Jack Ryan: Shadow Recruit-előzetes

Elsőre azt hittem Bournet csinálnak az agyas ügynökből, de aztán Costner hangsúlyozta, hogy phd tulaj a Ryan gyerek. azttán elkezdték elmesélni a filmet, és végül azért mutattak még pár akciót, elhessegetni a lassabb kémfilm hangulatot. Ilyen Jack Ryan 2013-ban? Mindezt 4 forgatókönyv író bökte ki.

Ha az IGN geobannolna, akkor a yahoonál is nézhető.

human
írta
2013. 10. 04. 03:47
megjelenés
14
hozzászolás


14 hozzászólás a “Jack Ryan: Shadow Recruit-előzetes” bejegyzéshez

  1. Ez most melyik Jack Ryan, az idősebb, vagy a fia (értsd idősebb: akit már Baldwin, Ford és Affleck is játszott?)
    Csak mert az idősebb kb. sose volt ennyire OP ügynök, a fia viszont már asszem igen, bár könyvekben nem jutottam eddig. Ez így gáznak tűnik, mármint akciófilmnek még egész jónak, de Jack Ryan-es Tom Clancy filmnek eléggé gyatrának…

  2. Áhh, ennek annyi köze van a könyvekhez, hogy Jack Ryan a főszereplő, azon kívül semmi…:S
    Ezért is van ott a szöveg, hogy “Based on the characters…”
    Kenneth Branagh meg mint akciófilm rendező…no comment.

  3. Jónak tűnik első blikkre. A 4 forgatókönyvíró együtt írta, vagy folyamatosan cserélődtek? Mert akkor tökmindegy hányan ültek rajta, csak az utolsó számít, nem?

  4. Szerintem is jó lesz:)

    A fia is egy ügynökségnek lesz a tagja a könyvekben.
    Én szeretem a könyveit. RIP

  5. Szerintem sem néz ki rossznak, simán lehet belőle egy jó film. Mondjuk egy kicsit lehet, hogy Bourneosították a figurát, de engem nem zavar.

    Azt mondjuk kihagyhatták volna a trailerből, hogy a Thor rendezőjétől, Branagh helyében azzal a filmmel nem dicsekednék.

  6. pedig a Thor kurva nagy film, simán élvezetesebb volt a Hulknál meg az amerika kapitánynál, tele jó fantasy ötletekkel meg humorral, majd meglátjuk milyen lett a 2. része, még lehet visszasírjuk Kenneth Branaghot

  7. Jól áll ez a badass karakter Kenneth Branaghnak. Nem néz ki ez rossz filmnek, bár a trailerben inkább az akció dominál, én azért reménykedem, hogy megmarad az inkább ésszel játszó, elemző figurának, és nem lesz túlságosan bourne…

  8. Random összeesküvés elméletes filmnek jónak tűnik, de a Clancy-féle sztori és karakterek nem jöttek át nekem. Gondolom tényleg csak 1-2 nevet vesznek át, ahelyett, hogy jóféle sorozatot kerekítenének a könyvek alapjn lineáris idővonallal.
    Kicsit off: Clancy könyvsorozatát szívesen viszontlátnám TV sorozat formájában (pl HBO v. Starz v. Cinemax gyártásában).

  9. Ja. Sok sikert annak, aki egy lassabb, intelligensebb kémfilmet akarna lenyomni a popcornzabálók torkán. Abból nem jön vissza a pénz.

  10. Hátöööö a Clancy -féle karakterek többsége tökéletesen fehér lévén az egész egy eléggé patrióta ömlengés… talán így akár még túl is juthatnak ezen… Nem, ezzel menm elítélni akaraom az írót két könyve ott a polcomon, csak épp a stílusa nekem egyszerűen nem jött be, de a munkái nagyon igényesek.

  11. Branagh mi a faszt keres Hollywoodban? Előbb rendez egy borzasztó pocsék képregényfilmet, most meg ez a gagyi kamu orosz akcentus… Muszáj ezt?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.