Before Midnight-előzetes

A fiataloknak szóló Before Sunrise, a kicsit idősebbeknek szóló Before Sunset romantikus filmek után a Linklater-Hawke-Delpy trió így folytatja. Reméltem nem olyan lesz, mint Delpy szóló munkái, és bejött. Ezek még mindig nagyon tudnak életet lehelni a vászonra.

Mivel megint eltelt pár év, azóta együtt élnek a Sunset hősei, így természetesen a kapcsolatukban már van pár probléma. Az idealizált szerelemhez képest más az igazi.

7 hozzászólás a “Before Midnight-előzetes” bejegyzéshez

  1. Az első kettő zseniális.Furcsamód nekem a before sunset sokkal jobban tetszett,pedig fiatal vagyok. A 3. is fantasztikus lesz a trailer alapján

  2. Nagyjából három generációt összefogó filmsorozatról van szó.

    A 20-as 30-as filmrajongóknál szinte biztos közös pont az, hogy etalonnak számít az első két rész a legjobb romantikus filmek között.

    Az utóbbi években pedig ehhez a pároshoz (Hawke és Delpy), hogy őszinte legyen nem is sok hasonló ért fel. Talán utoljára Ryan Gosling és Michelle Williams volt a Blue Valentine megközelítőleg is ennyire szimpatikus és hiteles páros.

    Ha viszont valódi, (férfiszemmel is) bátran felvállalható szerelmes filmeket keresünk még mindig ez a trilógia jelenti az alapot!

  3. hát ha nem happy end akkor durva mérges leszek
    ne vesszenek össze, legyenek happyk till the end of time

  4. Ez a két film a világ legjobb romantikus filmje. A harmadik résztől is ugyanezt várom! A két film hangulata, a chemistry a két szereplő között, a lazaság, az egész feeling! Hatalmas!

  5. A kritikák valami elképesztően pozitívak, nagyon magasan vannak az elvárásaim a film kapcsán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.