John Dies at the End még mindig

Egy új, 18+ előzetest toltak a nép elé a Don Coscarelli (Bubba Ho-Tep) által rendezett horror valamiből. Eléggé agyeldobós anyag. Mindenképp javasolt a trailert megnézni!

15 hozzászólás a “John Dies at the End még mindig” bejegyzéshez

  1. Hát a zavaros az nem kifejezés. Egy nagy humortalan semmi ez a film. emiatt buktam két másik bemutatót annó, mert “hú mekkora lesz” erre menjünk, egy halom pénz bánta. Komolyan itt még a rendező is magyarázkodott a film után-előtt a vászon előtt, hogy miért így miért úgy… Emlékszem árulták a könyvet is, de azt kifele már meg sem vettem…

    Ez az idióta ugrálás a helyszínek között, az erőltetett és felesleges poénok teljesen szétszedik a filmet. Komolyan néhány helyen fogtam a fejemet, hogy ez most mi… nem beszélve a nulla szintet megütő CGI effektekről. Amúgy marha jó indul, és Giamattira sem lehet panasz, nagyon jól hozza a riporter szerepét, de kb fél óra után olyan zuhanásba kezd a film, hogy a padló sem állítja meg. Mintha nem készült volna el a forgatókönyv és csak ötleteltek volna onnantól. (pedig -és itt az ellentmondás – nagyon feszesen levezényelt a dolog, minden mindenből következik, csak éppen nem áll össze)

    Amúgy lesz ez nálunk moziban?

  2. Te jóóó éég!! Hát ez nagyon gagyi, ez most valami paródia akar lenni? Mert akkor nagyon mellé lőttek.
    Csak nem fogják moziban leadni, még az hiányozna, hogy a Zero Dark Thirty-t nem nyomják, de egy ilyen agymenést meg igen.

  3. busoka: de neked 2 mozijegy az pénz?
    én megfizetem, én minden filmet moziba nézek

    nem vagyok hajlandó 50 méteres robotokat 5 centibe nézni

  4. szentem baszott jó ez atrailer

    mindenki rinyál, hogy nincs manapság semmi ötletes, aztán végre jön valami, erre azon rinyál mindenki, hogy micsoda agymenés,

    komolyan én már nem értem az embereket

    nem hogy örülnénk, hogy jönnek ilyen eszement, fantáziadús vígjátékok is érkeznek

  5. gore: mire gondolsz? ő leírta a véleményét, ti ellenvéleménynek személyeskedést írtatok, ennek egy részét bennhagytam, de már válaszolt a drága pénzre, erre még mindig támadtátok. Mindeközben bennmaradtak a pozitív, várják a filmet kommentek is. Szóval kit védek? A személyeskedést írtom.

  6. Fear and Loathing in Las Vegas, Naked Lunch, kapásból ezek a címek ugrottak be, narkó, delírium, a horror elemek ez esetben csak eszköz, persze csak szerintem, és csak a trailer alapján… De ettől még bármi lehet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.