The Fault in Our Stars-előzetes

Bestseller könyvből: egy rákos lány szerelembe esik egy fiúval. Sorsuk elrendeltetett, moziban sírás szintén, de talán egy pillanatnyi örökkévalóság is. Ez a trailerből volt, nem én találtam ki. Josh Boone (Stuck in Love) rendezésében a (500) Days of Summer és The Spectacular Now íróitól.

6 hozzászólás a “The Fault in Our Stars-előzetes” bejegyzéshez

  1. Ez egy nagyon jó könyv. Tessék elolvasni! Az előzetes is jónak tűnik, bár maga a történet az kimaradt belőle. Ez, csak a romantikus részre koncentrál. De azért várós! DFTBA!

  2. Komolyan létezik olyan betegség ahol egy tini viszonylag normálisan néz ki, és normális életet élhet, csak mindig az orrában kell legyen egy lélegeztető (vagy miaz)?
    Amúgy aranyos, meg minden. De én ettől nem tudtam elvonatkoztatni.
    Valaki?

  3. Atkakukac: A lány tulajdonképpen már “felépült” a pajzsmirigy és tüdőrákjából, de levegőt még mindig nem kap rendesen, a srác pedig egy fél lábat adott az ő rákjának. :D A másik srácnak meg kioperálják a szemét. De amúgy ja, ettől függetlenül normális életet élnek :D

  4. A lánynak tüdőrákja van. Nem csak az orrában van lélegeztető, maga után kell húznia egy oxigénpalackot is. A könyv elég jól leírja, hogy Hazel betegesen néz ki, nagyon sovány, de egyébként “normális”, ami teljesen elképzelhető. Vannak rákos emberek a családomban, és van, akiről nem mondanám meg, hogy beteg. Viszont a könyv alapján Hazelnek valóban kicsit betegesebbnek kellene kinéznie, nekem őszintén szólva egyik főszereplő sem tetszik, egész másképp képzeltem őket. A könyv egyébként fantasztikusan jó, de tényleg, csak sajnos a film azt sugallja, hogy pont a filozófiai mélysége fog kimaradni, ami miatt nekem annyira tetszett, és marad a romantika, meg a dráma. De ettől függetlenül kíváncsi leszek rá. Bár akinek felkeltette az érdeklődését a történet, szerintem inkább a könyvet olvassa el, mert az tényleg nagy élmény.

  5. Nem tudom, engem eléggé meggyőzőtt ez az előzetes. Gondolkodtam is, hogy mikor láttunk tényleg olyan drámát (az utóbbi 1-2 évben), amiben a történet úgy giccses, hogy teljesen jól áll neki. Egyértelmű, hogy mire megy ki a film, de mivel bízom a színészekben és az f.írókban, így tuti megnézem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.