28 hozzászólás a “Egyedül nem lehet megszökni” bejegyzéshez

  1. mennyire fáradt már ez az egész…szomorú.
    az expendables még vicces volt, de ezek a standalone vagy álljunkösszeketten filmek régi hősökkel – szánalmas.
    hibás a nyüzüge XYZ generáció is, hogy nem képes kinevelni egy épkézláb akcióhőst.

  2. Expendablesen kívűl ez az első közös filmjük, várom mi sül ki belőle. A trailer jó volt.

  3. A jobb oldali plakát annyira béna, hogy már jó :D

    Mintha Action Man vagy GI Joe figurák lennének, csomagolásban még. Lehet, pont ez is a koncepció.

  4. Van azért rá kereslet a régi rajongók körében, hagy csinálják, bár szerintem is kikoptak már ezek a palik eléggé. AMi bennük volt, már ellőtték, fetrengek az unalomtól, annyira ezerszer látott minden pillanatuk. Mindennek van egy kihordási ideje, ami után már csak szenvedés az egész. Nem lehet a végtelenségig eladni semmit sem. Egyáltalán nem bánom, hogy kikopik ez a generáció, annyi, amennyit 80′ ban, 90′ ben véghezvittek bőven elég volt. Nem bánom,hogy másabbak az akciófilmek, szerintem realisztikusabbak lettek, nem az a testépítés hőskorából leszármaztatott pózerkodásra épített valamik. Technikásabbak, pőrgősebbek lettek a mai akciófilmek, de a világrend is változott. Nincs ezzel semmi gond. Szerintem egy Colin Farell is vagy egy Renner/Craig is össze tud hozni simán olyan jó akciófilmeket ha rádolgozik. Persze más, de bőven van olyan élvezeti értéke. Az öregek meg mehetnek nyuggerba, kiégtek mint a szar. Ez már nem a régi színvonal. Egy szinészt is azért fizetnek,hogy hozza azt ami elvárható. Ez egy Hopkins féle szinten elmegy, de az akciósztároknak jellegük miatt rövidebb a kihordási idejük. Egy idő után hiteltelenek. Főleg Swarzenéga kétezer óta elég semmilyen.

  5. szerintem a második poszter egyenesen röhejes..ha gondosabban szemügyre vesszük Sly lábánál az árnyékot, plusz ahogy a kezükbe “varázsolták” az ágyukat, az valami kritikus..ülj le, marketingből elégtelen! photoshopból meg évismétlés.

  6. Nagyon béna a film trailere, az a baj hogy nagyon nehéz hozni a régi filmjeik szinvonalát. És a legnagyobb baj a rendező, mindig ez a probléma forrása. Ha egy John Woo kezébe adták volna ezt a filmet biztos nagyot szólna, de így… érdektelen, egy átlag sablon, tucatfilm lesz.

  7. hy!Én szerintem meg fasza volt az előzetes,jó nem fognak érte oscart kapni:)de hozzák szerintem azt a színvonalat mint egy-két köcsög aki mostanában úgymond akciófilmben képzeli magát.Én inkább nézem őket mint azt a sok nyálas tejfölös szájú b*zit.Ja igen aki meg nem szereti és tiszteli őket az minek kommentel,mert én pl nem vagyok rátok kiváncsi és szerintem vannak ezzel mások is így:)

  8. Hát a fegyverek tényleg gagyin festenek a poszteneren, de az még nem szegi kedvem a filmtől.

    Urbi86: Ööööh, mert mi is fikázzuk nekik a Twilight-ot? :D

  9. pont azért nem örülök ezeknek, mert szerettem a klasszikus filmjeiket – egy korszakot jelképeznek.
    az elmúlt, ez meg nem méltó ahhoz. ennyi. túlbeszéltük. megélhetési filmezés – ilyen is van, el kell fogadni.
    de ezt olyanvalakinek úgysem kell magyaráznom aki ipszilonnal írja a “hi”-t és nem olvassa ezt a kommentet.

  10. Urbi86: Azért mert valakinek nem jönnek be az új filmjeik, az még nem azt jelenti, hogy nem tisztelné és szeretné őket. Amúgy miért ne kommentelhetne az aki nem szereti őket, attól még lehet véleménye.

    Ez a filmjük az trailer alapján még jó is lehet. De a visszatérésük óta szerintem is csak erőlködnek.

  11. Erdemes megfigyelni a nevek kiirasat. Asszem DeNiro/Pacino kapott hasonlot a Heatnel. Nem akarjak “kisebbiteni” egyiket sem, igy a jobboldali nev foljebb kerult, igy balrol jobbra Stallone, fentrol-lefele pedig Arnold az elso.

  12. Ha szar lesz, ha nem megnézem és valószínúleg nagyon fog tetszeni. Öregember nem vénember! :)

  13. imádkoztam Jézushoz, hogy schwarzeneggernek legyenek új filmjei, erre tessék, már csak az italról kell leszoknom

  14. Tőlem akár lehet egy erős közepes a film is, amig ők játszanak benne, és nem az 150 mély 5 centi vastag Gosling gyerek írtja ki a fél bangkoki alvilágot.

  15. Gabesz83:
    Szerintem azért Gosling nem olyan mélyenszántó, hiszen 184 cm, jó 7 cm-rel nagyobb, mint Sly és alig valamivel kisebb, mint Arnie. Én mind a 3-at kedvelem, kár ilyesmikkel fikázódni.

    A film várós. Jó lesz ez.

  16. igen és gosling hányszor volt miszter univerzum?

    mindegy nem fikázni szeretnék, én imádom ezeket a színészeket, bármilyen filmjüket megnézném

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.