22 hozzászólás a “Nem lehet egyszerre” bejegyzéshez

  1. eddig én nem vettem észre, de ez a lens flare már-már Abramsi magasságokban jár ezeken a posztereken…

  2. nálam az év legjoban várt filmje és csak utána a tüzgyürű!
    milyen nyito hétvégére tippeltek?én 140-150 milliót simán várok!

  3. Ezek a plakátok nagyon jók. :)

    Én is nagyon várom a filmet, csak most azon kezdtem el izgulni, hogy túlzásba viszik az EPIC-séget. Érzem én, hogy Superman pont az a figura, aki vagy epic vagy inkább ne is nyúljanak a karakterhez, de azért benne van a pakliban, hogy teletömik giccsel :( Meglátjuk.

  4. szerintem meg túl közel van a vasember 3 meg az acélember a közönség pénztárcájához!ti hogy látjátok?
    bár ha abból indulunk ki,hogy a amazing pókember és a sötét lovag 3 is egy hónapban premierezet akkor nem aggodok a bevételek miat!

  5. Szerintem a bevételek miatt nem kell aggódni. Pláne, hogy egyesek úgy viselkednek, mintha egy fillért is kapnának a bevételből. :) Nyugi van, nem kell túllihegni.

    Amúgy a filmet én is nagyon várom, bizakodó vagyok a minőségével kapcsolatban. :)

  6. Pont úgy értem, ahogy írtam. Akinek nem inge… Csak megfigyeltem, hogy nagyon szurkoltok a bevételeknek. Láttam már anyagilag bukott filmet, és mégis jó film volt, láttam ellenpéldát, amikor anyagi siker volt egy film, mégis egy ócska vacaknak tartottam. Sosem a bevételből indulok ki. Ha amiatt izgultok, hogy legyen folytatás, hát szerintem amíg világ a világ, lesznek Superman filmek. Ettől nem kell tartani.

  7. Szvsz szeretném, hogy sok pénzt kaszáljon, és kielégítse tenyerüket dörzsölőket a warnernél, mert akkor talán kap egy Go-t a Justice League

  8. igen eltaláltad miért szurkolok a bevételeknek!mert felkerestem a warner elnökét elmeséltem milyen rossz körülmények között élek és ott hagytam neki a számlaszámomat! :(hát ezért szurkolok és nem azért,hogy minden idök egyik legsikereseb filmje legyen!

  9. Ha megint mész hozzá, üzenem hogy nekem is adhat a bevételekből. :D

    De ne térjünk el a filmtől, human ránk szól. :P

  10. Ja ha mész , akkor mondd meg nekik h. jöhetne még egy-két Batman film Nolantől.
    A filmmel kapcsolatban meg keresni kell egy kritikákkal foglalkozó oldalt, ahol nagyjából egyeznek a vélemények a saját ízlésünkkel. Nézni a hozzászólásokat. Nézni az IMDB-t, mert bár nem mindig mérvadó, egy idő után tökéletes képet kapunk a filmről, ha tudjuk, hogy mennyi szavazat után milyen stílusú és rendezőjű filmnek, mennyi a pontátlaga, ha ilyen oldalról nézzük, pl. egy vígjáték az egyik kedvenc szereplőnkkel már akár 6,0-tól is lehet jó, de én a Supermantól azért egy 8,0-át várok!

  11. én az újságirói Clark vonalra leszek kiváncsi.eddigi trailerek alapján teljesen más lesz Clark :(pedig a balfácán Clark az kell!

  12. :D chegue!!!Úristeeen nem unod még Batmant???komolyan kérdezem!!elég volt!hagyjunk már egy kis teret Superman-nak is!

