Interstellar teaser

Megérkezett Nolan új sci-fijének a rendes minőségű teasere. Az űrprogram után jöhet a féreglyukon átmenés. Baromira várt, most jön mindjárt egy kommentelő, hogy Nolan imádat blőő, hiszen ha egy rendező többnyire jó filmeket ad akkor nem érdemes várni a következő művét.

human
írta
2013. 12. 14. 19:57
megjelenés
72
hozzászolás


72 hozzászólás a “Interstellar teaser” bejegyzéshez

  1. Remek teaser. A filmről nem tudtunk meg semmit, és még csak az érdeklődésemet sem sikerült felkelteni.

  2. Iróni a nélkül tudom mondani az előző kommentet, annyi különbséggel, hogy engem simán felcsigázott ez a videó.

  3. Úúúú, borsózott a hátam a végére. Kb. a TDK óta minden filmje előtt olyan cuccokat tolnak a marketingeseik a képembe, hogy ez az eredmény. Nagyon tudják mitől döglik a légy…

    Nolant mindig is imádtam, plusz külön érdekel az eredmény ezzel a “vérfrissített” színészgárdával (az utóbbi időben legalábbis egyre több színészt vitt magával filmről filmre, főleg az Inception->TDKR átmenet volt nagyon durva, szinte csak Leo nem ment, de most 1-2 kivételével teljesen új arcok vannak). Főleg McConaugheyt várom. Mióta levedlette a romkomos korszakát azóta nagyokat alakít, és baromi jó filmeket választ. Azt hiszem ez volt az utolsó anyag amit megnéztem a filmről még mielőtt a moziba mennék rá. De hosszú év lesz :)

  4. Hát, e rövidke tézer alapján, nem sokat változtattak a 2008-cas forgatókönyvön, ami vagy két hétig fenn volt az IMSDB-n, aztán nemrég hirtelen le lett törölve valamiért.

  5. VALSZEG SPOILER

    Ugyanis a film első felében sok kukorica, generic-poszt-apok-landscape, és Matthew McConaughey van.

  6. Jó ez, bár a filmről semmit nem tudtunk meg. Meg legalább nem kábít a cooming soon szöveggel. :)

  7. Christopher Nolan korunk egyik meghatározó “legjobb” rendezője, sokan az új spielbergként emlegetik, sokan szeretik, sokan útálják az eredet miatt.
    Szerintem zseniális rendező, a legnagyobbak közé emelkedett fel az utóbbi pár évben. Megmutatta a világnak hogyan is kell-kéne szuperhős filmeket csinálni, a bosszúállók a batmenhez képest egy nagy vicc, szemét szó szerint. Ő egy zseni! A többi filmjéről ne is beszéljünk: Mementó, álmatlanság, tökéletes trükk, korunk egyik legnagyobb rendezője.

    A film majdnem 1 év múlva lesz a mozikba, nem tudom mit vártatok, inkább ez egy kis hangulatvarázsló semmi több.

  8. EZ EGY TEASER. és annak számomra jó volt, a zene, a vége megfogott, tetszett hogy nem hagyományos uncsi kameraállások voltak, és érdekel a film.

    Nolan még a vizsgafilmje kapcsán mondta, hogy nem szeretné elárulni az előzetesekkel a filmjeit, úgy emlékszem a Memento-ét is ő vágta, hogy ne lehessen megérteni belőle a filmet. Remélem az Interstellar-ból is lesz előzetes, ami nem árul el semmit, de eladja nekem a jegyet.

  9. McConaugheyt nem csípem annyira, de ettől még simán érdekel, bár sok mindent valóban nem tudtunk meg.

  10. A Godzilla Oppenheimeres teaserje jó teaser volt nekem. Ez nem az. De nincs kétségem afelől, hogy a film jó lesz

  11. Nemrég újranéztem az Eredetet meg a TDKR-t, és bár remek filmek (mondjuk a TDK mindig jobb), és annak idején nagyon szerettem a Mementót, rájöttem, hogy valami zavar a Nolan-filmekben. Szinte mindegyik az elejétől a végéig tök komor, szinte nulla humorral, ami például a harmadik Batman filmre eléggé szembetűnő.

