A Million Ways to Die in the West másodszor is felnőtteknek: WHAT THE FFF??

Ahogy Theron néne mondja, what the fuck? Ismét káromkodós, véres előzetest kaptunk, további poénokat felfedve, még jobban kihangsúlyozva mennyire Family Guyos-Tedes a humor itt is, csak épp remek színészek asszisztálnak a témához.

Indavideo backup, itt nincs korellenőrzés sem.

A tovább mögött pár halálnemet egyesével is kiemelnek.

25 hozzászólás a “A Million Ways to Die in the West másodszor is felnőtteknek: WHAT THE FFF??” bejegyzéshez

  1. Hát ez hatalmas lesz, végre egy kiemelkedő darab ,az eléggé gyenge nyári felhozatal mellett :)

  2. Hát nemtom, szerintem pont ez az alpári, egyszerű, buta humor a vígjátékok legalja. Kaki, pisi, nemi szervek, hát bravó világ.

  3. Nagyon nem bírom ezt a Seth Mcakárkit, de ez a film egészen nézhetőnek tűnik.

  4. Mivel szeretem a Family Guyt és a Ted is kedvemre való volt, így ezt sem szalasztom el.
    Hivatalos infó, hogy lesz belőle feliratos kópia is!!!

  5. Egyetértek Zeskuval. Ez a vicces 2014-ben? Hogy valaki szellent? Meg a fekália? Mint valami Adam Sandleres “vígjáték”…

  6. A Ted jó volt, Fura, de jó volt. Aztán megnéztem az eLSŐ trailert és egyáltalán nem nevettem, maximum a mila kunis-os poénon, ezt kihagyom szerintem

  7. Stílszerűen szólva nagyon szarnak tűnik ez. Mondjuk én a Family Guyon sem tudtam nevetni, soha nem értettem, mi a vicces benne. A fingoktól meg mindig inkább undorodtam, úgyhogy meghagyom ezt a remeket is inkább a fingfetisisztáknak.

  8. Megosztó lesz. Akinek bejön a Family Guy, vagy a Ted, az ezt is szeretni fogja. Nekem is bejön. A világ meg sajnos egyre inkább ilyen. Azzal hogy a tv-ben és egyéb médiákban szinte kikerülhetetlenül kapja az ember a romlást, ezáltal az átlag néző ingerküszöbe is emelkedik, így kénytelenek ilyen típusú poénokkal kizökkenteni a népeket.
    Van erről az egészről egy nagyon jó írás:
    “Soha az emberiség történelmében nem volt még olyan szalonképes a romlottság, az őrület, mint manapság. Ezt elérni nagyon komoly és nagyon átgondolt munkát igényelt, hiszen egész
    generációk természetes józanságát kellett tönkretenni hozzá.
    Hogyan terjeszti el a legfelsőbb kaszt a szexuális aberációkat? Hogyan terjeszti el a drogfüggőséget? Hogyan terjeszti el a züllöttséget?
    Példamutatással.
    Fognak néhány furcsa alakot, a média által elegendő figyelmet irányítanak rájuk, úgy állítják be őket, mintha rendkívül sikeresek és boldogok lennének, és ezek által
    tekintéllyé, viszonyítási ponttá teszik őket.
    Rossz példát mutatnak.
    Abnormális értékrendet képviselnek.
    A kultúra hanyatlik, a máz egyre alacsonyabb szint életmódot, világlátást és viselkedést állít az emberek elé mint jó példát, mint követelményrendszert.
    Minél híresebb valaki, annál nagyobb tekintéllyel rendelkezik.
    A világ legnagyobb sztárjainak többsége züllött figura, aki eszelős módon viselkedik,őrült módjára él, és az értékek amiket közvetít nem értékek. A legnagyobb sztárok jelentős része ténylegesen beteg ember.
    Minden, amit bárki megnézhet, amire elegendő figyelem irányul, viszonyítási ponttá válik.
    Hírességnek lenni azt jelenti: viszonyítási pontnak lenni. Hírességnek lenni nem a megélhetés egyik fajtája, hanem sokkal több annál.
    Sztárnak lenni azt jelenti: modellnek lenni, példaképnek lenni, mintának lenni.
    Azt jelenti: tanárnak lenni.
    Híresnek lenni annyi, mint tanítani. Minden sztár néptanító, akár tetszik ez neki, akár nem, akár elhiszi, akár nem.”
    Azt hiszem ez a kicsit hosszú szöveg elég érdekes és tökéletesen szemlélteti a problémát. Az ok is egyszerű. Butítani kell az embereket, hogy ne kérdezzenek és kérdőjelezzenek meg semmit…

  9. UEVCS, teljes mértékben egyetértek azzal, amit fent írt szöveg tartalmaz! Tökéletesen szemlélteti a mostani helyzetet!

