Nem Matthew Vaughn rendezi az X-Men: Days of Future Pastet

Mégsem az X-Men: First Class rendezője lesz a folytatás atyaúristene. A helyére Bryan Singer érkezhet, de ő csak az egyik a több lehetséges közül.

Úgy tűnik Vaughn inkább a The Secret Service címűt csinálja Mark Millarrel közösen. Reméljük a legutóbbi közös munkájukhoz, a Kick-Asshez hasonlót dobnak össze.

5 hozzászólás a “Nem Matthew Vaughn rendezi az X-Men: Days of Future Pastet” bejegyzéshez

  1. Kár, szerintem Vaughn csinálta a 4 (5?) X-men film közül a legjobbat. Remélem a S.S. film is lesz legalább olyan jó, mint az X, vagy a Kick-Ass.

  2. ha elb*sszák az alcímet elharapom valakinek a torkát :DD
    szerintem egy “Az eljövendő múlt napjai” megfelelő lenne.
    hacsak nincs ennek valami eredeti képregényes vonatkozása/fordítása mert akkor meg azt kell használni. de én nem tudom mert képregény téren nem nyúltam még vissza a régmúltba:)

  3. Bryan Singer nem lenne rossz választás. Az első két X-ment ő rendezte, plusz producerként asszem az összes eddigi mozihoz köze volt.
    Nagyon szereti a képregényeket, a rajongó tiszteletével nyúl ezekhez a témákoz (ezt még a Superman: Returns-ban is bizonyította szerintem) viszont mint rendező, nem érzem kimagaslónak. Egy megbízható munkásember.

  4. Na végre! Az első két zseniális rész után, más rendezők csak gagyit, vagy közepest tudtak kihozni az x-men-ből, de végre vissza került a megfelelő kézbe a franchise! Ez eddig az év híre:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.