Drogcsempészek, John Carter, WWZ 2, Függetlenség Napja

Anno Tony Scott rendezett volna filmet a tengeralattjárókkal drogot csempésző bandákról Narco Sub címmel, és most úgy tűnik, hogy a rendező halálával nem tűnt el végleg a projekt, mivel Antoine Fuqua átveszi a feladatot.

Taylor Kitsch szerint baromi jó lett volna John Carter-folytatás forgatókönyve, miután az “első részben” megalapoztak a komolyabb drámához.

I miss the family. I miss Andrew Stanton. I know the second script was fucking awesome. We had to plant a grounding, so we could really take off in the second one. The second one was even more emotionally taxing, which was awesome.

Bár J.A. Bayona (The Impossible) személyében már megvan a World War Z folytatásának rendezője, és Brad Pitt is visszatér, de a forgatókönyv nem akar összejönni, így most felfogadták Steven Knightot (Locke) a munkára.

Az Independence Days 2 is küszködik a forgatókönyvével, itt Carter Blanchardot vették fel, hogy pofozza ki a James Vanderbilt által eddig összehozott scriptet.

6 hozzászólás a “Drogcsempészek, John Carter, WWZ 2, Függetlenség Napja” bejegyzéshez

  1. azért ez mennyire beszédes, hogy miként szenvednek ezekkel a projektekkel, már a forgatókönyvekkel is. egy filmnek akkor kéne összejönnie, ha valakinek a buksiját megsimogatja a Jóisten, akad egy jó ötlete, projektje, amit kreativ vonalon ügyesen véghezvisznek, amire épitkeznek később…viszont ha már eleve csak a bevétel miatt, akkor mint látható az első lépéstől kezdve szenvednek, átirják milliószor, hogy legalább valamilyen szinten fogyasztható legyen, aztán csoda ha sz*r a vége.

  2. Szerintem jó volt a John Carter, kalandos, változatos, mindig történt valami, SPOILER HA VALAKI NEM LÁTTA VOLNA a végén pedig amikor visszaküldték, hát komolyan szarul éreztem magam, szomorú voltam. Megnéztem volna a folytatást.

  3. Kár a John Carterért, a sok ötlettelen remake helyett kockáztatjanának inkább egy folytatással, ha már van egy remek forgatókönyvük.

  4. WWZ folytatást várom. Sokkal jobb lett az első, mint vártam, így bizakodó vagyok a második résszel szemben. A többi annyira nem hoz lázba. Talán az ID2 de az is inkább eh….

    Ezt a John Cartert meg meg kell ezek szerint nézni.

  5. John Carter nagyon jó volt… Mondjuk én elnézném akár sorozat formájában is, ha megcsinálnák az összeset rendesen a könyv alapján…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.