  10. Nekem is rögeszmém a mai “helyzet” így röviden fogalmazva, van benne igazság, amit UEVCS taglal. Azért nem hinném, hogy egy Seth MacFarlane filmből vagy akármiből ilyen messzemenő következtetéseket kéne levonnunk. Ha az édes életről – vagy nemtudom milyen egyéb szenny műsorok mennek még – jutnak ezek eszedbe, akkor azt mondom, hogy teljesen egyetértek. MacFarlane meg ebben a stílusban jó, ahogy pl. Louis CK is a saját életével ironizál és ő abban kíváló. Ez pedig színpadiasabb, könnyed, rajzfilmszerű úgymond kissé mesterkélt humor. Létezik szabad akarat, mindenki eldönti magának, mit néz, mit követ, mire adja a pénzét. Kész. Ha ez meg lesz olyan jó és szórakoztató, mint a Ted akkor nincs gond. A moziból kifele jövet nem ettől a filmtől fogok elgondolkodni, hogy basszus milyen idióta egy társadalomban élünk és egyre kevesebb érték…stb. Ezt tudom magamtól is. :D

  11. Jól van, mindenki leírta már kismilliószor, hogy romlás meg szellemi válság van stb. Mindenki ugyanúgy látja a dolgokat, mint a másik (azért még is csak egy világban élünk), de annyira el van telve magától, hogy úgy érzi, muszáj lesz leírnia ezeket a közhelyeket, hát ha ezzel is jobbá válik a világ és azt gondolhatja, hogy valamivel most több lett plusz letett valami aprót az asztalra. Nem unjátok már ezt?

  12. Én pusztán megosztottam egy írást ami illett ide, nem tudom melyik részéből érezted azt, hogy el lennék telve magamtól (főleg hogy írtam azt is, hogy nekem bejön ez a film) Ez egy létező folyamat, nem kell mindent elkerülni, vagy prűdnek lenni, ezt senki se mondta, csak legyen ott a tudat egy szegmensében ez is. És én lennék a legboldogabb, ha ennyivel meg lehetne váltani a világot!
    Köszönöm.

  13. Johhny, nem azért van hozzászólási lehetőség, hogy használjuk? Leírtam a véleményem az előzetesről, amit láttam. Ez húzott fel ennyire? A problémáknak hátat fordítani ostobaság, nem észrevenni őket pedig probléma. :) El vagyok telve magamtól, mert szerintem primitív dolog alpári poénokra építeni egy vígjátékot? Mindig van valaki, aki, valamiért úgy érzi, hogy bírálnia kell a többieket. Gondolkodj el legközelebb, mielőtt hozzászólsz, aztán tedd meg. Jöhet a véleményed, de az ne arról szóljon, hogy miért hülyeség az összes többi hozzászólás, hanem indokold meg az álláspontodat, mondjuk, hogy miért van szükség ilyen filmekre. Béke.

  14. UEVCS én köszönöm, hogy megosztottad az írást, gondolatébresztőnek mindenképpen jó volt!

  15. UEVCS által megosztott gond(olat)ot én is így látom és szerintem hatalmas siker lesz a film.Megugorja még a TED bevételeit is.

  16. ” szerintem primitív dolog alpári poénokra építeni egy vígjátékot? Mindig van valaki, aki, valamiért úgy érzi, hogy bírálnia kell a többieket.” case closed.