    Nyilván nem azt várom, hogy fingós poénokkal szórakoztassák egymást a szereplők, de időnkénti könnyedség nélkül helyenként modorosba csap át a komorság. IMHO

  12. A fanyalgók többségének tökmindegy mit tolnak az arcába az akkor is szar lesz!mert Nolan…mert halívud…mert szar napom van…
    Nem a világ legjobb filmjeit gyártotta le Nolan, szerintem sem, de azt mindig is elérte nálam, h ne csalódottan kelljen távoznom a moziból.Éppen ezért ezt a művét is moziban ülve nézem meg elsőként, tisztelegve ezzel munkássága elött.

  13. HaPLeX says:
    2013. December 14 at 20:07

    Remek teaser. A filmről nem tudtunk meg semmit, és még csak az érdeklődésemet sem sikerült felkelteni.

    Az én érdeklődésemet csak Human bevezető szövege keltette fel.
    Ez mi?

  14. Egyetértek az előttem szólóval. A fanyalgók MINDIG találnak okot, hogy fikázzák az adott filmet/rendezőt/stb. Valami mindig van.

    A film pedig várós. Ja, és a teaser alatt elméletileg már Zimmer zenéje szól.

  15. Ja, és tényleg fasza lett human bevezetője, oda kell végre csapni a mindenben csak a szálkát látóknak.

  16. Ha ez a trailer Nolan nevének említése nélkül jött volna ki, a kutya sem lenne kiváncsi a filmre… és erről ennyit. Ez a trailer egy kalap kakkantyú. De Nolan miatt én is kiváncsian várom.

  17. “Ha ez a trailer Nolan nevének említése nélkül jött volna ki, a kutya sem lenne kiváncsi a filmre”

    De hát ő rendezte a filmet, így persze, hogy odaírják a nevét, bakker. Ez megint belekötés csak.

    Egyébként meg nem trailer, hanem teaser. Aminek meg az a funkciója, hogy megadja a hangulatát a filmnek, nem az, hogy elmesélje a történetét.

  18. Főleg, hogy ez nem is trailer, hanem teaser gaben.
    Annak meg igen jó. Hangulatot ad, ami a filmben végig ott lesz. Erre való a teaser, olyan trailer ami nem be akar rángatni a moziba, sokkal inkább olyan mint egy csalogató illat.

  19. McConaughey-től utoljára a Killer Joe-t láttam, abban remekelt a pasi, szóval én bizalommal viseltetek iránta.
    Azért egy trailert még tutira meglesek a film kapcsán, bár rendező ide vagy oda, alapból a téma is érdekel.

  20. Bírom, hogy amint jön egy Nolan-anyag, azonnal megjelenik néhány arc aki azt hiszi, hogy attól lesz filmesztéta, mert feltett kézzel fogad bármit, ami ezzel a névvel fémjelzett. Én kedvelem a pasast, jó filmjei vannak, le a kalappal előtte, de a rajongórétegének van egy olyan halmaza, ami nagyjából szánalmas. Kijön bármi, amire oda van írva, hogy Nolan és máris álló brével terjesztik az Igét és bárkit leszólnak, ha az esetleg nem kapott az örömtől hisztériás rohamot és nem kezd el nyelveken beszélni. Ez az előzetes semmit nem mutat. Nem kifogás, hogy mit várunk, amikor több mint egy év van hátra a premierig, mert ha nincs mit mutogatni érdemben, akkor minek tákolnak össze egy semmit? Márpedig ez a teaser még teasernek is rossz, mert voltaképp nulla információ tartalommal rendelkezik. És általában azért a teaserek is szoktak hozni némi tájékozódási pontot a sztorit illetően. Ez nem hozott. Ezért van az, hogy valakik esetleg fanyalognak, és nem, ez nem divatfikázás, hanem valamit várt az ember, valami minimálist és még azt sem kapta meg. Ebből következően ez a teaser kizárólag arra jó, hogy beszéljenek róla az emberek, tehát igazából pont annyira üres reklámspot, mint az RTL Klub baleseti- és állathíradója előtt a negyvenperces reklámblokk.

