13 hozzászólás a “X-ment benéztem” bejegyzéshez

  1. bal alsóban tényleg Bishop, bal felsőben Blink, teleportál portálokat tud dobálni

  2. Én is várom, de félek, olyan lesz ez is, mint az összes szuperhősfilm. Lesz egy két érdekesebb karakter, és egy tonna töltelék karakter pár mondattal. Valahogy a filmipar minden geekséget felhigít.

  3. Állítólag az állapotos Berry miatt rövidre vett Storm szerepet végül annyira megnyírták, hogy komoly egy mondta a lesz a filmben.

    Bandido
    Energiát nyel el és utána fordít a saját hasznára. Tehát rálősz egy lézerstukerrel, ő nyugodtan áll, elnyeli a lövést aztán az ujjából visszalövi. Vagy lehúznak neki egy durva fülest, ami meg se kottyan neki, mert csak erősebb lesz tőle.

    Jorus C’Baoth
    Nem. Omar Sy francia színész. Legismertebb talán a The Intouchables (Életrevalók) főszerepéből lehet.

  4. Llew:
    Tehát Bishop ugyan azt tudja mint a First Class főgecije? (nem emlékszem a nevére)

  5. Polgb: nem teljesen, bár hasonló az erejük. Sebastian Shaw (a főgonosz a First Class-ból) el tudott nyelni kb bármilyen eredetű energiát amivel aztán magát erősítette, míg Bishop elnyeli ÉS kiadja magából, sőt, át is tudja alakítani. Ő is tudja erősíteni magát, de sokkal több féle energiát tud elnyelni mint Shaw, viszont a kinetikus energiák elnyelésében meg Shaw a jobb. Röviden: hasonló de nem azonos :)
    Ráadásul Bishop meg Blink a jövőből jöttek (képregényben abból az alternatív jövőből ahol már szinte minden mutánst megöltek a Sentinelek) nem tudom, filmben hogy lesz megoldva, de valami hasonlóra lehet számítani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.