Snubbed 2014

Akik nem kaptak Oscar jelölést, pedig megérdemelték volna.

human
írta
2014. 01. 17. 22:02
megjelenés
14
hozzászolás


14 hozzászólás a “Snubbed 2014” bejegyzéshez

  1. Brie Larsonnak minden díjat odaadtam volna a Short Term 12-ért. Nem mintha bármire esélyes lenne egy ilyen kis film, pedig.

  2. Fú, tényleg, a Saving Mr. Banks és a The Butler…hogy elfelejtődtek! Pedig nagyon Oscar-alapanyagot emlegettek mindkettő esetében. Philips kapitány…igen, az is nagyon jó film volt. Elég nagy részben egyetértek a listával. Colin Firth-nek is volt/van/lesz egy filmje a The Railway Man, aminek nagyon érdekes volt az előzetese, de ahogy nézem imdb-n, még nem mutatták be Amerikában. Sőt, dátuma sincsen.
    A Mandela film meg most nagyon aktuális, szomorú apropóból, ugyebár.
    És Redford…na, ő érdekeset nyilatkozott az Oscarról.

  3. A Stories We Tell-t még hozzátenném a doku kategóriában.

    És igen, Brie Larson! Hogy a ménkű essen beléjük. Persze, világos volt, hogy így lesz, senki sem kampányolt a Short Term 12-ért, talán még a screenereket sem küldték ki… Pedig ha rajtam múlt volna, az adaptált forgatókönyv kategóriában is megfontolandóra vettem volna a filmet, nem hogy Larson no-brainer jelölését.

  4. Nekem is vannak fájó pontok, mint Robert Redford és Tom Hanks vagy Daniel Bruhl kimaradása,de azt is el kell ismernem hogy a jelöltek is mind megérdemelték, nem tudnék kit kire cserélni. Elég erős év lett ez színészi alakításokban és filmekben is szerintem.

  5. Én örülök, hogy Alexandre Desplat idén is jelölve lett, remélem most már meg is nyeri, de ugyanakkor rohadtul hiányolom a jelöltek közül Brian Tyler-t !

  6. Nem láttam még minden filmet, de a látottakból kiindulva szerintem korrekt volt a jelölés. Azért ha megnézzük a listát nem sok helyen lehet belekötni, jó tényleg vannak olyanok akik simán megérdemelték volna, de mindenkit nem lehet jelölni.

  7. fearitself: Például az, aki az ebben a filmben nyújtott alakítását értékeli, márpedig ez eléggé “rendben volt”. Nem az idióta vígjátékai alapján kell megítélni.

  8. Jó ez a videó olyan szempontból, hogy emlékeztet minket a többi figyelemre méltó filmre 2013-ból.
    De egyébként az Oscar jelölések eléggé rendben vannak. Persze sosem lesz mindenki elégedett, de ez ilyen.
    Sok film van amit még nem láttam, úgyhogy nehéz lenne véleményt formálni. Az biztos, hogy Tom Hanksnek nem adnám oda a legjobb főszereplő díjat azért a 3 percért, amit a Captain Phillips végén nyújtott. A többi 2,5 órában nem volt semmi extra.
    Akit viszont jelöltek (mellékszereplőnek): Jonah Hill, na nála biztosan volt jobb alakítás. Hihetetlen az a pasas, se extra nagy tehetsége nincsen, nem is valami izmos szépfiú, hogy képes ilyen filmekbe bekerülni, mint a Moneyball, vagy a Wolf of Wall Street.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.