Tényleg alig páran várjuk itthon a Coen tesók új filmjét?

Itt az új trailer, ah azzal a címmel tenném ki, hogy Inside Llewyn Davis harmadszor, és az első sorban ott lenne a Coen név, akkor szinte nulla komment jönne. Mondjuk tény, hogy az amerikai 60-as évek folk zenéje nem a legjobb magyar csalogató téma.

Főbb szerepekben pedig: Oscar Isaac, Justin Timberlake, Carey Mulligan, John Goodman, Garrett Hedlund.

HD a nagyoknak.

8 hozzászólás a “Tényleg alig páran várjuk itthon a Coen tesók új filmjét?” bejegyzéshez

  1. jó lesz ez, ezek az emberek még nem írtak rossz filmet, hátha nem most kezdek el.. még kíváncsi is vagyok, hogy egy nyugisabb alapól mit tudnak kihozni, ez nem egy Fargo, sem pedig True Grit :D

  2. Nekem ezek a “nyugisabb” Coen-filmek is bejönnek, pl. a méltatlanul elfelejtett Serious man-t is szeretem (pedig nem is vagyok zsidó, és nem ’60-as évekbeli, középnyugati kisvárosi miliőben szocializálódtam :P )… vagyis ez a film is várós, holott fogalmam sem volt eddig erről a Llewyn Davisről…

  3. Szerintem sokan várják. Én minden filmjüket imádtam. Egyedül a Dől a moné-t nem mertem megnézni, nehogy csalódjak bennük. ( mondjuk a Betörő az albérlőm sem egy díjnyertes alkotás)

  4. én várom!!!
    a zene meg külön plusz amúgy számomra
    + Carey <3
    + macska <3

  5. Fantasztikus! Coen testvérekben eddig én se csalódtam, country zene is bejön meg Garett Hedlund-ot is szeretem. Várós az biztos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.