Samurai

Amíg Amerika a függetlenségét ünnepli, és még az ufók sem jöttek, addig nézzük meg ezt a Wolverine videót (A Ronin Story) és az új japán posztert.

12 hozzászólás a “Samurai” bejegyzéshez

  1. “YO goin to die Looogan!”

    nehezen tudok túllépni az engem halálra idegesítő japán karaktereken, és nem is tetszik annyira a film a trailer-ekből, de hátha egy First Class-szerű meglepetés sül ki belőle a végén.

  2. 당 사이트는 애니메이션·만화를 좋아하는 전세계 일본어 학습자가, 애니메이션·만화를 입구 삼아 재미있게 일본어를 배움으로써 일본어와 일본문화에

  3. Basszus ha nem Wolverinről szólna megse nézném annyira gázok ezek a poszterek és előzetesek , jobb marketingesek nincsenek vagy nem értem miért ilyen tréé minden . Vagy lehet hogy sokat titkolnak a storyból bár kétlem hogy valami hatalmas meglepetés vagy nem várt fordulat vár a moziban .

  4. Amikor az Ezüst szamuráj páncélterveit láthatjuk, nem emlékeztet titeket a vasemberre? :))

  5. Hát ahhoz képest hogy milyen nyarat ígértek eddig csalódás mostmár csak ebben, a robotokban, esetleg Matt Damonban bízok.

  6. Sajnos a poszter láttán megfordult a fejemben, hogy sírva fakadok… aztán mégsem. Naggggyon tré! Remélem a film nem ezt a színvonalat fogja képviselni.

  7. “Rozsomák, téged választalak! Acélkarom támadás!” Pikachu is lesz benne, vagy csak Songoku? Photoshoppal összedobok egy ilyen plakátot egy óra alatt kb.
    Nagyon nem jó! :(

  8. Na hadd lám azt az egy órás munkát te nagy szájú jó ember. -.-

    Komolyan egyesek csak kritizálni jönnek ide? Nem is látták a filmet de már sírnak mint a fürdős k…va.

    Az hogy Japán nektek egyelő már Dragon Ball-al meg Pikachuval? Grat. -.-‘

    Japánokon kívül mások nem igen képesek igazi harcművészeti filmet csinálni szóval sanszos hogy oda lesz téve akcióban a film. Nem tudom mit nyivákoltok itt. Jaj Japánok vannak benne. Legalább nem az agyonra unt hülye Amerika tornyokat zúzzák szanaszét megint. -.-‘

  9. Az a plakát európai szemmel tényleg béna, de a dzsapaníz népeknél teljesen más a “divat”, mint nálunk. Ez pedig oda készült nem ide. Deal with it. Stop bitchin’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.