Meglepetés: Weaver is visszatér!

Hivatalosan is be lett jelentve, hogy Sam Worthington, Zoë Saldana és Stephen Lang mellé Sigourney Weaver is visszatér az Avatar folytatásokban. Hogy miképp?

Her character of Grace Augustine, as fans know, died in the first movie, so she’s playing a different and in many ways more challenging character in the upcoming films

De gondolom ez Langra is áll, hogy egy az első résztől különböző, nehezebb karaktert kell alakítaniuk.

19 hozzászólás a “Meglepetés: Weaver is visszatér!” bejegyzéshez

  1. Szerintem is nagy baromság. Jobb lenne új karaktereket. Stephen Lang karaktere meg tök felesleges. Tipikus rossz arc volt, megdöglött azt kész. Jöhet egy újabb.

  2. most eszembe jutott a kiss kiss bang bang, hogy akkor támasszunk már fel mindenkit :)

  3. Pedig Grace karaktere még egész könnyen megmagyarázható lenne, elvégre a halálakor ott vuduztak a navik a szent fánál, szóval simán elképzelhetőnek tartanám, hogy a lelke valahogy átvándorolt a fába (vagy akárhova), és majd jó tanácsokkal látja el a főhősöket.

  4. Valamelyik lény bedugta a csatlakozót Lang hullájának seggébe és megmenekült a gonosz tudata.

  5. Weawer akár a kék Avatar testébe is visszalehetett volna hozni mivel az emberi meghalt, de Eywa mama segítségével egy új életet adhatna neki mivel annak idején is segítette a fajt így mondhatni egy kis ajándék :D

    De ezt ilyen formában nem gondoltam volna majd kiderül,hogyan lesz megoldva.

  6. Eddig legalább megerőltették magukat és kitaláltak valami fedősztorit, ha visszacsempésztek egy színészt. Most már ez se megy?

  7. Valszeg ripley karaktere tér vissza,összehozzák a prometheus folytatással elvileg azt is cameron rendezi!!

  8. Ha jól emlékszem a bolygó élővilága valami olyan módon működik, mint egyetlen nagy, összefüggő rendszer, tehát tárol bármit ami kapcsolatba kerül vele közvetlenül. Vö. belerohad az avarba. De egyébként valószínűleg valami sámánkodás lesz a dologban.

  9. Guru: “szerintem ez baromság, minek hoznak vissza így karaktereket?”

    Hogy? Tudunk valami közelebbit?

  10. Ripley néni visszatérte nem meglepő, halála előtt valami olyasmit mond, hogy I am with her –> azaz Ejvával/nál van. Ekkor még épp élt, pár mp-el később halt meg ( a teste? )
    A bolygó meg olyan, mint a zinternet, ami felkerül a hálóra ( vagy bekerül?) az ott is marad.
    Ennyi erővel, gondolom Grace szemnélyiségét is vissza lehet tölteni Navigrace-be vagy klónba vagy egy hatlábú majomba vagy akármi.

    Langot meg ne hozzák már vissza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.