36 hozzászólás a “Teenage Mutant Ninja Turtles-teaser” bejegyzéshez

  1. Fox kisasszony se tudja becsukni a száját… Nekem picit túl emberszerűek a teknősök arcai de majd meglátjuk. Remélem nem erőszakolják meg a gyerekkorom kis részét.

  2. kisgyerekként nem rajongtam értük, de ezt meg fogom nézni..ha viszont komolyan veszik, azzal maguk alá szarnak.

  3. Nem kell ehhez szakértőnek lenni, hogy lássuk, hogy ez így szar. Most komolyan 4 cgi karaktert kéne nézni két órán keresztül? Ezek teljesen emberszerűek, miért nem csinálták meg ruhával, maszkokkal? Persze tudom… a pénz.

  4. Remélem jó lesz.A concept artok és a teaser alapján még mindig libabőr van nálam a gyermekkori kedvencek láttán.

  5. fene tudja vegyes így elsőre. nem húz a moziba de nem is kerget el a filmtől örökre.

  6. Az a “csak maszk” poén ütött. :D Amúgy elsőre nem tűnik veszettül szarnak, egy vaccsingot biztosan megér.

  7. Pedig nagyon sokat számít a CGI, teljesen nevetségessé, élvezhetetlenné, gagyivá tud tenni egy filmet.
    Én nem vagyok CGI blockbuster párti, de ez így van.

  8. Nincs negatív előítéletem ezzel a filmmel szemben, szóval várós, de ezeknek a teknősöknek kibaszott egy Shrek fejük van. Legalábbis arra emlékeztet úgy ahogy. Nem mutat sokat, de simán lehet jó. Meg bírom ezt a MEgan muffot is benne. Footsoldiers a régiben jobb volt. Szupercella katona utánérzet.

  9. Annyira durva lett volna, ha leviszik a csatornába az egész filmet és csak éjszakai jelentekben támadják meg (legtöbbször) a Zúzót vagy bárkit, mert így volt az animációs sorozatban is. Annak a hanuglata páratlanué jó volt, simán ütne úgy a film.

    Egyébként így sem néz ki annyira rosszul, de jobban örültem volna, ha valaki a 2007-es animációt folytatja, mert az kibeszabottul tetszett.

  10. Nickelodeon Films?? Asszem itt vesztettek el engem :)

    Najó, nem. Egyszerűen számomra ez komolytalan. Talán majd ha egekig magasztáljátok, kikölcsönzöm az internettől :D

  11. Michael Bay bekaphatja.

    A francér’ kell minden kultfilmet remixelni.
    Rohadjon meg hálivúd.

  12. Szerintem nem lesz ez annyira komolyan véve, csak a trailerrel akarják átkúrni a népet, kicsit mint az Iron man 3nál. Szerintem. Amúgy nem néz ki rosszul.

  13. Jézus Megan Fox? erről lemaradtam, köszönöm, de ehhez az idióta nagyképű k.rvához nincs hangulatom

  14. Én is a Nickelodeonon akadtam fenn :D
    A gyerekem azt nézi a tévébe, és másodpercenként csökken az IQ-m, ha nekem is néznem kell…

    Aki innentől nem gyerekfilmet vár, az kissé el van tévedve.

  15. Bazmeg :D Az erdő közepén VÉLETLENÜL, PONT ott egy Humvee :D Simán a Top Secret jutott eszembe :D

  16. Nem lesz ez olyan rossz! Főleg, ha akció vigjátéknak van beállítva! Amúgy meg a Majmok bolygójában ott is cgi majmok vannak!

  17. Szerintem egész jól megvalósították a teknősöket és ugye kettőt még nem láttunk. Zuzó is cool. Ehhez jön majd egy szép látványvilág, a poénok, meg Megan Fox.

  18. vegyes érzelmeim vannak a videó megtenkíntése után… a teknőcök szerintem jók így Fox is jó lesz Aprilnek szerintem… De ezek a foot soldierek mik tényleg?? gépityuval rohangálnak nindzsák legyenek ne terroristák bakker :D Amúgy lehet hülyén jött le de nekem úgy tünt hogy Mahone lesz Zúzó vagy mi?

  19. Azért remélem ez is ilyen megtévesztő marketing, mint a Vasmeber 3 vagy a Thor 2 , hogy komoly, sötét hangulatú filmnek mutatják, de maga a film sokkal könnyedebb. Amúgy meg annak ellenére, hogy nem Bay rendezi eléggé olyan mint a TF előzetesek, nem véletlen, hogy az ő és nem a rendező nevével (mondjuk a Föld Inváziója nagy családos volt tőle) reklámozzák. Próbálok pozitívan állni hozzá, de eddig max Fitchner az egyetlen pozitív tényező a projektben (meg talán, hogy az írók csinálták a Fantom Protokolt is)

  20. Engem megvettek. Nekem bejön, mondjon akárki akármit. A maszkos poén szerintem csak ízelítő volt Mikey-ból, de nem rossz. Viszont valószínű lelőtték az egyik jó jelenetet (a teknőn szánkózás), így nagyot kell domborítani ha ez már bele került. Azt sajnálom csak, hogy Splinter kimaradt most innen :/ őt vártam volna, ha már 2 teknőc, meg egy fél-Zúzó is volt.

  21. Nekem tetszetős. én akció-vígjátékra számítok, úgy emlékszek a régi képregényekben is voltak poénkodások, stb.
    Ez a CGI-fika meg már NAGYON unalmas, minden bejegyzésnél legalább 3 emberke fixen ezt kifogásolja. Ma már (sajnos) minden mozifilm tele van CGI-vel, akit zavar az NE nézze meg, se az előzeteseket.
    Amúgy itt is emberkék vannak maszkban, ruhában, csak utómunkában kaptak textúrázást (vagy hogy is hívják). Ezért emberiek. Ehhh.

  22. Eszem megáll hogy a Shamelesses Mickey Milkovich (Noel Fisher) lesz Michelangelo :DDD

  23. Egyébként ez csak félig CGI, ahogy Wittgen mondta. Félig pedig motion capture. Egyébként nekem semmi bajom a technikának ezen oldalával, tény hogy nagyon el lehet szúrni, de ez itt nem úgy néz ki. Várós amúgy. Ha jól tudom a Captain America 2 előtt lesz egy rendes trailer(?)

  24. Nekem gyerekként nagyon bejöttek teknöcék, és mikor kijöttek az első képek belenéztem a régi filmekbe. Hááát eljárt felettük az idő rendesen, szóval várós. Elsőre jól néz ki, csak hát Bay..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.