15 hozzászólás a “A Téli katona” bejegyzéshez

  1. Ez egy idézet humantől: “vicces, hogy a Marvel elvileg rejtegetni akarná az infót(hogy ki a Winter Soldier), de a képregényesek mindenhol elszórják a spoilert, mert ők sz.rnak mindenre”

    Szóval ennyire akarja a Marvel titkolni, ki is ő, hogy megmutatják az arcát szerte az interneten. De amúgy sem ez az első eset, egy csomó kép kijött már, amin jól látható az arca, és némelyik előzetesen is. Erről ennyit, Emese. ;)

  2. Nem szeretnék trollkodni, de mint Human nagy tisztelője és véres szájú comic-szakértő van egy egyszerű észrevételem azzal kapcsolatban, hogy a Marvel mit rejteget.
    A film címe ugye Captain America: Winter Soldier. Namost.

    SPOILER LEHET A GIDÁKNAK!!!

    1. Google
    2. “Captain America Winter Soldier wiki”
    3. Jémár. “Sebastian Stan as James “Bucky” Barnes / Winter Soldier:
    Steve Rogers’ best friend, who has reemerged as an enhanced brainwashed assassin after being thought killed in action during World War II.[10][6] Feige stated that Bucky’s role in the film will adhere closely to Ed Brubaker’s Winter Soldier storyline in the comics.”

  3. Nagyon fassza ezek a taktikai öltözékek most rajtuk. Nekem nagyon bejönnek ezek a poszterek amiket mostanában kinyomtak. Az ilyen mindig is tetszett.

  4. scholes75: és az nem merült fel benned, hogy esetleg nem mindenki szeretné tudni a teljes háttértörténetet, a foglalkozását meg a fogképletét mielőtt megnézné a filmet? Jó, tudom, minek nézegetünk akkor filmes oldalakat, de érted.

  5. A képregényesek részt magamra vettem, mert én is az vagyok, azt hiszem, de én olyan vagyok, aki direkt kerülte, hogy elmondja mindenhol, ki is a Winter Soldier, mert én azt szeretném, ha minél több ember lepődhetne meg, ha a film nézése közben tudja meg, ki is ő. Pontosan úgy, ahogy a képregényesek lepődtek meg, amikor ezt a képregényekben olvasták.

  6. nem tartom magam szellemileg visszamaradottnak, még a csavaros filmeket is megértem néha (haha), láttam az összes MARVEL filmet, és a tévés sorozatukat még szeretem is – de higgyétek el nekem, hacsak nem a drága nagyikám játssza majd a Winter Soldiert, én nem fogok meglepődni senkin.

    ugyanis az egész összefolyik a fejemben, a főszereplőkön kívül nekem egy nagy katyvasz az egész, a fene sem emlékszik arra ki kicsoda volt és hol. ez csak azt izgatná, aki kívülről fújja a képregényeket, de őt meg ugye már nem lehet meglepni.

    én így vagyok ezzel.

  7. Azert ez eleg gyerul hangzik nekem…SPOILER…a haverja is valahogy elorekerul a jovobe, de gonosz lesz!!!Mekkora 5let!!!Mondjuk vegul is kepregenyrol van szo de azert ennel lehettek volna kreativabbak…SPOILER vege

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.