Whedon az Marvel Phase Two-járól

Azt nyilatkozta, hogy mindenki aki a hősök külön-külön filmjein dolgozik az elég tehetséges ahhoz, hogy nyugiban hagyja őket munkálkodni. Na jó, nem volt ennyire nagyképű, csak azt tisztázta, hogy nem fog beleszólni az Avengers és Avengers 2 (ahol még több kontrollt kap) iránya miatt sem a munkájukba.

A tényleges Avengers 2-ről pedig azt nyilatkozta, hogy a csapat létrehozása még nem a boldogan éltek amíg meg nem ették azt a kaját, nagyobb kihívások várnak majd rájuk. Huhú, erre senki nem gondolt!

human
írta
2012. 09. 12. 03:25
megjelenés
20
hozzászolás


20 hozzászólás a “Whedon az Marvel Phase Two-járól” bejegyzéshez

  1. “A tényleges Avengers 2-ről pedig azt nyilatkozta, hogy a csapat létrehozása még nem a boldogan éltek amíg meg nem ették azt a kaját, nagyobb kihívások várnak majd rájuk.”

    Ezt légyszi helyesbítsd mert nem nagyon érthető…

  2. Az lesz a jó, hogy mindegyik elkövetkezendő filmben behoznak egy új hőst a sztoriba: Vasember 3-ba talán még nem, de egyes híresztelések szerint Ant-Man benne lesz. Thor 2-ben ugye Dr.Strange-et vezetik fel, mint Jane Foster haverját (mert a Bosszúállókban elküldték egy másik helyre) olyan lesz Dr.Strange, mint Eric Selvig és nagyon érdekelni fogja Asgard ilyen szálon hozzák be, Amerika kapitányban ugye Falcon lesz a Galaxis örzőiben Thanost vonultatják fel meg gondolom én, hogy pár Inhumans-t meg a Halált. Ant-Man-ban pedig remélem Fekete Párducot hozzák össze. Csodálatos Pókember 2-ben pedig msotmár legyen utalás.

  3. Nagyobb kihívás? Akkor SPOILER!!!!!!!! valószínűleg Thanos lesz (itt is). Kíváncsi vagyok, hogy a Galaxy-sok fognak-e csatlakozni vagy nem-e… :D

  4. Nekem 3 vágyam van ebből 2 teljesülni látszik Dr.Strange, Pókember és ami még kimaradt az nem más mint Fekete Párduc váá de várom :D Akire volt utalás az mind legyen benne ezenek kívül még volt Namor-ra (Bosszúállókban is :P) és Union Jack-re is.

  5. Úristen, mi ez a nagy duma még tőbb karakterről az Avengers 2-ben. Még így is sok volt az előzöben is.

    Dehát a fanboyokat csak az érdekli, hogy még több felesleges karaktert gyömöszöljenek egy filmebe, mert már az is elég, hogy nedves legyen a geekek gatyája.

  6. Értem én, hogy a Pókembert miért várja annyira mindenki, de azt ugye tudjátok, hogy az ő jogai a Sonynál vannak, míg az Avengers és a többi karakter azon belül a Marvelnél. Elég valószínűtlen, hogy Pókember így feltűnjön az Avengersben.

  7. Cash Tankinson: Igen, ezt végigrágtuk már párszor, tutuka szerintem arra utalt, hogy hatalmas poén lenne a Sonytól, ha engedélyezne egy félsoros nem in-your-face utalást az Avengersre.

  8. Én konkrétan utaltam arra, hogy benne lesz a Bosszúállók 2-ben. Avi Arad mondta, hogy simán elképzelhető, hogy majd valami szálon összehozzák a hősöket. Amúgy ez már régóta le van tárgyalva már vagy körülbelül 1 éve letárgyalta a Marvel a Sony-val, hogy megkapják a jogot a Bosszúállók 2-re. Rahedli pénzt kapna azért szerintem a Sony. Meg nem tudom olvastok amúgy híreket anno írták, hogy a Bosszúállókban az Oscorp torony azért nem lett benne, mert amikor elkészült a vázlata már késő volt beletenni és ezt nem csak kitaláltam meg mi az, hogy sok a hős …ember…
    komolyan mondom mindenki arra vár, hogy új hősöket vezessenek fel Whedon tudja, hogy kell ezt csinálni az pezzeg senkit sem érdekel h a Vasember 3-ba 6 ellenség lesz és 47 páncél szó szerint + Gépágyú és Pepper-nek egy. Csak azok lennének benne akik kellenek: Dr. Strange (Még jó, hogy akkora utalás volt rá a Thor-ba nem hiába lesz a Thor 2-be na őt nagoyn várom) Fekete Párducra is volt utalás (már maga a Vibránium amiből amcsi kapcsi pajzsa készült + a térképen) Union Jack utalás a vasember 2-ben. Pókember jöhet simán ja igen Falcon az Amerika Kapitányban (képregénybe elég jól illeszkednek) aztán itt van még Hangya( még 1 tudós el leszünk :D ) ja és Namor rá egyre több utalás van (volt a vasemberben sőt még a Bosszúállókban is nem kevés utalás :P Galaxis örzői hát igen sok lesz főleg, hogy Inhumans-t is akarnak :D Thanos püföli majd őket mint atom :D Whedon azt is mondta, hogy a Bosszúállók 2-be nagyon nem happy end lesz a vége, mert egy nagyon sötét fordulatos izgalmas sztorit talált ki és az elkövetkezendő filmekben már azt építgeti majd fel (mivel beleszólása van mindegyik Marvel filmbe a vasember 3-on kívül)

