2016 július 1. Will Smith nélkül

A Függetlenség napjának 20. évfordulója lesz, így gondolom igyekeznek tartani a második rész bemutatójának az időpontját, de most már biztos, hogy Will Smith nem fog szerepelni a filmben.

Most jól jön, hogy alapból kettő forgatókönyvön dolgoztak, és Smith karakterét csak az egyikbe írták bele.

23 hozzászólás a “2016 július 1. Will Smith nélkül” bejegyzéshez

  1. Ezt nem értem will amith újra a “csúcson” lehetett volna.
    Egy filmje lesz 2015-ben The American Can (2015)

    Based on actual events, John, a New Orleans native and combat Marine, risks his life in the aftermath of Hurricane Katrina for the safety and rescue of 244 people trapped in his apartment building.

    Director:
    Edward Zwick

  2. De jó lettvolna egy olyan folytatás amibe Goldblum és Will is benne lett volna.Így csak egy szimpla látványfilm lesz…

  3. Jaj tényleg, willi mindig aggódó tekintetű kis makija. Az a srác tényleg eléggé fárasztó. Ha valaki jót akar röhögni, olvasson bele a srác válogatott tweetjeibe.

  4. Engem Will Smith idegesitett legjobban az első részben. Talán most senki nem fogja kifektetni az alient egy pofonnal.

  5. Hála a szerencsének, hogy nem lesz benne. Nem tartozik a kedvenc négerek közé megítélésemben. Van akiket bírok, de őt már jóideje nem. Igazán Snipes meg Murphy között evickélt mindig is stílusban, de sose volt olyan nagy király se akcióban, se komikusságban mint emezek. Utóbbi években meg ratyi szar filmeket csinált, amit nem nagyon vettem be. Elég volt belőle!

  6. na jó, hát az ID4-2 WillSzmissz nélkül olyan lesz, mint egy Indiana Jones Indiana Jones nélkül. :( pedig vártam.

  7. Mostanában több jó Will Smith alakításba futottam bele (Hancock, Boldogság nyomában), jó színésznek tartom, de egy jó ID folytatáshoz nem szükséges Smith szereplése, csak egy jó forgatókönyv kell, meg egy jó új karakter. Én bízom Emmerichben…

  8. Nem értem ezt az embert…tiszta szégyen. Sajnos nélküle én sem tudom elképzelni. Ha jó is lesz, ott lesz a tüske hogy mi lett volna ha ő is. :(

  9. Kifejezetten nem fog hiányozni. Nem értem azokat a kommenteket, hogy ID4-2 olyan lesz nélküle mint x filmsorozat/franchise a főkaraktere nélkül (Pl. Jones, vagy Die Hard BW nélkül). Ez egy szaros film volt, amiben ugyan jó volt, de messze nem miatta szerettem pl a filmet. Ha nem ő lett volna, hanem valami random néger akkor is kb ugyanolyan jó lett volna a film. Ha lett volna utána még 3-4 ID film, amit ő vitt volna el a hátán és ezek után nem lenne benne ebben, akkor még érteném a hörgést, de így semmiképp. TF4 is milyen szar lesz ilyen alapon, mert nem lesz benne Shia LeBeouf… Nonszensz. Arra sem emlékszem mi volt WS karakterének neve az ID4-ben, pedig láttam vagy 20-szor a filmet az elmúlt 20 évben… Ezek alapján nyilván nagyon fog hiányozni… Sok nem bírták elképzelni James Bondot sem Connery nélkül és igazából Moore tök jó volt, sajátosan ugyan de Brosnan se volt rossz, Craiget mennyire hörgik, hogy hogy lehet ő JB, szerintem kifejezetten jó James Bondnak…
    Eskü felkúrnak az ilyen hülyeségek…

  10. Az első részt sem Willi miatt szerettük. Pedig mai szemmel nézve, kész röhej a film, és nem az effektek miatt mondom ezt.

  11. Sajnálom, mert jó lett volna látni mindenkit a folytatásban, de Goldblum a lényeg, ő remélem, hogy lesz.

  12. Nem mintha bárkinek hiányzott volna. Hány éve is süllyedt el már kb teljesen a filmvilág térképéről??? Naugye…

  13. “Vitte a hátán a filmet” :D:D:D:D:D

    Egy szottyos negró pilóta volt, semmi több.
    A látvány vitte a filmet. A robbanások, az 51-es körzet vagy akár a csaja a rúdon.

    Amúgy meg mi volt a film? Usa ( értsd: az elnök, a zsidó, a néger és egy iszákos goj -aki meghal-) megmenti a világot jeeeeeeeeee.
    Ja és van egy kis para a kutyával, mert az kell.

    “Nélküle csak látványfilm lesz” :D:D:D:

    Inkább azon agyalnátok ,h mégis mi a tosz lesz a sztori?
    Van egy Bé csapat is? (mint a jurassic park a bé szigettel? :D )
    Esetleg visszamennek Rosewell-ig? Vagy a jövőbe? Mind1. A közelébe sem fog érni az előzőnek, ráadásul az sem volt jó a fent említett klisék miatt. Túl sok ilyen tini moslék volt már. pl Skyline, battleship stb. (Jó lenne egy 18-as kaszabolás, elegem van már a “mindig ÉPP a civilek mellé hulló” törmelékekből)

    Inkább nem álmodozom. Ti ne sírjatok a csoki után! :D:D:D

  14. Én pl. bírom WS-t, de amúgy nem hiszem, hogy nehéz nélküle elkészíteni a filmet, és egy olyan forgatókönyvet letenni az asztalra, ami értékes lesz! Csak egy pilóta volt, plusz szerencse, hogy magával vitt egy UFO-t, ennyi! Mást is ki lehet hozni, mint húzó alakot!
    Amúgy a sztori gondolom arról szólhat, hogy a maradék földönkívülieket gyilkolásszák, vagy mi?! Ha lenne benne WS, akkor minimum admirális rangban, mivel robbantott! Jah, és a szobrot, se felejtsük el róluk! :D

  15. “Csak egy pilóta volt, plusz szerencse, hogy magával vitt egy UFO-t, ennyi!” – ühüm, nem tudom, láttad a filmet?

    volt kettő főszereplő, Goldblum, meg ő – külön is jók voltak, együtt meg remekek. tudod, mikor felrepültek lelőni az anyahajót.

    na mindegy, így is kötelező mozis lesz.

  16. A sztorinak hivatalosan is van egy folytatása már évek óta könyv formájában Csendzóna címmel- Átokszar, szóval ha azt viszik vászonra, tutkó bukta.

  17. mostanság én is kezdem nem bírni az arcot.
    érezné megtiszteltetésnek, hogy ismét felkérik bzmeg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.