Magic: The Gathering-film

Helló, a FOX végre ráeszmélt, hogy a Hasbro segítségével ebből a kártyajátékból (vagy hogy is kell ezt mondani?) csinálhatnának egy akkroa durranást, mint a Harry Potter vagy a Lord of the Rings, vagy valami megbukott fantasy amire már senki nem emlékszik, de ez utóbbi tuti nem lebeg a szemük előtt.

Kicsit azért vicces a hír, de persze a Monopoly filmnél még mindig jobbnak hangzik, hiszen legalább fantasy, de nyilván csak a név miatt vették meg az egészet. Torpedó much?

16 hozzászólás a “Magic: The Gathering-film” bejegyzéshez

  1. Szerintem egy ilyen harcosok tornája film lesz ebből. Főhős megnyeri a tornát övé lesz a fele királylány meg a fele királyság szerűt.

  2. voltak szerintem könyvek is. hogy jók vagy rosszak, azt nem tudom, mert sosem olvastam őket

  3. Ha megfilmesítik az Arénát, ami a legjobb MTG könyv, akkor én leszek az első aki jegyet váltana a filmre.

  4. Gondolom arra nem sok esély van, hogy az Ereklyék ciklus könyveit filmesítsék meg… Pedig azok fiatalkorom legmeghatározóbb fantasy könyvei.

  5. Szörnyes – harcos fantasy nekem jöhet.
    Úgy tudom, hogy van neki normálisan kidolgozott világa is (nem csak annyi, hogy treffek a pikkek ellen), bár sose játszottam ilyet.
    TCG-nek kell amúgy mondani. Trading card game

  6. a magic világának alapsztorija kurva jó, de olyan szerencsénk úgy sincs, hogy pont azt vigyék filmre.

  7. Ezután lehetne élőszereplős film a Yu-Gi-Oh-ból, aztán a Pokémonból és valami normális Dragon Ball feldolgozás zárásként. Elbírnám viselni :))

  8. Egyébként ha jól tudom minden évben jelenik meg Magic könyv, mivel mindig változik kicsit a story és a lapok is, néha egészen radikálisan.
    Ebből elég kevés jelent meg magyarul és az is régen, pl az Invázió ciklus, de az amúgy épp a jobbak közé tartozik, és a fő motívumokról szól.
    Amúgy ha pl azt vinnék vászonra (de úgy sem fogják) akkor masszív R film lenne, és legalább látnánk egy olyan hentelős fantasyt aminek jó is a sztorija.
    Ha reálisak maradunk kapunk egy olyan sztorit ami laikusoknak is jól érthető, közepes minőségű de full CGI-vel, és tuti hogy bele lesz valahogy szőve a kártyák használata, mintha valami Jumanji lenne, (csak hogy tudjuk hogy ez egy kártyajátékról készült ugye).

  9. Szerintem itt majd valami Planeswalkers téma fog előkerülni oda meg nem kellenek kártyák. Amennyire tudom legutóbb Chandra Nalaar-nál járt a sztori, előtte meg Jace Beleren volt.

  10. Az Aréna is jó és talán a kártyajátékot jobban visszaadja de ha az Urza féle könyveket dolgoznák fel az lenne a brutális. Szigorúan nagy költségvetéssel. De az meg annyira epikus hogy bűn lenne csak egy filmet forgatni belőle. :) Na ne álmodozzak bármi jön a témában HURRÁ! Egyébként ilyen alapon AD&D könyveket is elővehetnének Planescape vagy Forgotten realms témában.

  11. mercenary: Viccelsz? A 3. kötet (J. Robert King: Időfolyamok) az egyik kedvencem. És utána se mondanám, hogy esik a színvonal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.