    Attól, hogy a teaser szar, még lehet ez egy rohadt jó film. De a teaser szar és semmiféle figyelemfelkeltő funkciója nincs, csak annyi, hogy lebegtessen egy témát – Nolan új filmet csinál – és ennyi. Ez pedig nagyon kevés egy ilyen formátumú rendezőtől. Ennyi. Nincs itt nolanfóbia. Én még rossz filmet nem láttam tőle. De adott ez a teaser, ezt önmagában megítélve azt kell mondjam, hogy csalódás, mivel semmit nem közvetít felém. Ha meg a rendező nem akar semmit mondani nekünk egy teaseren keresztül, akkor ne adjon ki teaereket, ennyire egyszerű.

  21. Látom a rajongók képesek megtalálni a lényeget a kritikákban…
    Teaser vagy trailer, teljesen mindegy. Ez mindkettőnek alkalmatlan.
    Ezt a teasert így kellett volna kitenni: “kijött egy fan-made teaser Nolan új filmjéhez, mit szóltok hozzá?” Na ez esetben talán reálisan értékeltétek volna ezt a valamit.
    Nézzetek Batman meg Inception teasert, hátha észreveszitek mi a baj ezzel.

  22. Nolan imádat ide vagy oda, talán ha nem lennének a fanyalgók már magában a bejegyzésben provokálva, akkor nem is ugranának egyből a témára.

  23. Jó teaser, ennyire van szükség. Nem kell elárulni sokat, mert minek is? Jelzi, hogy nemsokára érdemes elmenni moziba, de nem lövi le, hogy mit látni majd ott. Meg kell nézni régi filmekét abban mennyit mutattak előre.

  24. Szerintem Nolan is olvassa a filmbuzit,és most úgy berosált a fanyalgó arcok miatt,h jövő hétre gyorsan összedob egy új teasert,és mindjárt elárulja a film sztoriját,nehogy izgatottan kelljen várniuk az új alkotást!!:-)))

  25. 2013 junius 6. volt az első forgatási nap, azóta szerintem már a nyers film kész van, jönnek az utómunkálatok az max 3 hónap.
    Igazán előrébb hozhatták volna a premiert, 2014 novembere nagyon messze van még:(

  26. Én abból a kasztból vagyok, amelyik imádja Christopher Nolan összes filmjét. Fiatal vagyok, gyakorlatilag az ő filmjein nőttem fel, az összes Batmant imádom,a Mementót, a Tökéletes trükköt, még az Álmatlanságot is (amit kár, hogy csak rendezett) az Eredet pedig abszolút kedvencem. Valószínűleg én és a korosztályom a pontos célközönsége, ezért van ez az imádat. Vagy csak engem fogott meg ennyire eddig minden alkalommal. Gyakorlatilag ő az egyetlen rendező/író, akinek ha ott van a neve a filmnél, akkor mindennél jobban várom. Ez pedig nem szánalom, hanem egyszerű rajongás, ilyen number one rendezője/színésze pedig minden átlag filmnézőnek van szerintem. Nekem az összes filmje tökéletes.
    Szóval engem már az megvett, hogy odaírták a nevét.És biztos, hogy ez is a kedvenceim között lesz.

  27. human: szóval ha úgyis elkerülhetetlen a vita, akkor egyből el is indítod? mind1, ez az egész nem ide tartozik, csak fárasztó ez a Nolan körüli háborúzás
    amúgy a teaser nálam elérte a célját: felkeltette az érdeklődésem a hangulatával, és ezt akkor is megtette volna, ha nem tudom, hogy Nolan filmjéről van szó

  28. nem, csak már elegem volt belőle hogy egy ártatlan kamera hírnél jött az oltás, mert pár ember képtelen felfogni miért várják csak Nolan neve miatt a következő filmjét.

