Még egy Man of Steel tv-spot

Ha valakit eddig nem győztek meg. Akit igen, azt óva intem tőle. Szóltam.

Viszon univerzálisan fogyasztható tartalom is van, hiszen az előző hosszú trailerben hallott fantasztikus zenét most külön is megcsodálhatjuk:

És akkor a TV-spot:

24 hozzászólás a “Még egy Man of Steel tv-spot” bejegyzéshez

  1. Legalább nem tükörbe zárva közlekedik a gonosz, hanem hajóval. Nem is kicsivel :D

  2. Fb-n talán a hivatalos oldalon, vagy Superman oldalán valaki azt írta a TV Spot alá, hogy ez többet ért önmagában, mint az Iron Man 3…ez talán erős kijelentés, de tény, hogy nagyon ott lesz.

  3. Nálam ez az év filme..úgy h meg se jelent!!jajj de várom!!! imax 3d 20. 0.01 ott talizunk srácok:) meg utána még párszor :D

  4. Hú, de nagyon várom. Tavaly a Prometheust vártam csak ennyire, de ez tuti jobb lesz.

  5. Jó tanácsként mondom, hogy úgy ne üljetek be moziba, hogy ÚÚÚ de jó film lesz, mert akkor nagy lehet a csalódás. Én is több filmre így ültem be és ha nem vártam volna azoktól semmit és ha csakúgy ültem volna be, hogy na nézzünk filmet, akkor lehet tetszettek volna. Erre is így fogok.

  6. zotty: Addig nem tudja az ember lentebb adni az elvárásait, amíg nem találkozik valami intő tényezővel. Eddig nem láttam semmi féle kivetni valót a filmmel kapcsolatos infókból, szóval nálam nagyon várós a dolog :)

  7. Ebben azért nem volt annyira sok új anyag, zene is vótmá. Maradt a legvárósabb:)

  8. zotty: A lényeget nem érted, aki igazi Superman fan annak mindegy, hogy a világ többi része szarnak látja a filmet neki tökéletes Superman mozi lesz. Btw. Én is ezt várom a legjobban az évben.

  9. Most komolyan! Mik azok a beírások a zene alatt? Ilyen van? Remélem csak futó hóbort…

  10. Nem arról beszélek, hogy ne várjátok a filmet és hogy ne foglalkozzatok vele, én is nagyon várom, mást nem is várok jobban. Arról beszélek, hogy az elvárások ne legyenek nagyok, mert lehet nem fognak kielégíteni vagy az elvárást hozni, stb. Mindegy én így gondolom, pl. a Hobbitra is úgy ültem be, hogy ez egy jó Peter Jackson féle Gyűrűk ura film lesz és nem az (könyv alapján meseszerűen lett csinálva), ezért csalódás is volt, de az én hibám, mivel így ültem be rá.

  11. halgattam ezt a zenét és esküszöm felállt annyira jól sikerült.
    hát én eddig a pontig nem vártam a filmet. nem szeretem szuperment, de ez baromi jó ez a nóta.

  12. már a Star Trek posztoknál is felötlött bennem, ahogy human egyre-egyre rakta ki őket azzal a figyelmeztetéssel, hogy “ezekkel már tessék vigyázni” – miért kell 3 perces, később mondjuk csak másfél, de egyre spoileresebb trailereket kiadni olyan neveknél, mint mondjuk a Star Trek vagy Superman? nem elegendő már csupán a név?! szerintem mindkettő elég nagy rajongói bázissal rendelkezik annál, mintsem hogy (sarkítva, de) ellőjjék lassan az összes fordulatot és akciót

    ennyire nem bíznak ekkora neveknél a sikerben? mert egy eddig ismeretlen címnél, vagy (manapság ritka) eredeti forgatókönyv alapján készült filmnél érthető, na de ezeknél?

    mert szerintem legalábbis a kicsit tájékozottabbaknak is már JJ Abrams, vagy Zack Snyder és Nolan neve nyugtatólag hathatna, hogy minőséget kap a a néző a jegyárért cserébe

  13. én az elején kiadnék egy teaser trailert, aztán egy hosszabbat, mondjuk másfél percest, utána meg csak menőbbnél-menőbb plakátokat és kész. kár, hogy nem engem kérdeznek a prodjúszerek. :(

  14. Én nem vagyok egy Superman-fanatik, de gyerekek, ettől a zenétől frankón libabőrös lettem…

    Tv-spot nekem már nem gyere be, mert elég volt trailer, úgyis megnézem, a zene remélem csak a koktélcseri lesz a habon :)

  15. Iszonyatosan várós! A zenére meg két szót tudok mondani: Hans Zimmer! Eszméletlen! A szám címe pedig elvileg “Ideal of Hope” – valaki kérdezte. Jó zárása lesz a vizsgaidőszaknak!
    Amúgy egyet értek az előttem szólókkal, túl sok a spoiler a tv-spot-okban vagy trailerekben. Lásd – F&F6 – 3 és fél perces trailer – időrendben elmesélve kb mindent… így is várom és meg fogom nézni, de kicsit sok. Akit érdekel a franchise így is úgy is megnézi.

  16. borosta nelkul hogynez marki ?:D
    az elozo klippekben ilyen hobo szakallas aztan meg ilyen simaarcu. nem ket kulon ember jatsza?:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.