Gone full Boyle: Lego, Ben és Matt, Matt és Ben, Her videójáték

Gondolom láttátok a Her-t, igyekszem majd írni is róla, de most nem ez a lényeg, hanem hogy a filmben volt egy kettő érdekes videójáték. Na most ezeknek a designoknak a megalkotásáról olvashattok egy részletes cikket, már ha érdekel titeket a téma.

Szintén egy cikket ajánlanék: egy geek oldal levezette, hogy melyik Marvel karakter joga épp kinél dekkol.

És ha már Marvel, akkor természetesen ide illik, hogy Black Widow az Avengers 2-ben nagyon fontos szereplő lesz, és utána lehet külön filmet is kap majd, de ezek előtt még a Cpatain America 2-ben is domborít majd.

Aztán itt van még egy kép a Guardians of The Galaxy játékbábuiról.

A végére hagytam a legjobbat: Ben Affleck és Matt Damon nem komolyan oltja egymást egy reklámban.

12 hozzászólás a “Gone full Boyle: Lego, Ben és Matt, Matt és Ben, Her videójáték” bejegyzéshez

  1. Annyiból jobb a Marvelnek, hogy sokkal több ikonikus hőse van a maga saját rajongótáborával, mint a DC/Warnernek, csak az a baj, hogy csodának kell történnie ahhoz, hogy összeeresszék pl. az X-ment az Avengersszel, meg a Pókember-filmekben is jól mutatna KingPin, mint nagy szarkeverő maffiózó (az Ultimate Spider-Manben nagyon bírtam azt az érát, amikor KingPin machinált a háttérből).

  2. Buzifiú
    Ez csak az én véleményem, de nekem Batman karaktere és világa, gonoszai magasról ütik az egész Marvel világát.

  3. Én Namor és Deadpool képregényekre szavazok! Csinálják csak! :) Csak tudnám, hogy a Man-Thing az kit érdekel? Van annak valami kiforrottabb sztorija? Vagy az mi is az?

    G.I. Joe-ra emlékeztető figurák, király! :)

  4. Ha csak a karaktereket nézzük egyedül Pókember és az X-men tudja felvenni a versenyt a DC-vel szerintem. A MFU előtt nem volt túl ismert átlag emberek(nem képregény mániások)számára Vasember vagy Thor míg Batman és Superman szinte mindenki által ismert. Ugyanez vonatkozik Pókemberre is. Persze manapság már sokkal nagyobb népszerűségnek örvend a Marvel RDJ révén szóval amíg ő szerepel addig borítékolható a Marvel sikere.

  5. Na, srácok, én DC-buzi (is) vagyok, de ha utánanéztek az amerikai képregények eladási listáinak úgy 1990-ig, láthatjátok, hogy a Marvel istállójában mennyi külön magazincímekkel rendelkező szuperhős van, a DC meg Batmant és a Lámpásokat tudja eladni igazán. Rajtuk kívül az összes többi hőse eléggé régimódi a Marvelhez képest a DC-nek. (Joss Whedon is mondta, hogy “Batman egy Marvel-hős a DC-univerzumban”)

    A tavalyi Superman filmen is sokat kellett dolgozni, hogy el tudják adni a figurát, a tévés Arrow-hoz meg azért működik, mert feltűnően lenyúltak elemeket a Batman-körítésből.

    Közhelyes, de a Marvel figurái sokkal inkább filmre valók, mert emberibbek, sebezhetőbbek, jobban lehet velük azonosulni. Nem is értem, hogy a DC miért nem nyúlt az eddigi univerzumrebootok során jobban bele a karaktereik személyiségébe, miért nem tette őket összetettebbé és sérülékenyebbé. Imádom Supermant, de a hacukája és a übermenschsége 2014-ben egy vicc.

  6. Copperhead: 2009-ben felvásárolta a Marvel képregénykiadót a Disney. A Marvel 2005 körül szervezte meg a filmes részlegét, ez is odakerült Miki egér mellé. Azelőtt a kiadó meg eladta a különböző figuráinak a filmes jogait különböző stúdióknak, pl. 1994-ben az X-ment a Foxnak. Most a Fox és a Sony is ügyeskedésbe kezdett: az előbbi a nála lévő karakterekből épít saját (képregényes szinten nem teljes) univerzumot, a Sony meg a Pókemberből, belengették, hogy jön a Venom-film majd.

  7. Ja, vagy a Maximoff-ikrekre gondolsz: a képregényben Skarlát Beszarkány meg Quicksilver Magnetónak a gyermekei, így szerves részét képezik az X-mennek, de az Avengers történetszálaiban is megjelentek állandóként). Mindkét stúdió jogot formál a figurák használatára: az új Avengers-filmben Aaron Taylor Johnson lesz Quicksilver, az új X-men filmben meg Evan Peters elvielg.

  8. sztem meg annyi, hogy a legtöbb DC-hős kinézete és képessége egy vicc és a hátterük, háttérviláguk sem annyira érdekesek
    pl: Marvelnél magasan kiemelkedik az X-men és a maga mutáns problémája

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.