The Bay-előzetes

Barry Levinson rendezésével kapjuk meg a legújabb találtkamerás filmet. Ezúttal egy kisváros lakóit támadja meg a parazitaáradat a mérgező víz miatt. A lényeg idővel átveszik az agyuk fölött is az irányítást.

A bay posztere

human
írta
2012. 09. 06. 03:43
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “The Bay-előzetes” bejegyzéshez

  1. Nekem a talált kamerással már a tököm ki van. A legutolsó amit így láttam, az az apollo. Többet nem fogok megnézni az tuti.

  2. Engem kíváncsivá tettek. Mondjuk alapból csípem az ilyen testrablós, parazitás filmeket, remélem ez is jó lesz. Trailer alapján bizakodom!

  3. Ez kamu én egyszer találtam egy videókazettát és csak egy unalmas keresztelő volt rajta.. se zombik, se kísértetek..
    Roppant mód elszomorított.

  4. Ahogy mondod. Én is találtam a múltkor a padláson egy VHS-t, de csak apám pornója volt rajta. :(

    Amúgy pont a napokban gondolkodtam, hogy durván hiányom van az ilyen parazitás-monsztás-mutánséticsigás horrorokból. Nagyjából már tényleg minden filmet láttam a témából, úgyhogy pont jól jön majd ez a film. Hellyeah.

    Egyébként HA lenne egy csomó, csomó felesleges pénzem, akkor újraforgatnám az ASYLUM filmeket. Lehet őket szidni, hogy mekkora zsénégyzet kategória, de baszki, mekkora eredeti ötleteik vannak már néha? Megapiranha, kétfejű cápa, stb. Egy kis plusz pénzzel isteni b horrorokat tudnék belőle csinálni. Hát ha még annyi pénzem lenne, hogy meg tudjam venni JJ-t, meg Josh Whedont. Sorozatos orgazmusa lenne mindenkinek. :D (….és kivettem a kezem a biliből)

  5. Nem csigázott annyira fel , bár a sztori az jó, remélhetőleg a kivitelezés is remek lesz.
    …Tény hogy nem eredeti az ötlet..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.