A TDK tele van hibákkal

Az a durva, hogy bár ezek többségét is tudomásul vettük, de a film még így is hatalmas élmény volt. Egyszerűen eltaláltak valamit, még akkor is, ha sok szőrszálat hagytak szabadon a CinemaSins csapatának, akik valamiért utálják Nolant.

33 hozzászólás a “A TDK tele van hibákkal” bejegyzéshez

  1. Ez a rész tetszik legkevésbé a trilógiából, de 90% ban szőrszálhasogatás megy itt, nem tényleges hibák ezek, mindenre megvan az ésszerű magyarázat. (Az elején a buszos menekülés, meg Joker áll az utcán tényleg gagyi hiba, már anno nekem is szúrta a szemem)

  2. Joker állhat smink nélkül is az utcán, de állhat sminkben is, ebben a pillanatban még csak egy bohóc aki elég furán fest, de ha ilyet látnál az utcán te se rohannál hanyatt-homlok, csak furán néznél.

    Töbnnyire a hatásfokozás/képregényhatású jelenetekbe kötöttek bele de úgy érzem ez a “túl könnyű” kategória.

    Jokernek a legtöbb nem racionális húzását pedig meg lehet azzal magyarázni, hogy basszus ő a Joker.

    Mindenesetre, spoiler: egyik film sem mentes a hibáktól, grat a készítőknek, hogy “lerántották a leplet”.

  3. Hát én azt hittem, hogy valami tök komoly elemzés lett. De nem. Megnéztem két másik videójukat. Vicc.

  4. jaj ezt a szőrszálhasogatást, ezek full idióták

    végig ne nézzétek ezt a hülyeséget

    ez a film nemcsak a legjobb Batman, de minden idők egyik legjobb filmje is !!

    eleve aki azon gondolkozik, hogy egy szuperhős hogy lehet képes szuper dolgokra, nos annak nincs ki a 4 kereke

  5. a legnagyobb baj Nolan ezen filmjeivel, hogy egy képregényből fakasztott történetet valós közegbe helyezett. emiatt, ami a képregényben működött, az itt komolytalanná, hiteltelenné
    vált. bár tudom, hogy sokaknak épp emiatt tetszett.

  6. captainpower: “eleve aki azon gondolkozik, hogy egy szuperhős hogy lehet képes szuper dolgokra, nos annak nincs ki a 4 kereke” batman épp az a hős, akinek nincsenek szuperképességei. ám ugyanakkor van némi igazság a dologban. ugyanis ahogyan teszi a dolgát és a körítés nevetségessé teszi egy valós környezetben Batmant. kár volt ennyire lehozni a földre.

  7. Rengetegszer láttam a filmet, de ilyen szarrágást nem rendeznék, erre nincs jobb szó. Zseniális film, és ilyen hibákat akermelyik filmeb találok. Illetve ezeket nem is nevezném hibának. Két kis buzi unalmában azzal szórakozik, hogy népszerű filmeket fikáz, többről szó sincs.

  8. A környezetemben sem szeretem, ha valaki csak azért néz filmet, hogy a hibákat keresse. Mellesleg a 3. rész is tele volt olyan vágásokkal, hogy nem értettem hogyan került oda Batman. De ezek ellenére is egy nagyon szórakoztató trilógia lett.

  9. Nem is tudom, hogy irigyeljem vagy sajnáljam azokat, akik ezt a videót megcsinálták. Egyrészt irigylem mert rengeteg fölösleges idejük lehet a semmire elverni. Ennyi erővel valami pozitívat is csinálhatnának köpködés helyett…
    Másrészt sajnálom, mert szomorú élete lehet annak, akinek az okoz örömet, hogy kukacoskodjon és fikázzon. Ennyi erővel csak vágatlan dokumentumfilmet nézzen az antarktiszi hóesésről, abban nem lesznek logikai hibák…

  10. Egyik hiba sem érdekel. LESZAROM! A film annyira magával ragadott valamilyen oknál fogva, hogy nem érdekelnek ezek a hibák amik minden másik filmnél is ott vannak.

  11. De az, aki most szőrszálhasogatást meg unatkozó, keserű készítőket emleget, máskor büszkén linkeli be a Prometheus hibáit firtató, ugyanilyen videót. Kettős mérce, not?

  12. Mikor valami oltári nagy, szembetűnő hibát mutatnak, az rendben van, de amikor mindenbe belekötnek azon kiakadok. Nem nagyon van olyan film szerintem, amiben nem találnánk valamilyen hibát. Ráadásul pont egy szuperhős filmben hibákat keresni, pláne logikait, hát elég nagy hülyeség. Olyan mintha egy kocsmároson számon kérnénk, hogy miért van ittas ember a krimójában.
    Amúgy meg nekem is nagy kedvencem a film és davet idézve “Egyik hiba sem érdekel. LESZAROM!”

  13. Sokaknak sikerélményt jelent ha beletud kötni egy amúgy remek filmben, mert hogy ők mennyire okosok, amiért ebben hibát találnak. Pont ezért érzem cikinek, amikor dobálja mindenki, hogy a Felemelkedésnek szar a forgatókönyve. Nagyon messze van az a szartól. Van rajta fogás, de ez még így is átlagon felüli teljesítmény…

  14. Több, mint a negyede ennek hülyeség: miért mondta ezt, miért mondta azt, honnan tudta, hogy nincs senki a kocsikban (talán, mert az a parkoló rész), ez a jelenet a Batman Foreverből van, csak nagyobb rendű, stb..

    De ha vkinek ennyi ideje van..

