Flavored Coffee

Edgar Write rendezi a Collidert, amit közösen írt Mark Protosevich-csel (I am Legend). Mivel a Bad Robot az egyik producer, így semmit sem tudni a történetről egyelőre.

Az All You Need Is Kill film változatát Doug Liman rendezi majd, a főszerepben pedig Tom Cruise és Emily Blunt tűnik fel. Érdekes története van: az alienek elleni harcban Keiji minden nap meghal egy harci páncélban, de másnap újraéledve meg kell ismételnie ezt, aztán ismét, aztán.. aztán a 158 napon valami máshogy történik, amikor a Bitch of War nevű női harcos feltűnik. A szabadulást hozza, vagy a végső halált?

Anne Hathaway benne lenne egy Catwoman spinoff-ban, de csak ha Nolanék csinálják. Szóval aki ebből azt hozta le, hogy lehetséges egy Catwoman spinoff mostanában, annak grat.

Denzel Wahsington pedig közben egy 80-as évekbeli tvsorozat, az Equalizer főszerepét happolta el. És olyasmi film lenne, aminek lehetne folytatása, ami nem annyira jellemző Denzelre úgy általában. Jelenleg rendezőket keresnek, sokan szóbakerültek a most menők közül.

A Bourne Legacyhez kikerült egy új ígykészült.

A Total Recall sem akart lemaradni az ígykészültekkel.

Amikor a terminátorok összejönnek: Sam Worthington és Arnold Schwarzenegger közös filmben, méghozzá David Ayer Tenjében. A történet szerint DEA ügynökök rajtaütnek a világ legnagyobb drogkartelljén, de valójában lopnak tőlük maguknak is bőven. Titkukat biztonságban hiszik, amíg el nem kezdi valaki sorban meggyilkolni őket.

Valaki bizonyítja, hogy van esze: A Despicable Me aranyos Minionjai külön filmet kapnak. Persze csak a jövőre érkező második rész után.

Jackie Earle Haley is csatlakozott az új Robotzsaru gárdájához.

Az X-Men: First Class folytatását akkor kezdik forgatni, amikor Lawrence kisasszony végre ráér a Catching Fire után (azaz jövőre, szóval a bemutató 2014 így tippre).

Neal McDonough szerepelni fog a RED 2-ben. A történet szerint Willis ezúttal egy tömegpusztító fegyvert keres majd, de ehhez meg kell szöktetnie annak megalkodóját az elmegyógyintézetből. Ma a terminátor téma dominál.

Mike Epps is szerepelni fog a The Hangover Part III-ben. Ő volt Black Doug.

Az Osterman Weekend új filmváltozatot kap a Lionsgate stúdió által. Konkrétan már castingolják a szereplőket.

Zárjuk egy videóval, End of Watch részletet nézhettke meg, a két főszereplő humorizál:

8 hozzászólás a “Flavored Coffee” bejegyzéshez

 1. OSterman Weekend meglepett. Nyilván mivel regény (novella) belefér bár, bármennyiszer, de azért a feldolgozás Rutger Hauer-rel nem olyan rossz.

  Catwoman spinoff? Előre Elektra és társai nyomán? A filmben meglehetősen erős lett a karaktere annak ellenére, hogy talán túl csöpögős is

  , de tud zúzni ha fegyver van a kezében. Viszont nem hiszem, hogy ebben lenne annyi,hogy egy újabb eredettörténetre beüljek a moziba.

  Kicsit off, de nem is, hogy olvasni olyanokat, hogy konzervatívabb képviselők már a Hays-code visszaállítását követelik amcsiban a lövöldözés miatt. NA az tenné ám be kaput, de rendesen… Erőszak nulla, káromkodás nulla.. R-es besorolás gyakorlatilag megszűnne.

 2. Apollo:
  Én úgy tudom, hogy Jackie Earle Haley valami kiképző lesz a filmben, Clarence még vissza van :D

 3. a robotzsaru kicsi a rakást játszik :)
  nem baj, jöjjenek csak a jó nevek, rorschach-ot imádtam

 4. robotzsaru castja nagyon fas*a, remélem a film is felnő hozzá.
  neten terjed egy PLETYKA az X:First class 2 alcímére, ha igaz lesz nagyon durva filmet kapunk 2014-re, Days of Future Past
  Összes Arnoldos film várós, ez is
  És sci-fi jöhet minden mennyiségben, Cruiseos film alapsztorija nem rossz, Edgar Write+Mark Protosevich+J.J ez meg nagyon várós.

 5. Tőlem Nolan is rendezhetné a Catwoman filmet, akkor is egy vicc lenne és még mindig csak reménykedem hogy a TDNR-t nem cseszi el. Holnap kiderül..

 6. szerintem macskanő volt az egyik legjobb karakter a filmben, nem is értem miért nyávogott mindenki, hogy minek kell bele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.