Az új Jack Ryan

Chris Pine a legendás szerepben, folytatandó The Hunt for Red October, Patriot Games, Clear and Present Danger és a The Sum of All Fears sorát az új filmjével.

Chris Pine az új jack Ryanként

human
írta
2012. 08. 31. 16:56
megjelenés
13
hozzászolás


13 hozzászólás a “Az új Jack Ryan” bejegyzéshez

  1. Ford után bárkit is Jack Ryannek hívni, komolyan :/

    Affleck is teljesen szerencsétlen volt a figura bőrében Pine ráadásul még csak nem is olyan jó színész.

    Csakis Branagh-nak drukkolva nézem meg majd a filmet, hogy ezúttal sikerüljön valamit alkotni egy kommersz műfajban, ami teljesen idegen a stílusától.

  2. Ford után bárkit is Jack Ryannek hívni, komolyan :/

    so true.
    ha már valaki kellett,akkor legalább damon v renner

  3. Symor: Baldwin után bárkit is Jack Ryannek hívni… ;)
    Jó, igazából jobban szeretem Fordot.

    Újra kéne olvasni a Red octobert, mert az tapasztaltam, hogy bár a Red Storm Rising (tudom, nem Ryan) még mindig fasza olvasmány, a Clear and Present Danger utáni Clancy könyvek iszonyat buták. Kíváncsi vagyok a Red octobert csak az idő szépíti-e meg.

    Szerencse, hogy a filmben úgyis átvariálják annyira a sztorit, hogy a bénaságnak remélhetőleg nem marad nyoma.

  4. Paladin:
    Nyugi, a Vörös Októbert nem csak az idő szépíti meg. :)
    Évente minimum 1x elolvasom. A hidegháborús hangulatot így visszaadó könyv szerintem nincs még egy. És a film is igen jól sikerült.
    Ez a Chris Pine nekem is vérszegénynek tűnik, bár szerintem Affleck is az volt. Majd meglátjuk, én azért várom a filmet.

  5. Nekem is eddig az abszulút csúcs a “Vörös Október”…kia túlzással életem legjobb tengeralattjárós filmje volt..(O.K. szégyen de a ‘Das Boot’-ot még mindig nem láttam…Nekem az előző Ryan film borzalmasan nagy csalódás volt..igaza van annak aki azt irja hogy Affleck nem alkalmas erre a szerepre…nagyon kiváncsi vagyok erre a “nyikhajra” mert nekem a fiatal Kirk-ként megnyerő volt..bár az egy másik “buli”..:)

  6. a Vadászat a vörös októberre zseniális volt, imádtam, pár éve mikor újranéztem akkor is… de nem valamelyik Baldwin, hanem a jó öreg Sean Connery miatt. tőle volt über a film.

    Harrison Ford kurva jó volt, ő hozta a legjobban a karaktert (magasrangú CIA-s, aki a terepen is elboldogul hellyel-közzel). két rész, mindkettő a helyén volt…

    erre a Géza Affleck féle filmre nem is igazán emlékszem, ilyen se íze se bűze alkotás, tizenkettő pont egy tucat belőle.

    az elvárásom az a filmmel kapcsolatban az lenne, hogy egy Bourne-szerű irányba vigyék azt el, kicsit varják fel a ráncokat, ne hidegháborús történet legyen a középpontban, az kevéssé érdekes… ilyen szempontból Chris Pine jó választás lehet, van benne kurázsi, szerintem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.