Whedon az Avengers 2-ről

A lényeg: kész az első vázlat, már dolgozza is át. Na meg “I’ve got these two characters, two of my favorite characters from the comic book, a brother-sister act. They’re in the movie.” Ez Quicksilvert és a Scarlet Witchet jelentheti.

19 hozzászólás a “Whedon az Avengers 2-ről” bejegyzéshez

  1. Wolverine
    Nem az a bajom, hogy behozzák, hanem hogy legyen már rendes felvezetés legalább. Mondjuk az új X-ben legyen valami villanás a témáról. Meg ha ők jönnek, akkor Ant-Man és Wasp mikor? Na és Rozsomák és Pókember?

  2. KenChi :

    Ez már többszrösen lerágott csont!
    Az X-Men, és Wolverine jogok más stúdiónál vannak, a Pókember megint csak!

    Tény, hogy Quicksilver és SW testvérek, de azt speciel simán kihagyhatják, hogy Magneto gyerekei!

  3. Nekem ők az erejük alapján nem túl mozi kompatibilisek.

    Quicksilveré túl snassz. Mi érdekes lehet egy figurában, aki gyorsan fut? Ugyan az, mint Flash a DC-nél. Nem véletlenül nem készült eddig róla sem film.

    Scarlet Witch meg pont az ellenkezője. Ő túl mindenható, amennyire ismerem a figuráját.

    Plusz már így is kezdenek kicsit sokan lenni. Hawkeye és BW így is elsikkad a “nagyok” árnyékában.

  4. Szerintem is felesleges…(de hát nem az én pénzem) kiadni 100 milliókat/film “melllékszereplős-másodosztályú” szuperhős filmekre amikre valószínűleg nem ülnének be annyian, hogy nemhogy sikeres legyen ….csak legalább behozza a ráfordítottat.

  5. Flash sorozat legalább volt. Sőt, nagyfilm is. Jó régiek és jó szarok, de ők megpróbálták. De ezek ketten. Annyi érdekes és jó karakter van még… Black Panther, Namor, (Deadpool), .. És akkor a rebootokról még nem is beszéltünk: Punisher, Dare Devil, Hulk, Elektra, Fantastic Four.

  6. Olyan túl nagy szerepet én se bírok elképzelni nekik (a képregénybe is talán csak akkor volt nekik, amikor átmenetileg átvették apuci vállalkozását). Max arra jók, hogy az oreimo óta megszaporodott incest fanokat is a moziba csábítsák.

  7. David R. Blake
    Egy Pókember felbukkanása tuti lendítene a nézettségen – a Pókember film javára – ha mondjuk lenne egy kis összekötés. Attól, hogy másnál vannak a jogok, még a Marvel “meggyőzheti” őket, akár pénzzel is.

  8. Semmiből nem áll a disneynek megvenni az x-men jogait.
    Úgy is mindent fölvásárolnak idővel.
    Már aukciót indítottak a Dreamworksre is.

  9. Uh én nagy Wanda fan vagyok, de…nah jó. Elég szép káoszt tud csinálni a kis labdáival és ott van a Probability Field is. Ezek vásznon igen csak jól mutatnának.
    De milyen másik testvérpárról lehet szó? Magik és Colossus nem Avenger tagok meg ugye Colossus jogai nincsenek náluk. Most hirtelen még Psylocke és Captain Britain jut eszembe, de őket sem tartom valószínűnek.

  10. Az a legnagyobb gond a Marvellel, hogy a képregényei másodvonala nincs igazán kidolgozva. A zászlós hajók mennek, mint a Vasember, de pl. a Deredevilnek vagy egy-két X-mennek a története elég “B” kategóriás, akárcsak a benne lévő karakterek ,mind háttértörténet, mind képsség szempontjából, meg ugye erő arányok sincsenek meg az egyik overpower a másik meg “Bocs, hogy élek” ezen szempontokból.Így elég nehéz őket mozi kompatibilissé tenni.

  11. A Fantastic Four jogok is a fox-nál vannak, szóval az kilőve.

    Ha vki ismeri a képregényeket akkor sejtheti, hogy Wanda és Pietro lehetséges, mivel az Iron Man 3-ban szóba került az A.I.M. nevű szervezet -> Ant-Mannek ahhoz köze van, abból ugye jön majd a film -> Hank Pym hozza létre Vision-t -> Vision nője a képregényben Wanda.
    Abban is biztos vagyok, hogy ha tényleg ők lesznek, akkor Wanda ereje le lesz butítva, Pietro valszeg marad ahogy van.

    Más híresebb testvér párok meg szinte mind X-men, van még a Captain Britain, de még az ő tesója, Psylocke is az X-menhez tartozik…

  12. Ja meg vmelyik interjúban mondták, hogy Scarlett Witch és Quicksilver jogai semelyik csoporthoz se voltak csatolva, szal simán felhasználhatja őket a Marvel Cinematic Universe.

  13. Egyébként, ha jól tudom akkor a fúzió már létrejött a Fox között. Létre kell jönnie, hiszen Thanos sok szempontból a Fantasztikus Négyes-től is függ. Kell Galactus és az Ezüst utazó. Akkor örülnék, ha a Farkasba lenne majd valami utalás. A Daredevil jogai pedig visszakerültek a Marvelhez és én nem lennék meglepve, ha a SHIELD sorozatban szerepeltetnék.

  14. Igazabol szerintem arra megy ki a játék, hogy hosszutávon megcsinalhato legyen a House of M történet és a Civil War is. Ehhez viszont mindenképpen kell Rozsomák, Pókember, Fantasztikus Négyes, X-Men… gyakorlatilag mindenki.

    Előbb utobb a Marvelnek vissza kell vásárolnia a jogokat, nincs mese. Ahogy terjeszkednek a történetekkel, annál jobban fogja vissza majd őket az, hogy pl Pókembert, aki a legnagyobb név és mindenhol ott van szinte, nem használhatják…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.