24 hozzászólás a “Így készült a The Empire Strikes Back” bejegyzéshez

  1. Amikor megszólal a zene a szívem hevesebben ver, libabőrös leszek a kellemes fajtából….
    Tx a videó megosztást.

  2. Biztos bennem van a hiba, de én ezt az egész Star Wars mizériát kezdem nagyon unni. Újabb és újabb játékok, előkerült videók, franctudjamik állandóan, sok-sok éve már. Persze én is megnéztem minden filmet többször, de azért ennyire nem jók.

  3. Hát igen, akkoriban még Lucas is úgy volt vele, hogy: “Special effects are just tools!” :D

  4. Nem sok választásuk volt akkoriban cgi téren, szóval jóhogy életszagúbb a dolog. De sajna ma már könyörög az ember a cgi-ért és érdekesen nézne a moziban, ha ugyanezzel a technikával készülne új film. Én kipróbálnám. (bár akkor nem lenne 5 éven belül 5 film) :)

  5. Nem lehet valahogy hozzájutni az eredeti, nem szét tuningolt és kibővített filmekhez?

  6. Puffin:

    Ncore-on fent van a full eredeti verzió. De még az első szinkronos verzióban(de lehet angolul is). De szerintem fent van újabb szinkronnal is.

  7. “Elveszett”. Cö. Itt figyel a polcon VHS-en. Annyira kell ez mindenkinek, mint egy falat kenyér.

  8. Egyenlőre csak egy percet néztem meg..de elég hogy meggyőzzön….letöltöm…KÖSZI/Human/:))))Ez a doksi egy KINCS!!!:)Star “forever’ Wars..:)

  9. SoldierdsgnL emellett az a szep az sw-k korabeli trukkjeiben, hogy mai szemmel is teljesen enzheto es elvezheto es sok egyeb filmmel ellentetben nem az ocska/gagyi, hanem a regi az, ami az atlagembernek eszebe jut.

  10. Szerintem meg ugyanannyira gagyi volt, mint bármelyik másik film. Volt egy érdekes dokumentumfilm részlet (vagy valami ilyesmi) arról, hogy a SW filmekben folyamatosan szól a zene, ami nem mellesleg kiváló. A többi kortárs filmet bénának látjuk, mert abban nem mindenhol szól a zene. No, lekeverték a SW zenéjét, és láss csodát: épp ugyanolyan bugyuta módon rohangálnak a pizsamás főszereplők a gumipisztolyokkal a tojástartó hátterek előtt.

  11. ez nem épp volt elveszett, vagy pedig akkor nem most került elő, mert én 2 éve írtam ki dvd-re, benne is volt a listámban. De most újra megnéztem és lenyűgöző!

    Azt a dokut keresem, amikor kiderül, hogy valamelyik faj magyar szavakat kántál, és az egyik meteor a Lucas cipője, meg egy krumpli. Ilyen érdekességek cucc.

  12. a magyar dumás dolog az nem a rajzfilmben volt? a clone wars rajzfilmben van konkrétan magyar szöveg.

    valamint ez a dokufilm nem az amit anno nálunk is leadtak, mark hamill volt a narrátor(magyar hangja józsa imre)? nem néztem még végig, csak belepörgettem, de ha ez az, nem értem az elveszett jelzőt, vagy 30 éve megvan :D

  13. A 16 éves rajongók, akik azt sem tudják, mi az a VHS, lehet, hogy még nem látták :)

  14. Biztos bennem van a hiba, de én ezt az egész Star Wars mizériát kezdem nagyon unni. Újabb és újabb játékok, előkerült videók, franctudjamik állandóan, sok-sok éve már. Persze én is megnéztem minden filmet többször, de azért ennyire nem jók.

    Mindezt irod azon a neven, hogy “Csubi”… khm…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.