300: Rise of an Empire sokadszorra

Itt a 300-folytatás új előzetese, amiben még több a vér meg ilyesmi. Bár a színészek miatt nem A listás darabnak tűnik, de azért bőven nézhetőnek, sokkal nézhetőbbnek, mint a gagyi Hercules.

human
írta
2013. 12. 04. 21:26
megjelenés
13
hozzászolás


13 hozzászólás a “300: Rise of an Empire sokadszorra” bejegyzéshez

  1. Nem gondoltam volna, de nekem ez kell. Jó, hogy az elesetteken kívül mindenki visszatér, a látvány teljesen átlag, de hozza a 300 képregényes hangulatát, ami nagyon el lett találva. Viszont ezek a női hadvezérek-baromság zavaró, remélem nem erőltetik nagyon…

  2. Hát basszus én ezt nagyon várom! Az sem érdekel, hogy háttal nem kezdünk mondatot! Megkockáztatom ez job lesz történetileg, mint az első (és lehet más szempontból is). Az elsőnek csak az az óriási előnye, hogy újítónak hatott a mag korában a trükkökkel, és az egész koncepcióval.

  3. Azért ne feledjük, hogy az első 300 idején még annak a szereplői sem voltak olyan rohadtul híresek. Csak Michael Fassbender és Gerard Butler lett igazán A-listás, Lena Headey is de inkább sorozatos (még ha ott igen jó is). De pl. Fassbenderre nem is emlékeztem, hogy volt a 300-ban, imdb súgott :)

  4. Lehet, amiatt, hogy öregszem, de egyre jobban zavar ez a kurva sok felesleges lassítás. Most komolyan, ez kb. egy fél órás film lenne, de köszönhetően az annyira látványos lassításoknak (pl. ahogy eveznek, lovagolnak, sétálnak…) lesz ebből egy másfél-két órás film.
    De azért várom, az első részét nagyon szeretem, mind a mai napig.

  5. Eddig csak legyintettem rá, sőt az első tréler se nyert meg, de ez… Basszus a látvány nem semmi :O

  6. Szerintem az elsőnek pont az volt az erőssége h nem akart túl sokat markolni és azt maradéktalanul teljesítette, itt nem ezt érzem…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.