Escape Plan-előzetes

Swarci és Stallone a világ legjobb börtönéből kell megszökjön közösen. A Last Stand és a Bullet to The Head után végre érkezik egy rendes film is tőlük? A főszereplő hivatalos szökőművész, vele akarják tesztelni a legújabb, szuper biztonságos börtönt, de valami rosszul sül el.

You hit like a vegetarian.

34 hozzászólás a “Escape Plan-előzetes” bejegyzéshez

  1. A legjobb, mikor a végén a helikopteren Svarci ledob egy pisztolyt az egy kézzel kapaszkodó Stallonének. Miért? Mert Stallone egy kézzel jobban tud célozni? Vagy mert Svarci nem szereti azt a rohadt nagy golyószórót mellette?

    Egyébként kíváncsi vagyok, ez a böri nem tűnik olyannak, ahonnét könnyen ki lehetne gyalogolni

  2. Huuuh ez nagyon jó lesz és durván várós. Az Assassins óta nem volt S.S.-nek normális filmje szóval kellett már ez mint egy falat kenyér :)

  3. na ez egész jónak tűnik, végre nem ökörködés, hanem komolyan veszik magukat

    hajrá öregfiúk ! :)

  4. Pont nekem is az epikus börtönjelenet ugrott be a Tango & Cashből… A börtön jónak tűnik, engem megleptek fullra, felhúztam a szemöldököm, amikor megláttam a “cellákat”, a többit meglátjuk.

  5. hoppá, talán itt nem akarnak végre harminc éves akcióhősöket faragni belőlük. mindenképp érdekel, nem tűnik rossznak.

  6. Ha már szóba került a Tango és Cash. Nem értem Sly miért nem kérte eddig fel Kurt Russell-t hogy szerepeljen a The Expendables-be :(

  7. Naaa! Kérem szépen, még a végén egy jó filmet sikerült csinálniuk. :) Ezt most nagyon várom! :)

  8. Szép estét !

    messze kár volt még leirni öket.

    lehet eggyik filmjük se lesz már sikeres .de ök csinálták(ják) legjobb akciofilmeket,csak ép mai korosztálynak a legtöbb esetbe hagyományos filmek ahol eggyátalán vagy alig van cgi nem is érdekéli öket.

    manapság már, nem névre mennek moziba hanem látványra.

    nem egy filjüket mai napig emlegetik,( inkább töröltem) filmet hol fogják emlegetni sehol,persze más idöket élünk,de sokszor lehuzzák 80 -as éveket totál igazságtalanul,no itt most megmutatják még mire képesek,korukhoz képest még egész jol néznek ki az hogy hogyan érik el az más tészta,van rá pénzük.

    drukkolok filmnek ,hogy nekik megérdemelt bevételt érjen el.

  9. izzadtságszagú,de sajnos ezt az utóbbi pár évben (kivétel rocky balboa) megszokhattuk

  10. A film érdekel, még akkor is, ha nem ők a főszereplők.
    Kicsit én is Tango&Cash szerűségnek érzem, de mondjuk az már régi film, ideje áthelyezni a mai környezetbe :)

  11. Nagyon várós a film! Mekkora badass már ezzel a szakállal Swarzi!!:))
    Jó látni olyan sorozatos arcokat is egy nagy filmben, mint D’Onofrio és Jim Caviezel

  12. Úh, ez baromi jónak tűnik, mindenképpen ott leszek a moziban! (ha már a filmben nem is… :_( )

  13. Akkor ez nem az amikor a börtön a holdon van?
    Onnan remek lenne a kiszabadulás. :)

  14. “Jó látni olyan sorozatos arcokat is egy nagy filmben, mint D’Onofrio és Jim Caviezel”….Sorozatos arcokat, Pardon me?! Elég nagy fosmánynak néz ki.

  15. Jónak tünik. Ahogy látom a Face/OFf ból lenyúlták a böri az olajfúrótornyon elképzelést, de tetszik.

  16. Jim Caviezel, a hangot egyből felismertem, jóóó lesz ez nagyon ;)
    Ide vele :)

  17. Nekem inkább valami olajtankernek tűnik a börtön, de akárhogy is, nagyon város az előzetes alapján.

  18. Stallone és Svarcenéga új filmje a trailer alapján nem igérkezik akkora jónak, mint amire akartam volna. Mi a tököm ez a hi-tech börtön ezekkel a fekete állaros droidbakákkal? Mint valami patkánykalitka egy laborban olyan feelingje van. Jobban örültem volna egy Foxriver jellegű szökéssztorinak. Eléggé a fortress jut inkább az eszembe róla, a Lambertes. Ellőtték a javát is, már a kikerüléskori jelenetek is meg lettek mutatva. Kár. Sokkal kevésbé várom mint tegnap.

  19. Nekem is a fortress jutott eszembe. Fuggetlenul ettol szeretem az ilyen tipusu filmeket. Nehez megmondani milyen lesz a film, mert ha sok poent lonek le, akkor az a baj ha meg keveset akkor az. Trailert gyartani is tudni kell. Ettol fuggetlenul, erdekel a film sajnos nekem Swarci neve eleg, jatszon barmilyen szarban is, engem bevonz a moziba :D

  20. Én az ilyen szuperböris filmekben csak azt nem értem, hogy a szuperkemény szipopata vadállati fegyenceket minek tartogatják, ha úgysem jöhetnek ki onnan, nem lehet látogatni stb.? Nem lenne egyszerűbb ha csak visszük a fúrótorony böribe sztorival kidobnák az óceán felett őket egy láncos golyóval a lábukon?

  21. 50 cent minek már ebbe a filmbe.. Még egy no name színész is jobb lett volna. Természetesen nem tudom, hogyan fog benne alakítani, de én másképp választottam volna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.