9 hozzászólás a “White House Down szó szerint” bejegyzéshez

  1. Sose értettem, hogy Roland Emmerich hogyan csinálja… Az egyetlen teóriám maximum az, hogy térdét csapkodva röhög az USA-n és évek óta parodizálja azt, ugyanazzal a receptel, különböző körítésekkel: “ezaz mi vagyunk az usa, háborúzunk, mindenki minket akar, ránkborul az ég, godzilla átugrik ide japánból mer itt van meki, meg times square, de végül úgyis mi győzünk mert mi vagyunk a legjobb nemzet az egész földbolygón”,Vagy itt most miről van nála vajon szó? Ezért nem rúgdossa senki a seggét? Persze Hollywood nagyon amcsi centrikus meg minden, de amit pl. Roland Emmerich csinál és csinált mindig is a filmjeivel az már extrém, és tényleg egy árnyalt paródiaként tudok rájuk tekinteni. Ez hollywoodban nem merült fel? Vagy én értelmezek valamit nagyon félre?

  2. Ennek az mond ellent (és természetesen részben egyetértve veled), hogy pont az amerikán kívüli bevételek mentik meg a filmjei többségét, tehát pl otthon abszolut nem jön át ez a fajta “patriotizmus” negatív irányban, annak ellenére sem, hogy nálunk nagyon sok klisé él az amerikaiakról, meg pont amiket soroltál – legjobb nemzet stb.. , de úgy általában közép-európában.

  3. Lehet hogy talán pont a parodisztikus patriotizmus miatt nem jön be az amerikaiaknak, mert vérkomolyan veszik, míg a világ többi részén meg baromi jót röhögnek rajta az emberek.

  4. Úgy voltam vele, kikapcsolódásnak jó lesz. De amint megláttam az előzetesben, hogy Tatum atlétában parádézva vágja haza a terroristákat el is ment tőle a kedvem. Értem én, hogy kemény arcnak akarják beállítani, de szerintem ez elég erőltetett.

  5. Lehet valaki már írta, de ti nem érzitek azt a második poszternél mintha ő lenne a gonosz, aki felrobbantotta a Fehérházat és lazán sétál tovább.

  6. Miért éri meg a stúdióknak ugyan azt a témát néhány hét különbséggel moziba bemutatni ? ( nem egyeztetnek előre vagy valami, hogy tavasszal mi lőjük szét a fehér házat, ősszel ti jöttök )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.