  29. mi az hogy nem árul el semmit a történetről? igaz, hogy angolul beszélnek, de annyit azért csak megértettem, hogy az űrutazásnál nagyobb teljesítmény jön, a következő áttörés. és igen, figyelem felkeltésnek ennyi pont elég.
    a zene meg megint, ahh, Hans Zimmer még nagyobb zseni mint Nolan. Nélküle messze nem lettek volna olyan élvezetesek Nolan filmjei

  30. Bár nekem a Batman-trilógia annyira nem jött be, az Eredetet, A Tökéletes Trükköt és a Mementót is imádom Nolantől, ráadásul a színészgárda is erősíti bennem a késztetést, hogy mindenképpen nézzem meg a filmet.

    Az tény, hogy ez a teaser kicsit alul teljesít, legalábbis nálam mindenképpen. Valami komolyabb, konkrétabb dologra számítottam. Ettől persze nem csökken Nolan presztízse… csak, ha már pont a napokban volt, a Godzilla teasere mellett ez itt fent lófasz.

  31. Gyerkőcök, ne haragudjatok, de mire fel ez a nagy hype?

    Ez a szösszenet qrvára nem mondott semmit.
    Kukoricaföld, felszálló rakéta (vagy űrhajó) régi tv-spotok, és sejtelmes zene. (Hirtelen azt hittem, hogy az astronaut farmer remake-jét teaser-elik.)
    Ennyi.
    Jah, bocs, meg a Nolan neve.

    Ettől én még nem f*stam le a bokám, pedig csipázom a Nolan filmjeit. Ez még reklámnak is kevés, nemhogy filmhez figyelemfelkeltésnek.

    Nem tudom, hogy mit hallottatok a filmről, vagy mit tudtok róla, de valami ordenáré nagy film lehet csakis, mert itt annyira osztja egy-két ember az imát, hogy nem tudom hova tenni. Mintha az évezred filmjét lobogtatták volna meg.
    Akkora nagy lenne a film?
    Egyáltalán miről fog szólni, hogy ennyire ugrotok rá?
    Nem értem.
    Valaki felvilágosíthatna.
    Mert Nolan neve nem elég nekem indokként.
    (pedig a Memento top 5-ben van nálam)

  32. with

    Ez, egy kezdődő marketing…kezdete? Figyelemfelkeltés. Hangulatalapozás. Egy teaser. Ha nem olvastam volna a forgatókönyvet, most baromira kíváncsi lennék.

  33. Most komolyan, ki fosta le itt a bokáját? Nem hiszem el, ha egy jó rendező új filmjét várja valaki az egy elvakult, magát összefosó valaki, miért hihetetlen ha valakinek bejöttek a képek a narrátor dumája és a diszkrét zene, plusz hangulat?
    Mert Nolan-t sikk utálni. Ez van. Ugyanolyan nevetségesek a haterek mint az elvakult fanok és tök vicces mennyire nem veszik észre magukat és ezt le kell írni.
    Human nagyon is jól tette, hogy leírta és viccet csinál ennek a két tábornak szerencsétlen vergődéséből.

  34. Érdekes, hogy Nolan-rajongók oltják kommentben a Nolan-utálókat, holott ebben a posztban egyetlen Nolan-utáló komment sincs ha jól látom (ill. nem tudom megállapítani, hogy aki a Nolan-rajongókat oltja, az Nolan utáló-e; bár az utálók sem Nolant-utálják sokszor, hanem a fanboyokat. Én sem pl. a BMW-ktől viszolygok, hanem a BMW-buziktól – hogy leegyszerűsítően fogalmazzak).

    A teljesség kedvéért: valószínűleg nem Nolan rendezte a teasert, de nem is értem miért kell egy teaseren összeveszni, jó, hogy nem a banneren csaptak össze az internet hullámai.

    Még jó, hogy egy év múlva lesz a film, addig majd minden posztban megismétlődik ugyanez.

  35. Nincs baj Nolannal, ha egyszer megtanulja hogy kell izgalmas akciójeleneteket is rendezni, akkor még a legnabbak között is lehet.
    Szerettem az Új Batman filmeket, talán legkevésbé a harmadikat, de az akciók olyan semmilyenek voltak.

