61 hozzászólás a “Man of Steel negyedszer” bejegyzéshez

  1. Aki jót akar ne nézze meg ,azonnali kényszer megnézés alakulhat ki ,600 szor megnéztem hu de messze van bemutato eszméletlen nagy film lesz szerintem.

  2. 1:33 végén egy pillanatra ahogy a szeméből ömlik ki a cucc ÁÁÁ! Jöjjön már!!

  3. Nem nézem meg, de el nem tudom mondani, hogy mennyire várom a filmet. Nagyjából ezzel egy időben érkezik meg a New 52 összes Superman-es kiadása Amcsiból. De jó hónap lesz az!

  4. Nekem ezzel a filmmel rohadt nagy kettősség érzetem van. Mert a DC ezzel mennybe mentelhet vagy épp a pokolba. Illetve a közönség akaratlanul is a Batmanhez fogja hasonlítani és lehet ez a film veszte.

  5. Úristen emberek mi lesz itt????????????A Bosszúállók úgy látom elmehet az anyjába!!!!

  6. Valóban jó filmnek ígérkezik, de már most ilyen kijelentésekbe bocsátkozni, hogy a Bosszúállók elmehetnek az anyjukba szerintem vétek, még a filmet sem láttad, ráadásul ha tényleg jó lesz, attól a Bosszúállók még nem lesz rossz, pláne nem szar…

  7. Bidi légyszives felejtsd már legalább most az egyszer betment.szerintem már sokaknak a könyökén jön ki!!kicsit pihenjen!!!20 évig toltàk belénk!!!

  8. Bosszúállókal nem érdemes összehasonlítani. Majd a Igazság ligáját már igen. Csapatot csapattal. Nem véletlenül volt a siker is nagyobb nagyobb képregényrajongó bázist is fogtak meg. S a film se volt rossz, de mennyekbe se emelném én. Ez viszont nagyon jónak tűnik Nolan írta és producelte szóval a sztoritól nem félek kivételesen és a látvány pedig Snyder egyik + ereje a 300 óta.

  9. mit lehet egy százszor láttott sztorin ellőni? a látványt meg bármikor szívná magába az ember.

    marha jó lesz, marha jó!!!

    micsoda év, milyen filmek, és mik jönnek még…

  10. Tőlem megdöntheti. Ha szuper lett a film, én örülök is neki ha egy szuperhősnek sikerül az mint 8-nak vala.

  11. Malachi: eddig olyan sok Superman filmben szerepelt General Zod, és amit az ő jelenléte hoz. Tényleg nem a film nézettségéhez képest alig olvasott képregényekkel kéne “százszor látott sztori”-val jönni. Nyilván nagyjából tudjuk mi történik majd, de egy spoileres trailer után már konkrét jeleneteket “ja most jön az, ja most jön az, az még nem volt, akkor így fog kapcsolódni”, ami rossz moziélmény.

  12. á, de ez egy látványfilm. legalábbis nekem. :) a sztoriban akkora csavarok nem lehetnek, a többi meg csak látványorgia. de ezen nem veszünk össze, a lényeg, hogy már most kiosztok rá nyolc pont, és ez csak javulhat. :D

  13. bazze most nem tudom, hogy meg merjem e nézni vagy se :D
    igaz, hogy sztoriban sok újat nem tudnak nekem mondani/mutatni Superman téren, de félek, ha megnézem rontaná a moziban az azta k.va faktort. és így is úgy is el fogok menni, mert már az eddigiek alapján is az év filmjét látom benne.
    Szóval nem tudom, kihagyjam ezt most vagy ne? :D

  14. hát én most kimerem jelenteni hogy simán felülmúlja az avangers bevételeit, ez nem kétséges
    a szuperhősős mozik közül egyedül jó superman film nem sikerült még, és szerintem ez elég ütősnek néz ki, és mivel mindnki várja nagyon, nagyot fog robbani a kasszákba is

  15. Szerintem nem fogja megugrani a Bosszúállókat. Hogy ha ódákat zengnek róla a kritikusok és az emberek is jókat mondanak egymásnak róla, akkor meglehet az 1 milliárd, de a másfél szerintem kicsit távoli cél :D

  16. de érdekes egyébként, hol van ez már az első trailer elmélkedős, elgondolkodós, lassú tempójához képest? ha tényleg eltalálják az arányt látvány, és mondanivaló között, ha nem lesz blőd halivúdi giccsnek morzsája sem benne, akkor tényleg nagy film lehet.

