Hivatalosan is Kick-Ass 2

Az első rendes promóképen balra Jim Carrey virít, az utóbbi évek top10 képregényfilmjébe simán beférő Kick Ass folytatásában. Carrey vezeti az első részben történtek által inspirált követőket.

human
írta
2013. 01. 19. 19:23
megjelenés
18
hozzászolás


18 hozzászólás a “Hivatalosan is Kick-Ass 2” bejegyzéshez

  1. Az első filmben is feltűnő volt kicsit, de azóta Aaron Taylor-Johnson még sportosabb lett, és így már kicsit hiteltelen…főleg, hogy a képregényben egy cingár kisfiú. Mondjuk Moretznek is már kinőtt a melle húsa :) De mindezek ellenére nagyon várom a filmet, az elsőt is imádtam!

  2. Kick-Ass bakancsom van, hehe :)
    Képregény alapján jobb mint az első rész. (több benne az ‘aztakurva’ jelenet) Bár az első filmet is kicsit felhigították a képregényhez képest. Na, majd meglátjuk.

  3. Nem azért de forgatási képeken a Johnson gyerek szerepelt és eddig is úgy tudtam hogy megint ő játsza.

  4. Miért cserélnék le Aaron Johnsont? Az IMDB adatlapokon is ő van megjeleölve a főszereplőként. Semmi infó nem volt róla, hogy más kapná a búvár ruhát :D

  5. Nem vágom a történetet, de a kutya biztos meg fog hallni…én meg bőgni fogok, mint egy lány..javítsatok ki ha tévednék

  6. Nekem csak HitGirl haja nem tetszett, meg a maga bekepzelt (kicsit picsas) beszolasai.
    Kepregenyben sokkal hidegebbnek, merevebbnek es katonasabbnak kepzeltem el aki fagyott arccal vag fel 5 gengsztert. Inkabb terminator mint ember, filmben meg inkabb ember aki terminator akar lenni.
    Carrey szerintem nagyon jo lesz. Kick-Ass ugy ahogy elmegy, hol lehet normalis tinedzsert talalni erre a szerepre? (izmosodott, mert kepregenyben is edzett kicsit)
    Bar az, hogy összejött a csajjal es nem csak a telefonra “verte magat”, az szerintem rossz valasztas volt, sokkal hihetöbb lett volna.

  7. NewNeo, hogy ne nagyon SPOILER-ezzek, annyit mondhatok csak, ha az ilyesmi felkavar, nagyon óvatosan közelíts a film felé. Magában a képregényben baromi durva, kicsit talán öncélú dolgok vannak megírva és Mark Millar még valamikor azt nyilatkozta, bizony mind meg lesz filmesítve.
    Johnson viszont pár napja azt nyilatkozta, kihagynak belőle egy-két túlzottan felkavaró jelenetet, amik szerepeltek az eredeti képregényben. Ez ugye azért is elképzelhető, mert az első részből is kihagyták Big Daddy leleplezését és ugye Kick-ass is összejött a csajjal (ami véleményem szerint remek és kevésbé p*csáskodó húzás volt).
    Viszont a Kick-ass 2-vel Millar sokak szerint nagyon elszállt, franc se tudja mi marad meg ebből az attitűdből a filmen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.