Marvel a Comic Conon

Whedon rövid videóval kitette az Avengers folytatás logóját, amin az alcím is látható: Avengers: Age of Ultron. Ezen kívül még két film kapott logószerűséget, sőt, a Guardians of the Galaxy még egy concept artot is a szereplőkkel.




Itt pedig a Marvel feje megerősíti, hogy Thanos a Guardiansban lesz.

Itt van Loki is

Itt a teljes panel, 40 perc.

30 hozzászólás a “Marvel a Comic Conon” bejegyzéshez

  1. nem semmi hogy dübörög a Marvel-gépezet.
    mosómaci lehetne kicsit testesebb, kevésbé emberszerű.

  2. én csak azt nem értem, hogy az age of ultront Pókember, x-men nélkül lehetetlen jól lehozni, ha szeretnének hűek lenni a képregényhez (ami egyébként júniusban fejeződött be). Vajon addig megszerzik a jogokat? Rozsomák és pókfej főszereplők kb.

  3. a guardians of the galaxy panel nagyon király volt, érdemes megnézni. karen gillan nagyon durván néz ki így kopaszon.

  4. petimarci: a hírek szerint a címén kívül semmi köze nem lesz a képregényes Age of Ultronhoz.

  5. Na, tuti a guardians lesz a felvezető a avengers 3hoz, ahol majd thanos aprít.

  6. Továbbra is, ezredszerre is: akarom, sőt, KÖVETELEM, hogy a “Megtorló kiírtja a Marvel-univerzumot” címűt filmesítsék meg.

    Aztán mozs’má’ abba is hagyhatnák a képregényfilmeket.

  7. Vajda Gábor én inkánn a Deadpool kiirtja a Marvel univerzumra szavaznék :D

  8. szpojleres mókus: mókásabb lenne az tény, a másik viszont gyorsabb. kinek mi a szempont :)

    Egyébként a Guardians-t kb most azonnal nézném, az Avengers 2 meg még ráér a hype-al legalább egy évig :D

  9. A Guardians-t nagyon várom. Most olvastam el egy hónapja a képregényt és nagyon bele szerettem. Remélem meg tudják vele csinálni azt ami a vasemberrel meg az avengers-el is sikerült. Az avengers-szel kapcsolatban meg arra leszek inkább kíváncsi, hogy akkor az a film akarja felvezetni az Ant-mant vagy előbb lesz Ant. Mivel ugye Ultront Hank Pym építi, úgyhogy valahogy gondolom neki is képbe kell kerülni ezzel a filmmel kapcsolatban.

  10. Hiddleston Lokiként nagyon fasza lett volna, ha nem ilyen bénán mondja szövegét. Where are your Avengers now? Ez tetszett amúgy.

  11. Az Av2-ben teljesen más sztori lesz, benne se lesz Pym, Stark fogja megépíteni Ultront….

  12. Ha már lehet kérni, hogy ki írtsa ki őket, akkor én inkább Ash-re szavaznék, mert a Marvel Zombies vs Army of Darkness-t bizony kőkeményen megnézném nagyvásznon, igaz, csak Bruce Campbell-el. (Bár ez nem teljesen kiírtás, már zombifikálódtak :D )

  13. Ultronhoz elég Pym, Hawkeye meg Ironman.
    Persze, lehetne itt az óriási bandát összenyomni, de a lényeg Pym és az Avengers.
    Guardianshoz még a Szovjet kutyát megnézném:)

  14. 2013-ra is nagy filmek voltak ígérve, aztán a fele gagyi lett

    de most a 2014-es és 15-ös felhozatal nagyon durvának tűnik, de akkor csinálják is meg őket rendesen

  15. Pym nem lesz az Avengers 2-ben, az ő filmje lesz a Phase 3 első felvezető filmje.

  16. Eddig imádtam a marvel mozikat akárhogy is nem feleltek meg az eredeti sztorihoz. De hogy egy Ultron amit nem Hank Pym, hanem Stark alkot, mind ezt úgy hogy mind e mellett tervbe van az Ant-Man mozi is. Ez szerintem nem túl jó ötlet. Miért nem tudtak mást kitalàlni, vagy legalább ehhez hű maradni!

  17. Már egy ideje tudott, hogy a filmes Marvel egy ALTERNATÍV univerzum, tehát sok dologban eltér az eredetitől. Engem ez nem zavar, tekintve hogy szerintem lehetetlen mindent átvinni vászonra a füzetből.

  18. SPOILER!!!

    senki nem figyelt fel arra, amit Kevin Feigenek mondott a riporter? plusz amire utána rákeresve a neten, kvázi megerősítést is kaptam, hogy az ‘áldozat’ ami a trailerben volt esetleg egy levágott kéz lenne

    vagy csak simán, hogy jól kib@$#on Thorral

    senki?

  19. GoG esetleg a Thanos Imperative-ra gyúr? Kissé bonyolult lenne. Inkább valami földi kaland valami ismert vendégszereplővel. Vasember?

  20. Ultront a next avengers: Heroes of Tomorrow-ban is Tony Stark építette. Szóval nem teljesen új ötlet.

  21. A next avengers egy Disney-s sz@r. Hank Pym legnagyobb tragédiája, hogy megalkotta az egyik leghalàlosabb főgonoszt. Ezt sutba dobni csak hogy Starkot tovább fényezzék. Kàr pedig nem ártott volna egy ehhez hasonló érzelmi töltet a marvel filmekbe.

  22. azért ezt én se értem. Szóval OK h másik univerzum, de ha már tervben van az ant-man film, akkor mit kötnek majd pym-hez? Mind1 a lehetőségek végtelenek, csak ne szarják el… Augusztusban indul amerikában az Infinity sorozat, pár hónapja indult egy új GoG képregény, ezekből lehet talán következtetni a Thanossal kapcsolatos terveikre, bár az is lehet csak szeretnék ismertebbé tenni a nagyközönség számára a tágabb marvel univerzumot. Kiváncsi vagyok, hogy fogadja majd a nép a sci-fi-s szuperhősöket.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.