A Grudge Match előtt

Erről a filmről azt kell tudni, hogy Sylvester Stallone és Robert De Niro kiöregedett boxolót alakít benne. Reméljük jobb lesz, mint a Righteous Kill, amiben De Niro egy másik szerepét idézte fel borzasztóan.

A grudge match bunyó előtt a sztárok

11 hozzászólás a “A Grudge Match előtt” bejegyzéshez

  1. Szerintem a filmben sem adnak egymásnak nagy ütéseket, a történet szerint úgy értem. Stallone agyonverné szerencsétlen De Niro-t… Az olasz csődör, az olasz tank paradicsomlevet csinál a dühöngő bikából. :)
    Biztos poénra veszik a karakterek. Nem lenne túl hiteles, hogy De Niro akár egy percig is képes lenne felfogni Stallone ütéseit.

  2. Szerintem nem kéne erőltetni ezt már, nevetséges ahogy kinéznek azon a képen, persze ha vígjátéknak szánták és saját maguk paródiái akkor oké. Scorsese filmjét megalázzák, ha nem vígjáték lesz…

  3. ez egy komédia lesz srácok, nem kell egy Rocky filmet várni… két túlkoros, visszavonult bunyós meccse 50 évvel az utolsó éles meccsük után. egyébként elég csak megnézni a képet, De Niro pacekját, lerí róla, hogy túl komoly nem lehet. :) és a nevek: Henry ‘Razor’ Sharp és Billy ‘The Kid’ McDonnen

    (“Az olasz csődör, az olasz tank paradicsomlevet csinál a dühöngő bikából. :)” – csak csndben jelzem, hogy De Niro szintén olasz származású, ahogy Stallone is, bár ez nevéből is kiderül talán.)

  4. dimitrij: Rendben, köszi. :) De attól még szerintem helytálló amit írtam, lezúzná és kész.

  5. Nem csípem ezt a Denírót. Miért vágja mindig ezt a hülye pofát?
    A Taxisofőrben meg a Keresztapa 2 ben még bírtam, mert legalább még nem hasonlított későbbi önmagára.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.