300 Rise of an Empire-poszter

Nyilván kiemelik hogy Snyder… a producer. Igazából nincs baj a poszterrel, a trailerre vagyok már kíváncsi, hogy mennyire lesz olcsóbb és bénább a “folytatás”.

12 hozzászólás a “300 Rise of an Empire-poszter” bejegyzéshez

  1. a vértől vöröslő tenger elég baljós

    az a múltkori divatfilmje nem tetszett, kicsit a stílus rovására ment a lényeg, de azért egy ilyen hatalmas csatáról szóló film az ígéretes

  2. Az első rész is egy túllihegett alkotás volt. Az egyetlen film életemben, amiről kijöttem a moziból (később egyszer végigszenvedtem, hogy tudjam hitelesen kritizálni :)). SAJÁT véleményem szerint buta, nagyon erőszakos, művészetileg és történetvezetésileg nulla az egész. Snydertől sajnos az összes filmet amit láttam, ízléstelennek találtam. Szóval ez a második rész szerintem csak rosszabb lehet az elsőnél (mivel más rendező fogja megpróbálni ugyanabban a stílusban felülmúlni az elsőt, ez ritkán sikeres), viszont a Man of steellel még adok Snydernek egy utolsó esélyt. (Ami szerintem szintén túllihegett:D) Ne kövezzetek meg, ez a saját véleményem, nekem nagyon rossz élmény volt a film, ne próbáljátok megmagyarázni, hogy miért kellett volna élvezzem. :)

  3. Eskuszom , szerintem a kritikád túllihegett (SZERINTEM)!!!
    A trailerre azért kiváncsi vagyok én is.

  4. én sem értettem soha a 300 hájpot. látványosnak látványos, éééééééééééééééés ennyi.

    ez a poszter is kb azt sugallja, hogy gyönyörűen fog lassított felvételen fröcsögni a vér. :)

  5. De Frank Miller képregényén alapszik ez? Vagy már csak valami Hollywoody bóvli sztori?

  6. A poszter nagyon adja:). Arra viszont en is kivancsi vagyok igy Snyder nelkul mennyire lesz “cheap sequel” beutese. Am megertem miert ez a nagy utalat Snyder iranyaba, az o filmjeit vagy imadod vagy utalod:). Viszont a suckerpunch vmiedt kakukktojas azt mindenki zsigerbol gyuloli pedig azt kaptuk amit a treler igert mint ahogy addig is minden filmjenel. Agyatlan zuzast;D

  7. A 300 az a film, amit nagyon nem kéne folytatni..még a festett kockhassal feszítő főszereplővel sem…

  8. hahahaha

    Még csak nem is adják a Man of Steel-t, de máris felnyomják a poszterre egy kis ajánlásként.

  9. Snydernek a Watchmen a legkomolyabb alkotása, lehet utálni a filmet, de maximálisan a képregényt adta vissza, tehát az már nem az ő hibája ha a sztori nem jön be valakinek. A Man of Steelben bízok nagyon. Ez a 300 tuti gyengébb lesz már sajnos, de majd a trailere alapján döntök.

  10. Snyder eddigi ömlengései (300, Watchmen, Sucker punch) oltárira bejöttek. Szerintem ezt sem fogom útálni, függetlenül attól, hogy nem Snyder rendezi.
    Azért azok a kockahasak nem festettek voltak…
    Amúgy meg mi kell a mozis szórakozáshoz? Szerintem nem bonyolúlt sztori, jó látvány és fényképezés, a látottakhoz passzoló zene és hang. Ezt eddig szállította mindegyik filmje.
    Aki a sztorin akar lovagolni, az olvasson könyvet.
    De legalább a 300 is adott némi töri leckét, ha nem is 100%-os pontossággal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.