogi úton olcsóbban jönnek ki ha azt mondják ez reboot és nem folytatás?

  4. Hát h 3 melle van a csajszinak igazából?(láttam már ilyet, csak azt hittem h ez vmi átverős dolog!?)

  5. Ez a 3 mellű csaj ikonikus alakja ma már az eredeti Total Recall-nak. Marha jó ötlet szerintem így reklámozni az új verzót és a maszkmesterek is jó munkát végeztek, de ha lehet(ne) választani én mégis inkább Jessica Biel hagyományos megoldását választanám. :-)

  6. Jumanji Reboot?

    Minek? Ennyi erővel akár crossover is lehetne a Zathura filmmel is elvégre az is társasjátékos :)

    Csontváros
    Cassandra Clare-től. Elolvastam 1-2 kritikát és nem tudom meg nem említeni hogy ez már megint valamit csillámdémonvadászokról fog szólni.
    Egyáltalán nem jutott az Alkonyat c. rettenet… :/

  7. Engem valamennyire izgat a Jumanji reboot. Gondolom megnézte a Sony és ahhoz túl elavult, hogy a régit küldjék moziba 3D-ben. Másrészt felnőtt egy generáció azóta, így van értelme. Akkoriban egyébként az volt, hogy nem volt eléggé gyerek mese. Ha jól emlékszem a mozik felfelé szabták a korhatárt, meg voltak aggódó hangok. Jó lenne, ha most sem lenne gyerekes annyira.

  8. A Csontváros megfilmesítésétől tartok egy kicsit, mert szerintem elég nehezen adaptálható és -sajnos- sok könyvből áll, ami egy filmnek soha nem tett még jót. Amúgy jó kis urban fantasy, szvsz a legjobb benne a humor(!) és a New Yorki helyszínek.
    Az, hogy ifjúsági, nem meglepetés, ezekbe nem félnek belevágni a filmesek mostanság. Az író szvsz kissé túl gyorsan túl sokat ír, és később bizony sok a szirup, de kétségtelenül tehetséges és mint mondottam volt, humoros, engem kilóra megvett már az első könyvével. A nőci még a Potter hőskorában kezdte fanfic íróként.

    Jamie Campbell Bower karakterének akkora a kultusza, hogy a rajongók bizonyára meglincselik, ha nem lesz jó hehe. Lássuk, mit kezdenek vele, jövőre már jön is.

  9. Jó nagy mellei lehetnek eredetileg, ha ezt minden gond nélkül rá tudták szerkeszteni a mellkasára.

  10. Istenem, látszik, hogy mű az egész mellkasa, más színe van, mint a bőrének. Csak kicsit kéne a szemed kinyitni davidxyz, épp annyira, mint a csaj.

  11. Elég ratyiul néz ki az a 3 mell.

    Ez a matekosdi elég zavaró.

    Nem értem mért ne lehetne denverről beszélni, a film nem áll meg ott, hogy kijöttél a moziból. Van elő- utóélete, következményei, stb.

  12. Csontváros
    én olvastam eddig mindegyik könyvet, és az alkonyat elbújhat mellette…
    remek karakterek és humor is jócskán van benne, pont ott ahol kell :D a történet érdekes, és ha egyszer nekiáll az ember, teljesen beszippantja ez a világ. na persze itt is van azért szirup a későbbi kötetekben. bár Jamievel nem vagyok még mindig kibékülve.. főleg, hogy Ben Barnes lesz Jonathan, akit megint nem értek miért van az első könyv szereposztásában…

    Jumanji
    csak ezt ne…. :/

  13. sliyu: Nem lesz benne. Nem is Ben Barnes lesz. Ne bízz az imdb adatlapjában addig, míg akárki szerkesztheti.

  14. “A Sony rebootolni akarja a Jumanji-t. Ez így magában durva.”

    Ezt már én is akartam javasolni :) A végén lehetne olyan csavar, hogy nem tudni Jumanjiban vagyunk e még vagy már nem. Nagyon forradalmi lenne =)

  15. Én is néztem, hogy valami ámokfutó a napokban rászabadult az Imdb Mortal Instruments adatlapjára, tele volt teljesen légből kapott infókkal. Akkor már inkább az író honlapjára vagy az oda linkelt filmes oldalakra érdemes menni, azok megbízhatóak. Közben még mindig azon filózok, hogy fér ennyi minden Lena Headey idejébe, igaz, ez nem főszerep. Ő volt a legnagyobb meglepetés eddig, örülök neki nagyon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.