19 hozzászólás a “A Wolverine: Japán kaland egyik alternatív vége” bejegyzéshez

  1. Szerintem sajnos megmarad dvd-s easter eggnek már az első x-men filmben kifigurázták a legmenőbb szuperhősruhát evör. :)

  2. Nekem tetszett a film. A ruha meg nem is lehet olyan rossz így első ránézésre. De szerintem már meg fognak maradni a bevált Xmen egyenruhánál.

  3. Kamu…
    Stark az első vasemberből van odavágva, mikor Rhodeyval meleg törölközőt és szakét cserélgetnek a repülőn, úton irakba, a félmosoly is volt már azthiszem pont eben a Wolverine-ben, ilyen maszkot meg a legjobb cosplayesek is csinálnak, elég csak a Bat in the Sun videóit felkeresni. Hitelesebb lett volna, hogy ha Starkot nem vágják oda, még a kópia is más.

  4. Igen, a fent belinkelt eredeti videó eltűnt. Ami helyette ott van az pedig valóban valami összefércelt ostobaság.

  5. Már nem lehet megnézni a videót. :(

    Na mindegy, sajnos elképesztően tré lett a film, pedig nekem az előző Wolverin tökre bejött. Az egyetlen értékelhető pillanat a kreditek utáni 1 perc volt…

  6. REggel még ment a videó azon sem volt Stark ültek a repülőn a kis vöri japi csaj meg hozott neki egy dobozt amiben ez volt. Fake nem fék lehetett volna benne egy sárgára fújt svájci sapka is arra az egy villanásra. Simán lehet valódi, ha azt veszem, hogy az x-men filmek már kb Rozsomák és barátai filmek, mert még a nagy újragondolás a First Class is oda jut az új filmmel, hogy ő a főszereplő, de magába a rebootba is bele kellett csempészni egy fél snittre. Ez persze nem baj. De visszatérve az előbbi gondolatra, simán lehet valódi lévén, hogy ez csak egy kis kikacsintás a fanoknak, mert ebben az elrozsomákosított x-men világban rgy pillanatra sem tűnt fel ez az emblematikus viselet a fent említett gúny kivételével. Ezért tűnhet simán cosplay kosztümnek, mert nincsenek vele komoly tervek.

  7. Ennyire sült hal mindenki, a 2. részből van kivágva! Sark prezentálja Pepper-nek a repülőn készült kaját…

  8. Bárcsak valamelyik Wolverine filmben ebben tolná Jackman. Ne a Starkos összevágottal foglalkozzatok, keressétek meg az eredetit!!! Így kelett volna a filmnek végződnie….

  9. Megnéztem a videót és nem értem hogy ti hol láttok benne Starkot. A videó egyébként nagyon adja, a DOFP-ban viselhetné is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.