  17. Jó sok trailerbe került, de ez az első ami engem meggyőzött, hogy érdemes várni a filmet :). Legalább így nekem kevesebbet kell várni:D.

  18. én is ennél a trailernél bólintottam rá, hogy jó lesz…bár a sztori már lerágott csont (ugye Supi, hogy lett Supi), de azt kell mondanom egy Supi-filmnek így kell kinéznie, ilyen zúzásnak kell benne lennie, úgy látszik sikerül visszadniuk a remek animációfilmek “szétbaszunkmindent” akcióit.

  19. Én a Sucker Punch óta vigyázok a Snyder-féle filmek előzeteseivel… Akkor is úgy vártam azt a filmet, mint a messiást. Ezzel megy úgy vagyok, hogy majd moziban kiderül, nem igazán hozott lázba ez az előzetes sem. Inkább csalódok kellemeset, minthogy jó nagy pofára eséssel jöjjek ki.

  20. Kal-el
    Még mindig nem néztem meg (bár meló után meglesem majd) de am a feliratot gondolom youtube-on a feliratok bekapcsolásánál keresd
    a minőség, teljes képernyő stb beállítása mellett a videó ablakon.

  21. Kal-El
    Ahol a minőséget állítod ott van mellette bal oldalt egy kis ikon.Ott tudod a feliratot ki be kapcsolni.

  22. “úgy látszik sikerül visszadniuk a remek animációfilmek “szétbaszunkmindent” akcióit.”

    Hát a Superman Visszatér után nem árt végre valami akciót is mutogatni mert az a film kb arról szólt,hogy Supi repked össze-vissza miközben lelkizik. Bár akkoriban egyesek úgy voltak vele,hogy “de hát Superman-nek nem az a lényege,hogy ráküldjék a fél kóreai hadsereget.” Nálam 2000 Ft-ért(IMAX) speciel az! :)

  23. hahakocka: Én úgy tudom,hogy nem Nolan írta ha nem David S. Goyer.

    Amúgy úgy néz ki,hogy ő azért vágja a képregényes dolgokat, viszont éppen ezért nem értem,hogy a Penge 3-at hogy tudta úgy elkúrni. Azért ha egyszer találkoznék vele megkérdezném,hogy komolyan gondolta-e.

  24. Én nem vagyok cgi ellenes, de engem már zavar hogy gyakorlatilag nincs egy egyszerű, valós jelenet

  25. Kal-El nem azért, hoztam páldának a Batmant, mert akkora fan vagyok. Ha hiszed, ha nem én is inkább Superman felé húzok. Azért írtam azt, mert bár a trailer üt sajnos, sok szállal lehet ahhoz a filmhez is kötni (vegyük például kapásból Nolant), és mert az a film kellően közel van még… Egyébként igazad is lehetne, de szerintem a Smallville 10 éven keresztül tisztesen helyt állt.

  26. Nolan a story-ba “segített”, forgatókönyvet S. Goyer már egyedül csinálta. David S. Goyer viszont a Batman-eknél is ott volt írni. Mondjuk én se értem nála ez hogy megy, a Szellemlovas 2-őt, Hipervándort is ő írta, ami meg wtf…majd meglátjuk.

  27. de vajon meddig keresi önmagát és rója az útját Supi, mire felveszi a kék ruciját? Nem hiszem, hogy másfél óra drámázás, meg fél óra Lane és Clarke duma után a nép arra vágyna, hogy 10 perc alatt lezavarjanak egy bunyót. Nagyon remélem, hogy az útkeresés csak fél óra lesz.

