11 hozzászólás a “Értjük, Superman nagyon repül” bejegyzéshez

  1. Ki készíti ezeket a fost 10 perc alatt összehányt plakátokat? Oké, hogy próbál új lenni, de gáz akkor is, a trailerekből kivágott képeket photoshoppal elmossák ilyen gány módon. Tuti valamelyik producer kölke máguskodik, aztán ezeket betolják ide.

  2. tényleg tök gatyik a poszterek mostanában

    ráadásul a vasember 3 után kicsit elvesztettem a hitem a nyári mozifilmekben

    lehet, hogy ezt is nagyon várjuk, és kapunk egy unalmas fost

    ha a star trek, meg a fast and furious 6 se lesz jó, többet nem megyek moziba idén

  3. Smallville-ben 10. évet vártak a rajongók míg Clark repülni kezdett, nem csoda, hogy itt kiemelik, hogy lesz repkedés XD

  4. Kezd olyan lenni mint a Vasember szikrás poszterei. Minden másnak kidobnak egyet és egyre gyatrábbak.

  5. Az biztos hogy ez nem lesz fos. Az is biztos hogy jo lesz. Az hogy mennyire lesz emlekezetes az mar mas kerdes, de nagyon nehezen talalni rajta buko pontot amin eltudna hasalni. Ritkan latni plane kepregeny filmet ilyen gardaval: Nolan-Snyder-Zimmer. A szineszek belerondithatnak, de megha kalkulalunk is ezzel, ugyis a legjobb kepregeny filmek kozt kell lennie. Mert ha nem, akkor mar semmiben sem lehet biznia a mozi hivoinek.

    Iron Man 3-at -hiaba a a jo rendezo-, nem lehet egy csoportba sorolni ezzel a filmmel. Ezt a filmet csak a Dark Knight szinvonalan lehet merni. (habar a trilogia zaro darabja szerintem kifejezetten gyengere sikeredett)

  6. “Az első pár ezt hangsúlyozó poszter még tetszett, igazából ez sem rossz, csak egy tematikára épülnek egy hete.”

    Igen és te kirakod az összeset… Egyszer már mondtam, hogy tudom, ez a te oldalad és úgy csinálod, ahogy akarod. De ha már magad is unod ezeket, akkor minek??? Ha valamelyik filmre rámozdulsz annak a legkisebb promó lepkefingja kikerül ide. Nem fikázni akarok, imádom az oldalt, vedd ezt építő jellegű kritikának.

  7. Peter írta “Ezt a filmet csak a Dark Knight szinvonalan lehet merni.” – hú ez azért nagyon erős mondat volt. Szerintem semmilyen színvonalon nem kell még mérni meg elvárásokat támasztani, pláne ne Dark Knight magasságú elvárásokat. Azzal max megöljük a filmélményt, ha nem bír felnőni hozzá.

    Személy szerint kíváncsi vagyok milyen lesz a film, vannak elvárásaim, de nem a következő Dark Knight-ot várom. Komoly túnusú lesz az tuti, reményeim szerint mélyebb mondanivalóval, és bitang látvánnyal… ha ennyi meglesz én boldog ember leszek!

  8. Szerintem az alap kepregeny van olyan osszetett es gazdag hogy egy lapra tehessuk Batman-nel, megha a filmek eddig ezt ki sem domboritottak, nagyon sok potencial van a temaban.
    Az alkoto garda pedig ennel erosebb nem igazan lehetne. Ilyen magas koltsegvetesnel, es ilyen neves alkotoknal sajnos kotelezo rajuk tenni az elvaras sulyat is, megha a csalodas a nezok vesztesege is lesz.

  9. Értem én, de szerintem az alkotógárda semmire sem garancia amíg a producerek a zöldhasúakkal diktálnak… felőlem te nyugodan táplálhatsz meg tehetsz magas elvárásokat, én inkább nem, legfeljebb kellemesen csalódok :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.