This is The End MUSTSEE

Kijött még egy 18+ besorolású előzetes, és olyan szinten eladja a filmet, hogy arra már nincs szó. Szóval james Franco bulit rendez, befutnak a haverok, eljön a világvége. Viszont nem csak a plafont bámulják ám a lakásban, hanem kurvasok poénba keverednek. Most tűnik úgy konkrétan filmnek a This is The End, méghozzá kötelezőnek.

27 hozzászólás a “This is The End MUSTSEE” bejegyzéshez

  1. év legparasztabb filmje lesz a Kick-Ass 2 mellett, szénné röhögős fajta már a trailer is

  2. hú, abszolút komoly! :)
    a helikopternél konkrétan felvisítottam, mint egy disznó! :D

  3. Hát ebben még annyi poén se volt, mint a Horrorra Akadva 5 trailerében, pedig abban is egész pontosan 0 db volt.

  4. remélem a film viccesebb lesz. Mert ebben a kliséken kívül (pl visítós fekete szereplő) semmi nem volt ami miatt rohannék a moziba. A haverok vagyunk egymás seggét pacsizzuk filmek általában nem sülnek el jól.

  5. Trailer alapján ezt még az 1991 es Nagy Durranás is oda vissza alázza.. Abban legalább volt poén.

  6. Bandido: komolyan? trailer alapján a Nagy Durranáshoz hasonlítasz vagy vontatsz el? Láttad már azt a filmet? Az meg ez a film kategóriában ég és föld O.o A Nagy Durranás egy Csupasz Pisztoly stílusú, ez meg közelében se jár…. Egyébként meg trailer alapján ítélni fölösleges. Mindenesetre én várom nagyon, rég kacagtam ennyit egy trailer alatt!

  7. bandee: te meg trailer alapján csupasz pisztolyhoz hasonlítasz, azon keresztül pedig a nagy durranáshoz. o_O amúgy soha a büdös életbe nem fogom megérteni, ezt a trailer alapján ne ítéljünk dolgot. hát azért van! elég sok időt szánok filmekre, de még így sincs idő mindre, valami alapján kell ítélni.

  8. “bandee”

    Igen komolyan. Szóval szerinted kategóriában ég és föld a két film?
    Érdekes mert mindkettőnél ez szerepel: “Action | Comedy”. Ahogy a Csupasz pisztolynál is ez szerepel. Úgy hogy ezt most benézted.
    Amúgy meg csak trailer alapján tudok ítélni mivel, hogy eddig csak azt láttam belőle. Mellesleg nem vontatok el semit sem maximum elvonatkoztatok.

  9. Pineapple és Your Highness stílusú világvége feldolgozás.
    Szerintem nagy királyság lesz,de az egyszeri mozinézőt lehet,hogy inkább lefárasztja.
    Én tuti moziban nézem,remélhetőleg felirattal.

  10. Az első trailert látva nem érdekelt különösebben, de ez odaszabott neki egy rohadt nagyot és iszonyat várós lett tőle a film.

  11. Emma Watson baltával omg omg xD Bármibe fogadok, hogy tele lesz erőltetett, szánalmas poénokkal és csöppetsemvicces fekacsávós benyögésekkel, amik utoljára a Horrorra akadvában működtek. Majd felirattal, tékából kivéve lesz nézős asszem :)

  12. egyszerű a képlet srácok: akinek nem tetszett a Pineapple Express, annak nem is érdemes megnézni ezt a filmet. Ezek nem kell sokat drámázni, van bőven néznivaló a mozikban. Nem értem kicsit a negativitást most, hiszen tök könnyen eldönthető, kinek fog tetszeni valszeg. Nem árulnak zsákbamacskát, vagy rejtegetik a film minőségét, mint egyes komolyabb darabok.

  13. A Pineapple Express nekem nagyon nem jött be, de a Superbad és a Hot Tub Time Machine meg kimondottan tetszett. Ez így részemről nagyon kétesélyes, de határozottan kiváncsi vagyok rá, nekem tetszett a trailer nagyon.

  14. nekem bejött. agyatlan lesz, fárasztó, betépett. igazi állatság.
    ezt várom, ezt kapom (az eddigiek alapján). kész.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.