21 hozzászólás a “Loki rajongói sírnak majd az Avengers 2 közben” bejegyzéshez

  1. Unalmas lenne folyton ugyanaz vonal, nem Folytassa… sorozat ez.

    Amúgy nem hiszem hogy meghal Loki a Thor 2ben.

  2. Jogos. Annyi remek Marvel-villain van még. Nyilván Thanos-t se véletlenül mutogatták az első rész végén. Ez ugye már nem spoiler? Mondjuk aki még nem látta, annak Thanos neve sem mond sokat…

  3. Spoiler illetve az én elméletem jön :D Loki “meghal” a Loki 2-ben és “újjáéled” Trevorban :D És hipphopp, meg is van az igazi Mandarin :D

  4. Pont ideje volt mar!
    Ritka nagy pazarlasnak tartottam mar az elso redzkor is, bogy ket filmet “pazaroltak” egy ilyen semmilyen ellenre.
    Johetne mar vmi taposabb emberke is.

  5. Én nagyon sajnálnám ha meghalna Loki. Nem kötelező gonosznak lennie, lehetne az ő oldalukon és akkor is jöhetne egy új gonosz. :))))

  6. Loki elég népszerű lett a Bosszúállók után, szerintem nem is érdemtelenül. Ráérzett a figurára nagyon. Viszont elég bő a Marvel univerzum, hogy meglegyünk nélküle :)

  7. Mivel Loki Thanos csatlósa, így nem kizárt, hogy ő már nem veszi semmi hasznát. Adott neki egy esélyt és ő meg elbaltázta. Nem hinném, hogy lehetetlen, amit írok, mert simán belerakhatják pár pillanatig Thanost.

  8. Nem hinném, hogy meg fog halni, egyszerűen csak takarékra teszik a karaktert, amit meg is értek, elvégre ott lesz Thanos, meg alapból a Marvel-univerzum is elég tágas, vannak nála ezerszer éedekesebb, jobb főgenyák is!
    A Loki-fangirl ismerőseimtől viszont már kezd tele lenni a tököm, kb. úgy tesznek, mintha az Avengers csak miatta lett volna jó, holott szerintem pont, hogy ő hozta a leggyengébb formáját, az eddigi filmekből megismert karakterek közül!

  9. Ha egy kicsit is adnak a képregényekre és a skandináv mitológiára, akkor nem ölik meg, csak az elkövetkezendő filmekben nem lesz mindig benne.

  10. Egyrészt egy kid Loki hülyén nézne ki a vásznon, másrészt ha ezt nem viszik bele a lánya úgyis egy csettintéssel visszahozza őt a halálból. Csak időpazarlás lenne megölni őt.

  11. Én már most sírok!

    A Thor-sztoriban ő az egyetlen igazán érdekes karakter, másrészt germán mitológiában – annak ellenére, hogy ő trickster – az, aki igazán Thor sidekick-jének tekinthető(vagy néha fordítva?). Olvassatok utána, Loki kb bármire rá tudja beszélni Thor-t. Még a drag-re is. :3

  12. Nekem Loki volt a kedvencem, szerintem tök jól megcsinálta a szerepet… Hüpp-hüpp :_(

  13. Én nagyon bírtam, kár, h többet nem látjuk, de azért nem dőlök a kardomba:) remélem vmi új fasza gonosz jön:))

  14. Tényleg nem volt akkora BADASS, viszont a színészi játék szerintem felülmúlta sok főszereplőét… Hiddleston jól alakítja a karaktert, kár lenne kivonni.

  15. #16: senki sem mondta, hogy nem látjuk többet… csak az derült ki, hogy az Avengers 2-ben nem fog szerepelni.

  16. Persze, mert ez az új Joss Whedon már nem ül le a seggére, hogy rendesen írjon is valamit. Mert az ugye kurvára nehéz és érdekes lenne, ha az előző rész ellensége kénytelen lenne, ezúttal együtt dolgozni a Bosszúállókkal. Ami, végül is csak egy csomó, régi Joss Whedonos érdekfeszítő csapat-konfliktushoz és bizalmatlansághoz vezethetne. Így viszont csak megint egy puff-puff-puff/támadnak az UFO-k szintű katyvasz lesz. Komolyan mondom, hogy ne adjanak ennek az embernek túl sok pénzt. Kevesebből, sokkal jobban gazdálkodott.

  17. 1: Loki nem tud meghalni (persze meg lehetne ölni, de kepregenyben nem lehet)
    2: Oke, hogy ő hozta össze az Avengerst, mert ő volt az első főgonosz, de most már millió más is van. És nehogy már behozzák a Guardianst és ahhoz semmi köze ne legyen. Vagy behozzák Pym-et és semmi Ultron vagy hasonló.

  18. Részemről sosem elég Lokiból, akinek abban rejlik egy fő gonosz tetszete hogy erős meg sebezhetetlen azt csak sajnálni tudom. Loki rejtélyes és fortélyos, valamint jól harcol egyben, jó a szövege és sosem tudhatod mit tesz 2 perc múlva.
    Én inkább néznék mondjuk egy filmet arról, mi történt vele a Thor egy után a száműzetésben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.