  36. Én nem vagyok rápörögve, Nolan-ra, de nem is utálom, így minden elfogultság nélkül tudom mondani, hogy a film érdekel, de ez a teaser nem jó. Az ilyen anyagok feladata az lenne, hogy felcsigázzon és azért minimális képet adjon a filmről. Ez itt nem történt meg. De véleményt majd a rendes trailerek és méginkább a film után majd csak…

  37. Sol, nem tudom, hogy vagy az olvasással, de:

    Írod: “Nem hiszem el, ha egy jó rendező új filmjét várja valaki az egy elvakult, magát összefosó valaki…”

    nos, én senkiről nem állítottam a fenti dolgokat.
    Ezt azért szerettem volna tisztába tenni.

    innentől anyone.
    És tény, hogy senkitől nem olvastam azt, hogy Nolan egy gagyi.
    Érdekes dolog ugye?
    Egyszerűen a teaser az, ami. egy abszolúte null info-val bíró valami. Pontosítok, annyit megtudtunk, hogy Nolan egy év múlva hoz valami új filmet, amiben lesz kukorica, meg űrhajó, meg Metjúú.
    Ennyi.

    Továbbra is kérdezem, miért nagy durranás ez az Interstellar? Miről vagyok lemaradva?

  38. Ha egy rendező többnyire jó filmeket ad, akkor nem érdemes várni a következő művét.

  39. with tökéletesen megy köszönöm érdeklődésed, csak sarkítottam sarkításod, de gondolom ez rögtön könnyet csalt a szemedbe és mielőtt még azt állítanád, hogy nem, kérdem, mire fel a defenzíven offenzív hangnem? Ha fájt, nem annak szántam, bár most már kifejezetten örülök neki.
    Neked egyébként semmiért nem érdemes várni. Komolyan. Van egy rendező jó filmeket csinál, lesz új filmje és hangulatos a teasere ez az embereknek valami titokzatos oknál fogva tetszik. Leesett?

  40. jó, beszállok én is.

    a Godzilla szinte semmit nem mutató teasere jó volt. a “Bhagavad Gitás”. úgy mutatott valami izgit, hogy tényleg nem mutatott igazán semmit.

    ez meg szép és hangulatos, de a filmet ez miatt nem nézném meg.

    persze, nyilván megnézem, mert űrhajó van benne. de aki nem space sucker, mint én, annak ez igazából semmit nem mond.

    remélem, azért a trailert ennek ellentéteként nem mesélősre vágják, mert annak nagyon nem örülnék. végül is ha eredeti a sztori, akkor jobb lenne mit sem sejtve beülni a filmre.

  41. Van egy álmom: egy napon felkel majd ez a közösség, és megéli, mit jelent valójában az, ami a hitvallásában áll: „Számunkra ezek az filmek imádnivalóak; minden kommentelő egyenlőnek lett teremtve ”

    Van egy álmom: egy napon a “filmbuzi” fehérlő oldalain a hajdani fanboyok fiai és a hajdani fanyalgók fiai le tudnak ülni a testvériség asztala mellé.

    Van egy álmom: hogy egy napon még Christopher Nolan rendező is, amely ma az alulértékeltség, a szándékos lehúzás és az irigység forróságától szenvedő alkotó, az obejktív nézőpont, az érdemi megvitatás és a helyes megítélés oázisává fog változni…

    Van egy álmom, hogy gyermekeim egy napon olyan “filmbuzi”-blog tagjai lesznek, ahol nem a teaserek, sem a poszterek, sem a fanyalgók, hanem a minőségük alapján ítélik meg a filmeket.