  15. Emberek, ez poén videó. Vicces-. Anyám, mennyinek nincs itt humorérzéke.

    “De ha vkinek ennyi ideje van..”

    Ugye nem gondolod, hogy ez csak szórakozás. Ez munka. Nem is fizet rosszul. Egymillió fölötti tuti megtekintés a videónak, a CinemaSins rövid idő altt már majdnem 200 ezer feliratkozónál jár, stb. Persze, hogy van ideje.

  16. Ha valós környezetbe helyezik Batmant akkor ezekb igen is bele leht kötni. És minden idők legjobb Batman mozija az az “eredeti” Jack Nicholsonnal. :)

  17. Régóta figyelem már, hogy a batman-rajongóknál érzékenyebb népség nincs nagyon a neten, bárhol írnak valami negatívat az istenített filmjükről, egyből nagyon ugranak, szinte már mulatságos, ahogy bepöccennek, ha valaki megbántja a kedvenc kis meséjüket :)

  18. Régóta figyelem már, hogy a fórumokon mindig van egy réteg, aki nem foglal állást, csak a magasból osztja az észt, mindetegy megnyilvánulásként, hogy mindenki hülye csak ők nem, mert ők nem ragadtatják el magukat olyan jelentéktelen hóbortnak mint a filmnézés.

  19. Nekem sem tetszett. Ez a Batman téma amúgy sem fogott meg soha különösebben, a filmre is úgy ültem be, hogy előtte mindenhol azt kellett olvasnom, ahogy az emberek a film nem létező nemiszervét szopkodták, ehhez képest kaptam egy számomra elég gyenge filmet.

  20. A baj,az,hogy hibák 2/3 nem is hiba.
    A jokeres “bakik” nagyrésze magyarázható azzal,hogy felbérelt másokat,akik megcsinálták helyette.A buszos pont ez…..
    Ilyenek,hogy batman honnan tudja hol van harvey…nyomkövető pl,amit majd később joker csatlósai kiikttnak(mikor elrabolják őt+rachelt).
    Igazándiból vannak apróságok amikben igaza van a vidinek,csak az 30mp lett volna nem 4 és arról szólt volna,hogy sasszeműen kiszúrták,hogy begins rachel nem egyenlő tdk rachel.

  21. Bakik ide vagy oda a film nagyon jo szerintem is. Egyetlen egy dologba tudnek en belekötni az pedig Joker illetve a motivacio ami mögötte all…Ö az aki vegig a kaoszt akarja gerjeszteni meg hogy mindenki csinaljon amit akar, megis ö az akinek hajszalpontos terve van mindenre…Szamomra ez valahol egy kis ellentmondas. De ettöl függetlenül örök ekdvenc a film!

  22. Furcsa amikor fikázni kell, sok filmre és némely alkotó munkáira úgy ugrotok rá, mint szűz gyerek a p.ncira, de amikor a kis kedvenceitek, egyébként hatalmas baromságaira hívják fel a figyelmet akkor meg megsértődtök, mert valaki ugyan azt csinálja mint ti:) A videóban egyénként tényleg sok a szőrszálhasogatás. Ebben a filmben (az egyébként elég unalmas filmben) sokkal nagyobb baromságok is voltak. De mindegy, egyébként szeretem:)

  23. Örök kedvenceim egyike a TDK, minden hibája ellenére, a videó vicces volt, nekem tetszett, a végén meg nem véletlenül van a felirat, hogy “no movie is without sin”, egy ilyen videó miatt nem érdemes felkapnia a vizet senkinek, a legnagyobb rajongók is észlelték szerintem ezeket a hibákat, és elfogultság ide vagy oda, a film ütött, és ha ezek a hibák számítanának, a franchise nem lenne ott ahol.

  24. Tényleg vicces ahogy sokan személyes sértésnek veszik a videót kis kedvencükről és ekézik a készítőit. A CinemaCins csapata minden nagy blockbusterről készítenek egy ilyen videót, de a TDK/Nolan rajongóknak úgy látszik itt ér véget a humorérzékük. :D
    Nekem tetszett a TDK, de a videó is vicces volt szerintem, tökéletes film meg nagyon kevés van, és mint kiderül a TDK nem az. Ennyi.

  25. Nem személyes sértésnek veszik ezt, mint ahogy egyes kommentelők itt állítják, és ezzel a dumával akarják pofon vágni őket, hanem inkább idegesíti a többséget, ha egy ökör ember baromságokat beszél a levegőbe egy amúgy remek filmről. Biztos nagyon ért hozzá, én is rühellem az ilyen okostojásokat.

  26. HA viccesen adták volna elő, akkor nevetnék (nem vagyok Nolan film, a Rises meg nagy csalódás volt).
    De nem éreztem az iróniát abban, hogy abba kötnek bele, hogy nem látunk/hallunk minden egyes mozzanatot a film során, s ezért rögtön hiba. Ezt felróni egy filmnél inkább szegényes fantáziára utal.
    Talán 3-4 volt, amit “jogosan” róttak fel.

  27. Jó film, de valóban tele van bakikkal. Főleg a kamionos rész, nálam az a csúcs. :)

  28. Hát ez egy elég béna videó volt, pedig ha valaki, én aztán imádom, ha tökéletesnek hitt – de egyébként picsaszar – filmeknek mennek neki.

    Az is vicces, hogy a számláló megállt 43-nál, főleg amilyen bagatel szarokba belekötött, miközben ennél sokkal nagyobb hibái is vannak a filmnek, ha azokról is említést tett volna, a végső szám előtt ott lenne még egy 1-es.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.