12 hozzászólás a “Nézz nézz az ég felé” bejegyzéshez

  1. Biztos vagyok benne, hogy sokan fikázni fogják ezeket a bemozdult/hosszú expós képeket, de szerintem évek óta ezek az első olyan plakátok, amik tényleg valós információkat osztanak meg.
    teljesen átadja a hangulatot, az érzést amit a MOS-hez kötünk.
    Végre nem tökéletesen bevilágított/beállított portrékat nyomnak a képünkbe.
    Ez szimplán látvány, nem is kép.

  2. Csak szerintem akar hajazni picit a The Dark Knight Rises “épületeket nézzük lentről” plakátjára. Ugyanaz, csak elmosódva, és középre betéve Acélemberünket.:)

  3. papesz
    Ez már annyira erőltetett. A micimackós plakátra akkor ne tegyük fel a tigrist, mert Pi életére hajazna, Hupikék Törpikék legyenek zöldek a plakáton, különben túl Avataros, vagy fordítva. Hagyjuk már.
    Ha ránézek erre a képre minden eszembe jut csak tdk nem.

  4. Berserker

    Öreg, én csak azt mondtam, hogy van hasonlóság. Azért mert te ezt nem veszed észre, még nem kell leugatni a másikat.:)
    Mellesleg baromságokat soroltál fel. Itt két, egymáshoz IGENCSAK közel álló karakterről beszéltem, nem az Avatarokról meg a Törpikékről. ;)

  5. papesz
    De én meg az Avatarról és a törpékről beszéltem. :D
    Nem akartalak én leugatni, félre ne érts, de akkor is úgy érzem hogy már erőltetett ez a hasonlítgatós dolog. Na de hagyjuk ezt.

  6. ha nem mondod észre se veszem, hogy van hasonlóság, de ez is olyan, hogy minden második plakátra rámondhatod: na ez pont olyan, mint… szerintem pont azért ilyen ez a plakát, hogyha egy szó se lenne ráírva, akkor is tudnád, hogy ez Superman.

  7. Nekem tetszik ez a plakát, s meg is mondom, miért, még ha ez kurvára nem érdekel senkit se.
    A Prometheus plakátja jutott eszembe, mert igazából az mi volt? Egy hatalmas, sötét arc, pár váza a földön, és nagyjából ennyi. Ránézésre az sem volt egy látványos, izgalmas plakát, mégis működött, mert olyan hangulatot sugárzott, amiről rögtön beugrott nálam az Alien, arról nem is beszélve, hogy már lehetett is filózni; kinek az arca az, mik azok a fekete köcsögök a földön, stb? Ez a plakát pedig szerintem tökéletes Superman feelinget áraszt, vagyis a célját nálam elérte.

  8. Nekem sem hasonlít egyáltalán a DKR-re… Viszont ezt a filmet eszméletlenül várom, Snyder + Nolan… Álom :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.