  42. A teaser nem igazán tetszett, de ettől még a Nolan testvérek zseniálisak. Eleve bírom az olyan rendezőket, akik a saját filmjeiket írják is, mert nagyon kevés ilyen van Hollywoodban. Pláne olyanok, akik még sikeresek is és a filmjeik tényleg tömegeket mozgatnak meg és még a kritikusok is méltatják őket. Nálunk azonban még külön kiemelném, hogy mennyi stílusban és korban is jól mozognak. A Prestige esetében olyan szépen beleásták magukat a bűvészvilágba, mintha maguk is ezt csinálnák a filmezés mellett. Vagy ott van az Inception, azt is csak megelőzte egy kis kutatómunka az álomkutatással kapcsolatban. Ez a fajta felkészültség, a pörgős, ötletes és látványos történetek és párbeszédek mind messze-messze felülemelik őket egy normális filmesnél. Úgyhogy csak merem remélni, hogy nem szakad meg a sikerszéria és a scifiben is tudnak újat és eredetit mutatni. ;)

  43. miért baj az, hogyha valami film egy nagyonjó rendező nevével van fémjelezve, akkor azt várja az az ember, aki szereti a rendező filmjeit? ilyen alapon, miért szólunk le valamit egyből, ha kiderül hogy Bay film? miért ne örülhetne neki valaki ha egy jó rendezőt adnak a filmhez?

  44. A film egyértelműen várós de ez a teaser szerintem teljesen felesleges volt és semmitmondó. Elég lett volna annyit kiírni, hogy “Nolan sci-fit rendez” ugyan az lett volna az eredmény, akik szeretik Nolan filmjeit azok várni fogják(mint én is) akik nem azok meg nem(van ilyen?! :D)

  45. rozsanyika

    El sem hiszem, hogy ezt pont én vagyok az, aki megint a védelmébe veszi ezt a tézert, de… Elárulom, hogy Matthew, az nem ok nélkül van annyira “szétesve” abban a kocsiban. Nem a benzin ára miatt pityereg.

  46. de ****meg with meg a többiek, figyeltetek a szövegre is, vagy csak a képek mennek? bocsánat a hangnemért, de egyrészt ott van a narrátor szövegében és én is leírtam már egyszer. egy űrutazásnál eggyel nagyobb technikai áttörésről fog szólni a film. ennyi nem elég figyelemfelkeltésnek? mi a tökömnek kellene már most elmondani bármit is a történetből?
    amúgy meg fél perc google (vagy éppen itt a filmbuzin is használhatod az archivumot) rákeresni, hogy bővebben miről fog szólni, de tudom, bunkók vagyunk, hogy nem vagyunk képesek helyetted megtenni ezt

  47. Kedves Sol.

    nem kell idegen szavak szótára és elsőre kellemesnek tűnő entelektüell ahhoz, hogy közöld velem finoman és lágyan, hogy bunkónak tartasz, mert nem értetted, hogy mit írtam le.
    amúgy pedig vagy védekezem, vagy támadok. a kettőt nem keverem.
    Tedd te is azt.
    Amúgy nem fájt, amit írtál, szerettem volna rávilágítani, hogy nem tapostam még véletlenül sem a kis lelkivilágodba a 46-os lábammal, de amúgy más sem és a máséba sem.
    Senki nem köpködte Nolan-t, senki nem fikázta eddig, ahogy én sem.
    Ha hiszed ha nem kedvelem a figurát, a TDK az egyik kedvenc filmem és még az Inception-t is megértettem valamelyest :-)

    Viszont. A teaser SZÁMOMRA továbbra sem ad semmi plusz info-t, amitől húúú de elalélok.

    Sugabubus, ha már kiemeltél. igen. Csak a képek mennek. Nem mindenki perfekt inglis, mint ahogy én sem. Bár köhögök valamit a bárdok nyelvén, de az néha édeskevés.
    Gugliztam rá, filmbuziztam rá.
    tudósok, féregjárat, csak kukorica.
    Amit találtam, abból a teaser semmit nem adott vissza.
    Szóval igen, bunkó vagyok, hogy várom, hogy valaki elmondja, hogy MIÉRT ekkora nagy szám az interstellar.
    Amúgy erről a szóról mindig a Daft Punk rajzfilm ugrik be.

