Joss Whedon és az Avengers 2

A Disney/Marvel hivatalosan is bejelentette, hogy az Avengers 2-t Joss Whedon írja és rendezi. Ez azt hiszem nem meglepő, ha a film bevételi adataira nézünk.

Amelett Whedon még a tervezett Marvel TV-showba is belenyúl majd.

Reméljük most kicsit több szabad kezet kap, bár ha úgy nézzük, akkor az első rész működött az erős felügyelettel… hm.

human
írta
2012. 08. 08. 02:50
megjelenés
23
hozzászolás


23 hozzászólás a “Joss Whedon és az Avengers 2” bejegyzéshez

  1. Nem tetszett Hulk? :D kicsit Ang Lee feelingje volt, de szerintem nagyon kemény. Thanos-t Damion Poitier játsza csak ugye kap azért egy kis CGI-t. :D A Bosszúállók sorozatban meg, hogy olyan hősök lesznek akiket eddig nem láttunk és, hogy még az is ebben a filmes univerzumban játszódik majd ez überkirály :D

  2. Dátum kiírva a BOsszúállók 2-re 2015 május 1 én lemerem fogadni, hogy a Galaxis őrei után még lesz egy film bebiggyesztve 2015 február körül :D

  3. Ki tudja meglehet, mert szerintem a Hangya az előbb lesz majd, mint a Galaxis őrei hiába nincs még dátum :D

  4. Hulk Avataros megoldással volt megcsinálva, szóval az Avatar is monnyon le? :D Hangya szerintem 2014-ben lesz.

  5. Konkrétan nem Hulkra gondoltam, még ő volt a legjobb, bár azért az Avatar is bármennyire a legszebb és legjobb volt, még mindig nem hihető, mármint az én szememnek, de ez egyéni szoc. probléma.

    Az Avengersben viszont voltak nagyon durván megcsinált animációk, amiknél sírtam, hogy egy ilyen kaliberű filmben hogy engedhettek meg ilyet. Konkrétan a végső csatában a röpködős jelenetek nagy része gagyi volt, a prímet meg az a rész vitte, ami benne volt az egyik trailerben is: az egyik főutcán megy végig a kamera, miközben felrobbannak az autók, a filmben viszont már a szemünkbe is repül az ellenség, tehát azt az animációt is később tették csak hozzá. Lehet, hogy az idő nem volt elég rá, hogy normálisan megcsinálják, bár szerintem a csapat nem volt elég tehetséges.

    Ja, és ha már Hulk, a forgatókönyv gyengesége pl. az ő karakterénél ütközik ki leginkább: az elején még ki akarja irtani az egész hajó legénységét, utána meg hol harcol a jókkal, hol lecsapja őket, egyáltalán nem következetes. Most akkor vagy tudja, hogy mit csinál, vagy nem, de el kellett volna dönteni.

  6. Még ami eszembe jutott erről a hírről, hogy mennyivel jobban örültem volna, ha a Thornál marad ugyanaz a rendező, mert minden hibája ellenére eddig az a Marveles film a kedvencem.

  7. Gabe! A Bosszúállók kidumálónál el lett magyarázva, Hulk mikor, miért cselekedett úgy, ahogy! Olvass utána! Whedonnak örülök, lassan kezdhetem vágni a centit..

  8. Remélem, hogy ténylge kap valamilyen szabad kezet.

    Talán félt a stúdió egy kis komolyságot beletenni?

    Attól még nem lesz Batman, ha nem próbálunk minden egy kis perceben egy egymondatost ellőni.

  9. ez nagyon jó hír, nekem személy szerint jobban tetszett az Avengers film, mint a TDKR vagy a The Amazing Spider-Man (hogy az utóbbi képregény adaptációkat említsem), de remélem a kapitány kap egy új jelmezt majd (vagy a régit), ezzel a Hulk-kal pedig én akár egy új rebootot is elviselnék.

  10. Csak azt az übergagyi hangyát, meg a Pókembert hagyják ki ebből! Jó lesz ez csak mesze van nagyon.

  11. Hát nem akarok trollnka tünni, de Whedon csak egy TV sorozat rendező és ez látszott messziről a filmen.

    Túlságosan klisé, kiszámítható sztori, és rossz dialóg.

    Nagyon nem tetszettek azok az egymondatosak.

    Szóval, nem túl jó hír ez számomra.

  12. Ruffalo megérdemelne minél hamarabb egy Hulk filmet/reboot-ot. Szerintem 2015-ben lesz is egy film.

  13. most: Nos, ezek szerint az Avengers 2 elvesztett egy nézőt :D

    Én örülök a hírnek, bár 0 a meglepetésfaktor, lévén az első rész egy kurva nagy halom pénzt lapátolt be. Emlékszem, Joss azt nyilatkozta valahol, hogy a második rész “smaller, more painful”, vagy valami ilyesmi lenne. Elképzelhető, hogy a másodikban nem lesznek városrészeket leromboló csaták?

  14. Venom: egyrészt nem meglepetés, másrészt meg sosem lehet tudni. A Hunger Gamest számomra a rendezés adta el, egy ideig úgy is volt, hogy marad a rendező, aztán mégsem. És amúgy pedig igen, voltak problémáim az Avengers-szel, de tény, hogy így is 1000x jobb volt, mint a TDKR vagy a Pókember.
    Marv: köszi, utánanéztem, de nem értek vele egyet. Hulk nem csak az első átváltozáskor keveri a friendet a foeval, hanem később is, amikor a jogar már sehol. Azt is erőltetettnek érzem, hogy Loki hatással lett volna az egész legénységre… Stark karaktere simán kötekedő, Amcsi kapcsi meg nem hagyta magát és ennyi, ott eleve látszott, hogy nem vérre megy a játék.

  15. Ne írd már azt hogy “Amcsi kapcsi”, mert a kapcsi az a kapcsolat röviden vagy igénytelenül vagy ilyesmi, nem a kapitányé. Ha már úgyis begépelsz egy regényt, akkor már akár ki is írhatod rendesen, hogy Amerika Kapitány.

  16. Venom:

    Gondolom nem emlékszel már a videóra, de jó lenne megnézni, hogy mit mondott. Hátha van valamilyen remény, hogy nem lesz olyan, mint az első.

  17. Annyira tudtam, hogy valaki ki fog akadni rajta, pedig számtalan helyen rövidítik így :D

  18. És mindegyik helyen rosszul teszik.
    Egyszer egy haverom csinálta a jogsiját és azt mondta neki az oktató, hogy parkoljon le az út szélére. Már elfelejtette, hogy melyik oldalon kell megállni, ezért ott húzódott le, ahol a többi (kb.4) autó is állt. Az oktató meg is buktatta, mert rossz oldalon parkolt le.
    Erre a haver azt mondta, hogy de hát azok is ott parkolnak.
    Mire az oktató azt mondta:
    Csak azért, mert azok birkák voltak neked még nem kell annak lenned.
    Ugyanez a tanácsom.

  19. Inkább csinálna egy új évadot a Firefly-nak vagy a Dr. Horrible’s Sing-Along Blog-nak…

  20. most: pedig pont, hogy trollkodsz, mert ha utánajárnál tudnád, hogy képregényben is bőven otthon van a csávó, meg azért nem egy Grace klinikát tett le az asztalra ha “csak” a tévés múltját is nézed.

    Tökéletes hír egyébként, hogy ő írja és rendezi! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.