13 percnyi Superman

Vasárnapra megleptek minket egy 13 perces Man of Steel-ígykészülttel. Baromira spoilerific.

human
írta
2013. 06. 02. 11:53
megjelenés
6
hozzászolás


6 hozzászólás a “13 percnyi Superman” bejegyzéshez

  1. Szerintem a szemüveg majd csak a film legvégén kerül bemutatásra. Én kb úgy képzelem el a végét hogy Clark megy a Daily Planet liftje felé bemegy a liftbe. Megfordul, szépen felteszi a szemüveget és a lift ajtaja pedig becsukódik … és THE END vagy ebben az esetben MAN OF STEEL!

  2. gman580 a befejezésed adná!
    (és még lehet, hogy valahogy így is lesz) mert az 1ik korai előzetesben pont látszott hasonló körülmények között szemüvegben 1 pillanatra ha nem csal a memóriám, de már csak 3 hét!!!
    már tűkön ülök :D

  3. Istenem ezek az “így készült” videók…. :)

    Minden színész elmeséli,hogy kit és miért alakítanak, majd mindegyik isteníti pár szóban a rendezőt. Eközben még kivételesen nem őket látjuk ahogy a poszter előtt ülnek villámvágásokkal látunk pár képsort a stáb munkájából. Hjaj…

  4. Igen, és mindig a színészek azt mondják, az általuk alakított karakterről, hogy már gyerekkorom óta a kedvencem, meg rajongó vagyok…. na persze. Tobey maguire meg Garfield is véletlenül nagy képregényfan. Gondolom Cavill is gyűjti a Supermant kiskora óta.
    Olyan szánalmasak ezek a klisé sztorik.

  5. Miért ne lehetnének rajongók? Lehet, hogy nem vették meg az összes képregényt, de attól még imádhatták ezeket a szuperhősöket. Fiatalabb vagyok mint a színészek és kiskoromóta a három kedvencem Batman, Supeman, és Pókember.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.