Pitt generális, DiCaprio túlélő, Péntek 13 rebootolva, Sherlock mínusz Star Wars és Zimmer zenél

Jaden Smith most megmutathatja majd mit tud, mert a Good Lord Birdben, egy 1856-ban játszódó drámában Liev Schreiberrel harcol/kampányol majd a rabszolgaság ellen. Elvileg a történet végén kirobban az amerikai polgárháború.

12 annyira szar film, hogy már jó.

John C. Reilly és Will Ferrell újra közös filmben! A határt fogják őrizni a Border Guardsban. A forgatókönyvet Jesse Armstrong (In the Loop) hozza össze, és nem meglepő módon a Step Brothers rendezőjét szeretnék ide is. A történet szerint önkéntesen védik a mexikói határt, de aztán mindenféle irat nélkül átkerülnek oda, és vissza kell jutniuk valahogy az államokba.

Első kép a The Search-ből. Michel Hazanavicius (The Artist) írta és rendezte.

Paul Walker testvérei is segítenek a Fast and Furious 7 hátralevő jeleneteit befejezni, dublőrként persze, így esetleg nem lesz borzasztó a CGI amivel helyettesítik.

Készen álltok a Friday the 13th újabb rebootjára? A Paramount már kiszúrta 2015 március 13-át a premierre, lévén az egy péntek, de még csak most fogják be a rendezőt hozzá David Bruckner (VHS – Amateur Night része) személyében. Még az is lehet, hogy találtkamerás koncepcióban készül majd a reboot…

Itt egy cikk arról, hogy miket tesznek meg a mai akciósztárok a főszerepekért. Diéta, hormonok, ilyesmi, és a régi nagyokhoz képest ez mennyivel nehezebb.

Alejando Gonzalez Inarritu (Babel) új filmjében Leonardo DiCaprio lesz a főszereplő. A cím: The Revenant. Klasszikus bosszútörténet lesz. A 19. században játszódik, Caprio egy prémvadász csapat tagjaként megsebesül, a társai pedig a kését, pisztolyát elvéve hátrahagyják. Gondolom a tudjátok mi jön: 3000 kilométeres túra a boszúért.

Brad Pitt alakíthatja Stanley McChrystal generálist a The Operators könyv feldolgozásában. Az afganisztáni háború egyik tisztje. Mielőtt tipikus háborús filmek derengenének fel, ezúttal nem hősies színben lesz feltüntetve Amerika, mivel a generális főleg csak bulizott és nagy pofával szidta Obamát.

Mégis Hans Zimmer szerzi a Batman vs. Superman zenéjét. Bár pár hónapja még nem nagyon fűlött hozzá a foga, nem akarta a Nolannal végzett munkáját átnyomni ide, de gondolom a Warner meggyőzte valamivel. Azért igyekszik majd tényleg újat összehozni, nem a Dark kNightból átemelni mindent.

Benedict Cumberbatch szeretett volna szerepelni a Star Wars VII-ben, volt is erről pletyka, de végül nem jött össze, legalábbis ezt mondta “nekünk”.

Mégis fel fog tűnni Anna Paquin (Rogue) az X-men Days of Future Pastben. Ez azért hír, mert eredetileg kivágták a jelenetét, de aztán valami cameo erejéig felvillan majd. Gondolom, hogy meghaljon a jövőben.

11 hozzászólás a “Pitt generális, DiCaprio túlélő, Péntek 13 rebootolva, Sherlock mínusz Star Wars és Zimmer zenél” bejegyzéshez

 1. Ha erre nem kap DiCaprio Oscart, akkor semmire. Nemreg lattam a Blood Diamond-ot. Hat mar ott is kijart volna neki. Mint minden mas filmjeben :P

 2. Kár hogy Cumberbatch nem jutott be az SW Ep VII-re…Star Trek:Into Darknessben fantasztikus volt szerintem. :)

 3. Odin: Cumberbatch folyamatosan Londonban van, augusztustól októberig például Hamletet játszik színházban, és nem forgat a hírek szerint. A SW VII. meg Londonban forog, a Pinewood-ban, London mellett. Összeesküvéselmélet? Igen, az enyém :) De a STID előtt is vadul cáfoltak :)

  Ui.: Nagyon szeretném, ha benne lenne, mert így tuti nem tudnám utálni a filmet, bármilyen rossz is lesz :)

 4. Péntek 13 rebootnak örülök, remélem még lesz vagy hatszáz verzió. Többé kevésbé eddig mind jólsikerült a retardfejű mészáros kalandjaiból. Ez a talált kamerás never seen before lesz a témában, jó irányba haladnak. multkor szaladt, remélem most nem fog vicceket mesélni.
  Zimmer meg a filmzene mostanában, ásítok… tucat szar, nem az a dúdolgatós szint, mint pl: régi igazi batman meg szuperman filmekben volt. Olyat csak nagyritkán Jablonsky tud.

 5. “12 annyira szar film, hogy már jó.”
  Ezzel a listával nagyon nem tudok egyetérteni. PErsze van rajta fostalicska film is bőven, de azért sikerült olyanokat is odatenni, amik szerintem nagyon szórakoztató és jó filmek.

 6. Az Inarritu-DiCaprio páros projektjéből könnyen kisülhet valami über királyság!

 7. kabuki: a Hamlet az 2015 augusztustól lesz, nem idén… Idén nyáron elvileg a Lost City of Z-t forgatja Benedict. (Bár az igaz, hogy mondott ő már olyat is, hogy nem Khan-t játssza…)

 8. Benedict lehet benne lesz, csak nyomatja a fordított pszichológiát, és mikor kiderül tényleg benne lesz, nagy hype-ja lesz.
  Az pedig, hogy Zimmer ennek is ő adja a zenéjét, hát jó nagy baromság. Jó zeneszerző, az egyik legjobb, de így Nolan Batman-je után csak összekavarják a cuccot. Van sok más zeneszerző, nem volt ez szükséges.

 9. Zotty: igazából szerintem ott a bibi, hogy mindenki úgy tekint a Batman vs. Supermanre, mint a köv. Batman film és ha ezt vesszük, akkor tényleg necces, hogy Zimmer csinálja a zenét. De valójában ez nem a köv. Batman film, hanem a Man of Steel 2 Batmannel a társszerepben és mivel a Man of Steelt is Zimmer zenélte, így tök evidens, hogy a folytatást is ő csinálja. Az hogy a Nolanes Dark Knight trilógiát is ő zenélte az mellékes, mert az Batman volt, ez meg Superman.
  Legalábbis szerintem.

  Benedict meg szerintem is csak vetít. Mint ahogy nem volt ő Khan sem az ST-ben.

  Anna Paquinnak örülni fogok az X-men-ben, lehetne azért nagyobb szerepe, az egyik kedvenc karakterem volt az első 2 filmből (harmadikat nem tartom számon, mint a Die Hard legutóbbi próbálkozását sem).

  Di Caprio meg jó lesz Innaritu-val.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.