  28. Nem hiszem, hogy Spoileres, hiszen ismert a sztori de azért kiírom

    Szal nem gondolnám, hogy sokat fognak tökölni, mert rengeteg mindennek bele kell férnie ebbe a kb 2,5 órába

    Ugye kezdve azzal, hogy mi volt a Kryptonon, elküldik, felnevelik, dilemmázik, szinrelép, harcol, ending

    inkább attól félek, hogy ne legyen összecsapott se

  29. Igen bocsánat David Goyer a forgatókönyv készítője, viszont Nolané a sztori!

  30. Ez a trailer sem győzött meg, hogy nekem ezt feltétlenül látnom kell, superman karakterével úgy vagyok mint a pókemberrel, nem különösen érdekes számomra, akármilyen csilvili filmet körítenek hozzá. Majd kiderül, ha más nem lesz a premiere hetében, talán megnézem.

  31. Nem tudom mi a gond a hosszas bevezetővel. Szerintem minimum egy óra kell a karakter normális felépítéséhez, hogy ne legyen összecsapott, aztán jöhet az akció.

  32. Nekem az egész életemből kimaradt Superman, úgy ahogy van. Így erre a filmre/verzióra sem kattantam igazán. De ez az előzetes, úúúúristen!

  33. ha azt nézzük a bosszúálloknak is volt az erdös harc,és a repülön a harc meg a finálé.szóval 1 óra biztos az lesz,hogy felépitik a karaktert de akkor marad még 1.5 óra a harcra!ami királyság!!!

  34. Hát nem ájultam el….jó a látvány, de sosem kedveltem az egész superman dolgot. Azt viszont sajnálom hogy a “Térdelj le Zod előtt” kimarad….

  35. Amilyen jó a trailer “hátsó fele” annyira szar az első 25 másodperc. Először azt hittem, hogy valami codec hiba miatt esik szét a videó.
    Nem vagyok egy superman rajongó de szerintem ez a film lesz a legjobb az idén.

  36. gman580, danke a felíratos verzióért!:-) A film meg – e trailer után föleg – jöhet!

  37. Kicsit sotet es szintelen es egyhangu hatast kelt a latvany. De lehet hogy csak szokatlan a mindig szines Superman temahoz, es jol fog mukodni.
    Igazabol ha ez az alkoto garda nem teljesit kifogastalanul, akkor mar semmiben sem lesz hitem.
    Okozott mar csalodast az osszes neves pop corn rendezo. Es ha mar egy Nolan-Snyder paros sem jelent biztositekot egy kepregeny filmhez, akkor we are all doomed….
    Sucker Puch meg akarmekkora Sucks volt, egy 300 es Watchmen ott van hogy mutassa, ha nem sajat anyagot hoz akkor kiemelkedo filmes Snyder.

    Egyetlen buko a foszereplo lehet, aki eddig engem nem gyozott meg special, remelem nem csak pozolni de szineszkedni is tud majd.

  38. végre az első előzetes amire azt mondom, hogy megfogott.
    persze elég későn jött ez, így a mozi nagy eséllyel kimarad.

  39. Én nem különösen szeretem Superman-t .Kb az a véleményem róla ,amit Bill kifejtett a Kill Bill-ben.. De látványilag meggyőzött, sztem moziban nézős lesz..

  40. Azon gondolkodom, jon egy sereg kryptoni.Ugyanazokkal az erokkel mint kal-el-nek van.Hogy picsazza meg oket.mondjuk a maszk arulkodo.Elvileg a Kryptoniak a napbol nyerik az erejuket, lehet kapott valami oltast a fatertol?O tul eli maszk nelkul a foldi levegot es a tobbi nem?

  41. Stark
    Nem tudom te milyen Kill Bill-t láttál, mivel a benne lévő vélemény Superman-ről pozitív, arról mesél, hogy ez a legegyedibb szuperhős, szóval ha neked is ez a véleményed, akkor most birod vagy nem birod Superman-t?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.