  48. with: azért ekkora nagy szám, mert korunk egyik legtehetségesebb és legfontosabb rendezője készíti. Tetszik, nem tetszik, de ez így van, és ezzel a kritika is egyetért, hogy Nolan a legjobbak között van. Persze, nem azt mondom, lehet nem szeretni a teasert (engem sem nyűgözött le különösen, holott Nolan bármelyik filmjét besorolnám a kedvenceim közé, mínusz Prestige és Following…), lehet nem szeretni a filmjeit. Sőt, lehet azt mondani, hogy túlértékelt, lehet fanyalogni…

    A probléma ott jön, amikor a fanyalgók egyetemes igazságnak hiszik véleményüket, és azt hiszik, hogy Nolan tényleg tűlértékelt, közmegegyezés alapján, nem gondolva arra, hogy ezzel szakértők, kritikusok, filmkészítők hadával mennek szembe…

    Mindenkinek meglehet a saját, szubjektív véleménye, ameddig a helyén kezelik azt, nem pedig megpróbálják a többségre (Nolant elismerők) ráerőltetni saját, kisebbségi (Nolant lehúzók) véleményüket…

  49. anthony711 – én csak akkor gondolon Nolant túlértékeltnek, mikor olyan hozzászólásokat olvasok, mint a tiéd. “korunk egyik legtehetségesebb és legfontosabb rendezője” :D:D:D

  50. Malachi: lehet ez a véleményed, pusztán a megfogalmazásoddal és hozzáállásoddal van baj. Lehúzás csak a lehúzás kedvéért, nincs érdemi vélemény… Plusz az enyémet akkor is többen osztják… Én alá tudom támasztani a véleményemet szakértőkével, meg filmjeinek kijárt elismerések tömkelegével. Ha most azzal jössz, hogy kit érdekelnek a kritikusok, meg a szakértők, az pedig egyszerűen színtiszta arrogancia, onnantól kezdve tényleg nincs értelme a vitának…

  51. Nolan naplójából:
    “Ma, a reggeli pisálás közben kiötlöttem egy remek sztorit. De még nem mondok el róla semmit, majd 2017-ben.”

    Másnap, a neten:
    “Úúúúrisssteeeeen, ez mekkora hangulatbomba!”
    “Zseniális ez a fasziiiii!”
    “Ááááá, alig várom, hogy lássam!”

    Stb.

  52. Tényleg ennyire érthetetlenek vagytok? Nem tudjátok felfogni hogy 2014 NOVEMBERÉBEN LESZ A PREMIER???
    Mit vártatok, azt hogy majd másfél percet láthattok a filmből, ez nem így működik!! Az utómunkálatok még javában folynak!

  53. with, vicces az a rész amikor kiemeled a lábméreted.:D
    Már akkor is írtam, most is írom; ha tényleg elolvasod mit írtak mások, vagy én és még így se esik le miért várjuk, komolyan mondom ne erőltesd. Hát megszakadsz, te!

  54. Sol: tudod mit. Nem erőltetem.
    Mivel érdemi választ tőled nem kaptam csak Antony711-től, ezért neki köszönöm. Bár még mindig felnagyítottnak tűnik a film iránti egyeseknél túlzásba is eső áhitat, miközben tényleg csak annyit lehet tudni az egészből, mintha a Végtelen történetből elolvasnád az első olda felét.

    A lábam pedig tényleg 46-os, nem gyerekméret.
    Már én sem vagyok az. Két kamasz gyerek apjaként meg pláne nem.

  55. nem kaptál érdemi választ? engedd meg, hogy idézzem magam: “egy űrutazásnál eggyel nagyobb technikai áttörésről fog szólni a film”
    a féregjáratot meg te is megtaláltad. és engem felcsigázott a videó, a képek+zene, és kiváncsi vagyok mit hoz ki Nolan a témából, mint társ-író és rendező. Amitől viszont félek, hogy ez is pg-13 lesz. na az agyon vágna benne megint minden akciójelenetet, és az eddigi pg13 scifik teljesen hiteltelenek voltak úgy

  56. Valaki közületek már találgatott, hogy a kukoricásnak lesz jelentősége. Nemrég utánanéztem a script-nek és tényleg. Ha érdekel valakit járjon utána a nolanfans.com-on. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.