15 hozzászólás a “Amikor az őszinte trailer mellélő?” bejegyzéshez

  1. Az utolsó mondat vazz :) Sajnos jogos. Amúgy nem rossz, csak talán túl hosszú.

  2. Mi az, hogy mellélő!? Én végigröhögtem az egészet! Mondjuk az is igaz, hogy az én IQ-um valószínűleg az átlagosnál kicsit alacsonyabb…Öhm…izé…

    ITT én vagyok az áldozat, hé!

  3. Filmbuzi felhasználóinak 90% nolan (nem írom hogy fanboy mert félek human letörölné :D) rajongó, persze hogy nem tetszik annyira nagyon senkinek.

    Szerintem pedig minden egyes érv teljes mértékben igaz.

  4. szpojleres mókus:
    Dehogy is! A Dark Knight Rises trailerük az egyik legjobb, amit valaha összedobtak! Ami azt illeti ez se lett olyan rossz, csak erőltetett, és a többi munkájukkal összehasonlítva…

  5. Vagy csak annyira jó a film, hogy nem találnak rajta fogást :D.
    Milyen utolsó mondat?

  6. Mióta tesznek a logikátlanságok egy filmet rosszá??? Minden film tele van logikátlansággal. Az Inception egy nagy logikátlanság. Egy olyan filmben, ahol egymás álmaiban mászkálnak, logikátlanságnak számít az, amire az utolsó mondatban mutattak rá? Aki a logikátlanságok alapján utál egy filmet, ne is nézzen filmet, mert nem fog olyat találni, amiben ne lenne.

    Én odavagyok a ScreenJunkies munkájáért, de itt már csak tényleg kötözködnek, minden kis felesleges baromságba belekötnek. Kb. mint a divathaterek nagy hada.

  7. Nekem is tetszett, pedig annyira nem is alacsony az IQ-m. :)

    A film is tetszett, és nem kerestem közben a logikátlanságokat, de azzal sincs bajom, ha görbe tükörrel viccesen rámutatnak egy-kettőre, nem tartom kötözködésnek.

    Persze, ha a nagypapa elviszi a gyerekeket a fiához az országon kívülre, nem lett volna erős motiváció a nagy meló elvégzéséhez, kvázi nincs film a történetről, de akkor is muris, amikor így félvállról odavetik, hogy “há’ nooormális, kérem”?

    És azért abban a tank dologban is van valami, lássuk be! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.