  17. érdekes ez az ember.
    hirtelen berobban hálivúdba, jó énekes hangja is van, jó ökörködős filmeket csinál és rajzfilmsorozatot, plusz még jóképű is .

    mintha úgy gyúrták volna össze :)

  18. UEVCS de ha egyre hülyébb az ember, az miért jó ?
    akkor egyre kevesebb lesz a feltaláló, és tudós is nem ?

  19. Az emberek nem egyre hülyébbek, hiszen a világ soha nem látott iramban fejlődik. Csak a tömegszórakoztatás egyenesen a lakásodba hozza a sok idiótát, és mivel egyre többen élünk a bolygón, lépen-nyomon ilyenekbe botlasz az utcán is.
    Mindig is így volt ez, sőt, korábban sokkal rosszabb volt a helyzet (nem hiszem, hogy az ókori vagy középkori átlagember ne a fingon röhögött volna), csak most mindent egyenesen, koncentráltan kapod a képedbe. Nem igaz, hogy kevesebb az érték a mai világban, hiszen naponta újabb és újabb értékek teremtődnek, csak nyilván a mozifing megértéséért nem kell annyit küzdeni és esetleg tanulni, mint egy valódi értéket hordozó műalkotás vagy tudományos eredmény megértéséért – persze ezek egészen más kategóriát képviselnek, ezért akár egy értelmes mozit is fel lehetne hozni példaként.
    Én csak azért szólok hozzá elítélően az ilyen posztokhoz, mert szerintem nagyon gázak az ilyen filmek, és élek a szabad véleménynyilvánítás lehetőségével, ahogy azok is, akik ide írják, hogy hú de jó lesz ez.
    Johnny, egyáltalán nem látja mindenki ugyanúgy a világot. És szerintem azért, mert leírja valaki ide a maga kis véleményét, erre a felületre, ami tulajdonképpen épp erre lett kitalálva, még nincs “eltelve magától” (bármit is jelentsen ez a fogalom, ami leginkább úgy hangzik, mintha félig megzabáltad volna magad).

  20. Ez szerintem baromi jó film lesz, én várom. Én minden fajta humort kedvelek ha az jó. Szerintem nincsen olyan, hogy alpári poén, csak jó és rossz poén. Ha az a fingás vagy más “alpáriság” jól van időzítve, megfelelő kontextusba van helyezve, akkor az vicces. Ha valakinek mégsem, akkor az ízlésbeli kérdés, és nem kulturális. A prüdéria és sznobizmus sokkal veszélyesebb mint az úgynevezett alpári viccek. Amit itt UEVCS összehordott “abnormális értékrendekről” meg egyebekről, az nem más mint egy rakás közhelyes bullshit…

    Szerintem ide illik, érdemes elgondolkodni Hasek szavain…

    „Az olyan emberek, akik megbotránkoznak egy erős kifejezésen, gyáva kutyák, mert elképednek a való élettől, és éppen az ilyen gyönge emberek ártanak a legtöbbet a kultúrának és jellemnek is. Ezek túlérzékeny babák gyülekezetévé nevelnék a nemzetet, egy olyasféle álkultúra önfertőzőivé, amilyet Szent Alajos képviselt, róla ugyanis azt írja Eustachius barát, hogy amikor Szent Alajos meghallotta, hogy egy férfi nagy zajjal kiereszti a szeleit, mindjárt sírva fakadt, és csak egy imától vigasztalódott meg. Az ilyen emberek nyilvánosan felháborodnak, de roppant előszeretettel járnak a nyilvános árnyékszékekre, hogy elolvassák a falakon látható illetlen feliratokat.

    Ha esetleg valamilyen erősebb kifejezést kellene használnom, amely valóban elhangzott, habozás nélkül vissza fogom adni, pontosan úgy, ahogyan elhangzott. A körülírást vagy a kipontozást a legostobább képmutatásnak tartom. Ilyen szavakat még a parlamentekben is használnak.

    Helyesen mondotta valaki, hogy a jól nevelt ember mindent elolvashat. Olyasmin, ami természetes, csak a legdisznóbb fráterek és a rafinált trágárok botránkoznak meg, akik alávaló álszentségükben nem nézik a tartalmat és dühödten vetik rá magukat egyes szavakra.”

    -Jaroslav Hasek

  21. Jajj itt mindenki milyen főkúltúrintelligensmegmondóember ! fck. Igen van egy két alpári poén benne amit ki lehet hagyni, de azért ez bőven többről szól mint egy átlagos fingós movie. Azokat én sem bírom. És rég volt már igazán jó vígjáték ! Nem ez a valóság szánalmas hanem a vv6 meg a docureality azon bánkódjál !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.