Schwarzenegger dupla: Conan + Ten

Egyrészt David Ayer (End of Watch) épp vele készíti a Ten című filmjét. Elvileg egy DEA ügynököt alakít, méghozzá elég brutál kinézettel.

Arnold @Ten

Másrészt pedig már megint Conan reboot? Ezúttal viszont nem tökölnek, és Swarcival. Az Universal megvette a jogokat a The Legend Of Conanhoz. Mennyire lehet hihető ennyi évesen újra karddal? Az biztos, hogy vannak badass öregfiús Conan történetek. A történet egy utolsó nagy csatáról, kalandról szól, mert a barbár semmiképp sem selyemlepedőn akar meghalni.

Itt még fontos lehet: “there are no plans for Momoa to return”, hogy a következő kérdésre is válaszoljak. Nem tér vissza a GoT sztárja.

human
írta
2012. 10. 26. 04:35
megjelenés
22
hozzászolás


22 hozzászólás a “Schwarzenegger dupla: Conan + Ten” bejegyzéshez

  1. Arnie nagyon beindult, örülök neki :D

    bár én simán megnéztem volna az ő Conanje mellett még egy Momoásat is, Conanből és fantasyből sosem lehet elég :)

  2. Hogy néz ki már…:O Most ez a kép meglepett… Kicsit úgy éreztem, hogy nincs már benne potenciál (félreértés ne essék gigafan-ja vagyok swarczi és társai filmjeinek), valahogy öregesen mozgott az EXP2-ben is. De ez a kép…badass mother ****er.

    Mondjuk egy Conan. Nem tudom. Nagyon pengeélen táncolna a dolog, de egy epikus végkifejlet, egy Unforgiven szintű cselekmény és némi mélység az egekbe emelhetné az amúgy is kultikus figurát.

    Csatlakozom Mammuthoz, jó lenne ha feléledne a Sword & sorcery…

  3. Momoa-t is visszacsempészhetnék – esetleg Conan fattyaként -, nekem nagyon adta a szerepet, jó volt barbárként, kemény srác.

  4. Momoa nekem egy percig sem hiányzik. Amúgy meg vannak férfiak, akik nem öregszenek, hanem érnek, mint pl. Eastwood vagy Connery és baromi jól hozzák még ilyenkor is a kemény gyereket. Lehet, hogy Schwarzi is ilyen lesz? Nagyon kíváncsi vagyok egy “öreg Conan” filmre, ami a tapasztalt,sokat látott, dörzsölt harcost mutatja be. Szerintem működhetne.

  5. Azért nem keveset kell majd gyúrnia az öregfiúnak, hogy újra Conan lehessen… Mindenesetre érdekes az ötlet, kíváncsi vagyok, hogy mit hoznak ki belőle.
    Azt azért sajnálom, hogy a Momoa-sat nem folytatják. Szerintem lett volna benne potenciál.

  6. Anyám! Ez badass. És Swatrzi ismét Conan? OH MY MOTHERFUKING GOD! Ez király lesz. Örül a szívem, hogy a kedvenc színészem így bele veti magát ismét a dologba. Amíg bírja csinálja csak. Arra azonban kíváncsi lennék, hogy mennyire sikerült neki kigyúrnia magát. Mondjuk Stallone biztos adott néhány tanácsot.

  7. Jesus H. Christ!

    Schwarci az öreg field agent! FUCK YEAH! Remélem tolnak neki megint legendary egysorosokat, főleg ezzel a pszihó fejjel :D

  8. Keménynek kemény, de az az oldalra/hátra nyalt tincs eléggé mókás.

    No meg mi történik, ha a rosszfiúk arra a szépen/keményen előre a szívéhez odarakott 5 shotgun golyóra lőnek?

    Ilyenkor nem segít a mellény, mert ez egy orbitális ostobaság.

    Conanra meg kíváncsi leszek.

  9. Zirowe, hát ja mekkora baromság, hogy ott vannak a töltények amikor minden rendes katona/rendőr/ fegyveres azokat egy páncélszekrényben húzzák maguk után…komolyan ekkora baromságot is rég olvastam mint most tőled ezt.

  10. Komolyan mondom, már csak Dwayne Johnson hiányzik mellőle olyan F&F -es cuccban. Remélem valami nagyon BADASS film lesz. Hihetetlen, hogy a régi akciósztárok túltesznek a mai kis nyikhajokon. A következő 3 évben végre garantáltan lesznek jó R -es akciók a mozikban neki és Sly -nak köszönhetően. Hallelujah!!!

  11. sandor8206: igen, általában a shotgunok extra töltényeit magán a fegyveren szokták tartani (nehezebb eltalálni), a gépfegyverek tárai pedig színben igazodnak a mellényhez és oda vannak berakva, nem pedig csilli-villi csillógó színekben pompáznak könnyű célpontot adva.

    Néz meg egy igazi katonát/kommandóst.

  12. Zirowe, Gondolom azt a tölténytartót, mellényt csak Swarcinak külön csinálták a film kedvéréért, hogy a szívénél legyenek a töltények, nem pedig vették a “boltban”…legalább használjuk már azt a kis józan paraszti eszünket ha a jóisten megáldott vele.
    Ettől már csak a Dreddes beszólások voltak keményebbek, hogy hogy lát ki a sisakból?

  13. Én úgy tudtam hogy Arnold szívbeteg, úgy hogy gyúrnia csak mértékkel szabad:( Szal szerintem ez a kinézete lesz majd a conan-ban is, vagy cgi izmokat fog növeszteni:)

  14. Azt valaki komolyan kérdezte, hogy Stallonétől kell tanácsot kérni a hétszeres Mr. Olimpiának? :D
    BTW, nagyon badass, imádom.

  15. Végre normálisan néz már ki.
    A Conantól viszont tartok. Svarci nem Conan, soha nem volt az. Egy beszélni alig tudó félidióta volt a filmben, nem Conan. Momoa jobban hozta az eredeti karaktert, csak ott meg a film volt gagyi. Mindegy, reménykedem, de nagyon szkeptikus vagyok.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.