  13. Ezek is cs.szett jók. Ez a vonal sokkalta jobban tetszik, mint a mosottasan repkedős. És én is szurkolok a filmnek. Szerintem Iron után (mivel sokan csalódtak benne) el fognak menni erre a népek, mert ez így most jobbnak tűnik a man 3-nál. (reméljük az is lesz)
    én úgy hiszem, hogy az év filmjét fogjuk kapni. bízom benne. Supermant rengetegen szeretik, és megérdemelné a dicsősége visszaállítását. Nekem 1ébként a Start Trek, Fast 6 hoz van így közelebb, s pl kénytelen leszek kihagyni a Fast6-ot ezért, hogy az űrszekerek most hétvégén, aztán a MoS 1 hónap múlva meglegyen.
    Pedig Dieselt is bírom, de ez már messze visz. sorry

    az újságírói Clrakra is mintha lett volna utalás, de szerintem az inkább a film vége felé lesz/ a folytatásokban…

  14. Jaj, létszi ne mond, hogy ebbe is annyi lens flare lesz, mint Abrams Star Trekjébe.

  15. Kicsit reménykedem benne, hogy kitalálnak valami épkézláb koncepciót arra, miért nem jön rá senki, hogy Clark Kent és Superman ugyanaz a személy, mert engem ez világ életemben rettenetesen zavart ebben a karakterben. Nem vagyok egy kákán is csomótkereső típus, más szuperhősöknél is vannak eléggé átélhetetlen húzások, pl. miért tapad Pókember keze és lába ruhán keresztül, vagy miért tapad CSAK akkor, mikor falon kell másznia, és máskor miért nem …bár ezzel elpoénkodtak az Amazing Spidey első részében a klaviatúrás résznél, de mégse olyan baki, mint az, hogy egy szemüveg, és némileg más frizura valakit annyira felimserhetetlenné tesz, hogy még a közeli ismerőseinek sem esik le a tantusz…

  16. Scorpion82
    erre én is kíváncsi leszek, bár engem alapból nem zavar, elfogadtam, hogy a Superman univerzum része, meg én elég elfogult vagyok e téren.
    Egyébként pl a Smallvillben (és hát a régi filmekben-sorozatokban stb) azért mind jól bemutatták, hogy nem csak a szemüvegről van szó. Clark Kent-ként egy görnyedező, bénázó szürke egér, az utolsó senki gyakornok is leugatja miután “véletlenül” összeütköztek stb,
    szóval kb ilyen Mr. Cellophane, ami önmagában is tud működni, de ha melléteszed, hogy az emberek egy erős, magabiztos egyenes háttal járó hős típust keresnek, még élesebb a kontraszt, még jobban működik az álca. (ettől még értem a szemüveg kritikusokat, de ez picit több azért)

  17. “Kal-El says:
    2013. May 21 at 14:34
    :D chegue!!!Úristeeen nem unod még Batmant???komolyan kérdezem!!elég volt!hagyjunk már egy kis teret Superman-nak is!”

    Majd ha láttam ezt a filmet, megmondom szüksége van e még a szervezetemnek Batman-re vagy sem. Remélem nem :D Ezt a filmet vártam amióta megtudtam h. lesz és szerintem azt a szintet hozni fogja amit a legtöbben elvárnak tőle!

  18. Ha az alkotók használják a fantáziájukat, akkor Kryptoni tech-el lesz ellátva egy szemüveg, ami holografikusan kicsit megváltoztatja a vonásait, amikor a szemüveget felteszi.

  19. Sziasztok! Nagyon faxák a poszterek, johetne még egy pár ilyen karakterposzter (pl.: Lara, Faora, Lois Lane, Perry White, Jonathan és persze Martha Kent stb.) és ha már Acélember, akkor had említsek meg egy fickot a forgatási képekrol, aki azt a bizonyos mo-cap ruhát viseli és Faora mellett sétál na meg persze a fejére van szíjazva egy olyan seprunyél vagy micsoda (nyilván az jelzi milyen magas lesz valojában, mert Superman abba a magasságba néz a képen) na én arra leszek kíváncsi, vajon az kicsoda lesz?
    Ja, és természetesen drukkolok a filmnek mert ezen múlik a Justice Leage film elkészulése! ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.