  9. Jajj, de nagyon jó lesz! :)
    Winter Soilder-től félek kicsit. A Thor majd adja reméljük.

    Spoiler!
    Az Ironman 3-ban akkor Mandarin lesz, ha jól tudom?! Meg majd MODOK talán, nem?

  10. MODOK lehet az AIM miatt akkor 7 ellenség lesz mondjuk MODOK Mandarin jobb keze :D Aldrich Killian, Mandarin, Radioactiv Man, Iron Patriot, Coldblood és Iron monger

  11. tutuka: Nagyon el vagy tévedve! Nincs az az isten, hogy Spidey benne legyen a MCU-ben. A studiok nem így működnek. Amúgy meg tanulj meg magyarul…

  12. Van egy térkép, ahol be van jelölve pár helyszín a Föld térképén. Ott van rajta Afrika közepe, meg a tenger egyik pontja. Meg ugye egy-két jenki nagyváros. Valami monitoron látszik. Többet nem tudok…

    Ja, ha már Pókember… Az X-MEN akkor lesz majd belevezetve, vagy sem? :D

  13. Mate815 – ez a tag nagyon nem tud semmit a Marvel filmekről ahogy látom.. Én vagyok eltévedve Pókemberrel? xD látom semmit nem olvasol amerikai hírt vagy bármit tárgyalnak a stúdiók folyamatosan ahogy a Fox-al is és ott járnak, hogy Pókember feltűnése már nem is lenne meglepetés mivel neki ott a helye.. Egy dolog, hogy gyorsan leírta sok mindent egybeömlesztve a lényeg benne van. Namor-ra a SUN Oracle feliratú cég logója, aminek történetesen Namor az igazgatója azt csinálja, hogy ne szennyezzék a tengert. DvDvDv csak néhányat említettél rahedli utalás van.. Vasemberben volt X-Men utalás történetesen ment a Hold felé és a páncélja kijelezte az X-Jet-et xd Thor-ban volt a legnagyobb utalás amikor észrevettem a Végtelen kesztyűt egyből tudtam, hogy Thanos biztos benne lesz a Bosszúállókban így nem lepődtem meg a végén csak felkiáltottam a moziba, hogy Thanos :D Dr.Strange-re a film elején volt utalás mikor törnek befele Odin kincstárába a Jégóriások és ott van 2 asgardi őr mutatják őket, hogy mennek és elmennek egy csomó ereklye mellett ami mind mind Dr.Strange utalás.
    Nagyon sok utalás van a Bosszúállók-ban.

    Az Oscorpot késő volt beletenni, de olvastam angol fórumokon személy szerint nem találtam meg, de leírom miket írtak, hogy mit találtak a Bosszúállók filmben:
    Amikor a Hellicarier-en jön a támadás Sólyomszem által és sikít valaki egy The Amazing Spiderman-os poszter látható a falon (elvileg annál a jelenetnél valahol) a másik amikor a végén van a köszönet nyilvánítás a monitoron egy inges csávón rajta van egy Pókemberes logo.

  14. Na és ez: “H.O.M.E.R. is an artificial intelligence designed by Tony Stark for use in his Iron Man persona. He finished it shortly before the apparent death of the Mandarin. It became his closest confidant, with whom he could talk openly with even when he couldn’t talk to close friends James Rhodes and Julia Carpenter. H.O.M.E.R. saw the end of Force Works and it’s eventual reformation. He assisted Iron Man in trying to help Hawkeye but was hacked by the Hacker. He assisted Tony in trying to help Bruce Banner cure himself of Hulk.” A monitoron ez van, amin bemérik a kockát. Erről még Tony nem is beszélt… :D

  15. Bakk hallottátok? :D a Vasember 3 trailer az amerikai dvd-n és blue ray-n lesz juhé :D mindjárt itt van 25.-e :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.